Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Belle Williams (Queen Latifah) je krásná, neústupná a sexy taxikářka, proslulá tím, že se ulicemi New Yorku zásadně řítí rychlostí přesahující 150 km v hodině! Andy Washburn (Jimmy Fallon) je mladý, sympatický detektiv, jeden z nejlepších, které New York má, ale bohužel zároveň jeden z nejhorších řidičů, kterého kdy město zažilo. Andy je na horké stopě gangu brazilských bankovních lupiček a přemluví Belle, aby mu pomohla čtveřici chytrých zlodějek dopadnout. Chladnokrevná taxikářka a sebevědomý policista se společně pouští do napínavé hry na kočku a na myš a snaží se vypočítavé dívky přelstít. Zběsilá honička může začít, pokud se ovšem dříve Belle a Washburn nezabijí navzájem. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Mildas1

Mildas1 (hodnocení, recenze)

V USA se filmy nedabují. Když se jim nějaký zamlouvá, natoší ho znovu jako např. Malý indián ve městě = Z džungle do džungle, Můj táta hrdina = Otec nebo milenec, Uprchlíci = Tři uprchlíci atd.

Hodnotit takto vzniklé dílo prakticky nelze. Je to kopie a jako na takovou se na ni musí pohlížet. Kolik existuje kopií obrazu Madona od Rafaela?

Sign

Sign (hodnocení, recenze)

vypada to ze si z nas delaj spis srandu lidi...taky ste se u toho citili tak blbe a zaroven nasrane?

Jenda.SG-1

Jenda.SG-1 (hodnocení, recenze)

Ani jsem ten film neviděl a už vím, že to nebude stát za zlámanou grešli... to se mi ještě nestalo...

tommei

tommei (hodnocení, recenze)

Z okopírovaných scén mě akorát tak zabolela hlava! Jak si tohle vůbec Američani mohli dovolit? Navíc Queen Latifah jako drsná řidička? Tfuj!

Příspěvek byl smazán administrátorem.

pakobylka

pakobylka (hodnocení, recenze)

Nebylo to tak zlé, jak jsem podle celkového hodnocení očekávala. Sice žádný zázrak, ale celkem zábavně natočená blbůstka. Pravda, neviděla jsem francouzský originál - to bych se možná rozhodla jinak. Takhle je to lehce přes 50% - prozatím.

LasVegas

LasVegas (hodnocení, recenze)

Najdou se tam skveli momenty!Njn kazdymu tio nesedne ale co me se to libi!

iWoman

iWoman (hodnocení, recenze)

Prečo Amíci musia všetko dosr... prerobiť na svoj nepodarený americký obraz?? Queen Latifah na taxikára nemá.. a banda modeliek na čele s Gisele Bundchen pôsobí dosť lacno. Horšie to už nemohlo byť..

 (hodnocení, recenze)

Větší vykrádačku jsem v životě neviděl. Naprosto zbytečný film.

Reklama

Reklama