Reklama

Reklama

Bílí zabijáci

  • USA Shark Zone (více)

Obsahy(1)

Strážce pláží Dean Cochran se před časem jako jediný z týmu potápěčů ubránil útoku žraloků. A tak když žraloci opět napadnou koupající se lidi, okamžitě naléhá na starostu, aby pláže uzavřel. Jenže město je na turistickém ruchu závislé... (oficiální text distributora)

Recenze (68)

Haymar odpad!

všechny recenze uživatele

Ohohohoooo, další pecka jejíž tvůrci mysleli, že je cool a progresivní, vybavit parybu hlasivkami (ano, opět tu máme řvoucí žraloky) a "lidskou" agresí (útočit na vše co se hýbe prostě jen tak - ze srandy). Shark Zone nehorázně krade kde může (nejvíce ze spielbergových Čelistí) a svou demencí a fušeřinou překonává snad i mega-debilní sérii Shark attack! Zkrátka: Nekoukatelné!! ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Jesus, sharks. Super hláška po tom, co žraloci hned na začátku sežerou půlku potápěčů a chystaj se zblajznout zbytek. Není úžasný, jak klidně se spolu baví, zatímco se účastní krmení krvelačnejch vrčících žraloků? A jak se vlastně pod tou vodou dorozumívaj? :-D Způsob, jakým je budováno napětí např. při hromadný vycházce žraloků na pláž, taky bere dech. Pozoruhodnej film. Nejlepší je to, jak se útoky žraloků opakujou pořád dokola podle tý samý šablony a jak sou všechny úplně stejně nudný. Ještě že tam sou ti zlí Rusáci s divným přízvukem, vyhrožování, přepadení dětskýho autobusu zakuklenými únosci, požár na lodi s pořádným výbuchem… :-) BTW když uslyšíte manžela říkat někomu do telefonu „Vyhrožujete mi?“, tak se ho zeptáte, jestli je všechno v pořádku? Každopádně ty záběry z dokumentů o žralocích použili pěkně, vrrrrrrr. ()

Reklama

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

WOW !!! Tak tohle byla adrenalinová bomba, jak prase. Film začíná dost růžově, dlouze nám představuje postavy, které za dvě minuty chcípnou a divák tak má skvělý přehled o tom, kdo se jak jmenoval. Žraločí zabíjení je ukázáno zcela realisticky a odpovídá době vzniku. Ještě teď se nemohu vzpamatovat z tak brutálních vražd (bublání vody, vylití červeného barviva do bazénu, dřevěná "ukousnutá" noha). Šmrc dodávájí filmu zcela logické události, například komunikace potápečů přes vysílačku, ačkoliv mají všichni ucpané huby kyslíkovým náhubkem. Tvůrci si dávali záležet na filmových chybách, takže skoro žádnou "nevidíme". Možná až na záchranu potápeče z hlubokého oceánu pomocí spuštěného lana z helikoptéry (jen málokdo si díky pětiminutovému záběru nevšiml, že vedle plavajícího potápeče je plouvoucí rampa, na které celou dobu seděl, než se spustila klapka). Zkrátka film jak řemen. Jako komedie zcela geniální, jako "horor" o žralocích naprosto amatérské. 0% 07.04. 2010 ()

Schuldiner odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film možná překonal veškerou sračkovitost filmů předešlých (mnou viděných)... Ale opět nutno podotknout, že v případě, že dílko pojmete jako komedii (i když nechtěnou), tak se lze i slušně zasmát :-) Toto je horší než odpad! Označil bych všechny zúčastněné jednoznačně za nesvéprávné...protože tohle byl koncert, veledílo, přímo galapředstavení demence!!! ()

Prochy38 odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně trapný pseudohoror. Co se mi líbilo, ale filmu to nemohu připsat jako plusové body, jsou záběry žraloků, ale podle kvality to museli zkopírovat z nějakého dokumentu. Dvě zásadní věci, krom hromady nelogických, trapných a ubohých věcí a chování především hlavního hrdiny... Opravdu žraloci nevydávají žádné zvuky. A už vůbec ne, vrčení. A komunikace mezi potápěči byl vrchol trpanosti a debility tvůrců. Prchnout před žralokem z klece do vody nemělo chybu. Pseudoodborník na žraloky byl totální idiot a neznalec. A vůbec chování všech lidí bylo na hraně ne s realitou, té se to ani nedotklo, ale s únosností... Neuvěřitelně trapný film. Ubohost první kategorie. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • Film je oficiálně čtvrtým dílem série Žralok útočí, nicméně s předchozími snímky nemá společný už ani název. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama