Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladá herečka Lucie (Jana Bernášková) se po mateřské dovolené snaží vrátit do práce, ale setkává se s klasickými starostmi svobodných matek a současně se zamotává do bláznivých situací při hledání nové lásky. Hlavní hrdinku na její nelehké životní cestě doprovázejí její extrovertní potrhlé kamarádky (Iva Pazderková, Mahulena Bočanová, Pavla Dostálová) a její zhmotnělý vnitřní hlas Šedivka (Ivana Chýlková), se kterou má velmi komplikovaný vztah. Kolik mužů a žen musíme v životě přežít, než potkáme toho pravého? (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (108)

Rimsy 

všechny recenze uživatele

V distribučních materiálech se píše, že „film si pokládá otázku, kolik mužů a žen musí člověk v životě potkat, než najde toho pravého/pravou.“ A poměrně nahodile dává i odpověď – dva. Tak teď už to víte a nemusíte se s touhle nikam nesměřující křečovitou zbytečností trápit v kině. Více zde. ()

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě, jestli to při střihu a na premiéře tvůrci a herci nevidí. Opravdu nevidí, jak je to stupidní, hloupý a trapný? Nebo jde jen o prachy? Většinu stopáže jsem cítila, jak jsem rudá. Bylo mi trapně. Z dialogů, hereckých výkonů, děje a že něco takového může spatřit světlo světa. Hvězdičku dávám za to, že jsem celkem dokázala držet pozornost a herecké obsazení na jednom z castingu. Za ženský mi bývá trapně dost často, ale tady to byl extrém. Doufám, že si nikdo nemyslí, že jsou ženský takový idiotky. Ostravština Pazderkové rvala uši, herectví Bernáškové vypalovalo oči a dialogy vymývaly mozek. Hodně slabá, ušmudlaná hvězdička. Na knihu mě to rozhodně nenalákalo (teď koukám a na Databázi knih má neuvěřitelných 70 % :o). Ale Bernášková je kus. To se musí nechat. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Ano, je to hrozně pitomé a místy to dost šustí papírem, ovšem s polovičkou jsme si takhle jednou večer zapnuli Netflix a příjemně si to užili. Jako guilty pleasure, ale i tak nechápu vyloženě černé hodnocení, mnoho jiných romantických komedií v modré jsem za ty společné roky protrpěl více. Btw : hrozně by mě zajímalo, jak sehnali tolik poměrně známých hereček do jednoho záběru na castingu asi na 10 sekund. 😄 ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Ja sa divím, aký musíš byť herecky zúfalý/zúfalá, keď si prečítaš scenár, ktorý "vtipy" zakladá na debilných sexuálnych kecoch medzi ženskými, ktoré sa predbiehajú v tom, ktorá mala viac desiatok partnerov koitálne, na vzdychaní predstieraním orgazmu, na deťoch, ktoré potrebujú kadiť, no a ty si to prečítaš a povieš si - to je vynikajúci nápad! Romantika sa tu zužuje na lízanie mušle, hoci nohy sú tu často a rady veľmi rozšírené. ()

CharlotteHo odpad!

všechny recenze uživatele

No… viděla jsem lecos… ale jako tenhle film je opravdu něco tak strašného, že se to snad ani nedá popsat. Hlavní herečka, hraje jako by hrála kapra, reakce na cokoli ztvárňuje otevíráním a zavíráním pusy a kulením očí… A třešničkou na dortu jsou natočené a zahrané “nepovedené scény” v titulkové sekvenci… no mohli si tuhle práci odpustit a vlastně celý film mohl běžet rovnou vedle titulků… úroveň je stejná a nám divákům by udělali službu, protože bychom se na to nemuseli koukat 91 min. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Scény přípomínající seriál Vyprávěj (od r. 2009) se natáčely v ateliérech seriálu Zoo (od r. 2022), do kterého Jana Bernášková (Lucie) posléze naskočila v roli Julie. (Teres)

Reklama

Reklama