Reklama

Reklama

Jeden americký chemik si představuje, že udělá životní obchod se svou drogou. Všechno ale nejde podle plánu a on se brzo zamotá do spleti podvodů. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

Decker 

všechny recenze uživatele

Zacatecni tri minuty jsou temer genialni, prvni pulka vyborna, druha je uz nuda a zaver je odflaklej. Film ma dobre obsazeni, ale z hercu je vyuzit pouze maly potencial (hlavne z Roberta Carlylea). Bohuzel co nejvice film podrazi je scenar, ktery proste v zaveru nestiha a zacina se potacet na pomezi nudy a trapnosti. Podruhe uz bych si to asi nepustil hlavne kvuli spatne druhe polovine filmu. ()

adam9 

všechny recenze uživatele

Jsem vášnivým fanouškem Liverpoolu, takže tento film je pro mě jako dělaný :)) Samuel L. Jackson a Robert Carlyle hrají v perfektní symbióze a k tomu nádherná Emily Mortimer :) :P Scéna Felixe De Souzy v baru Man United mě dostala a patří k těm nejoblíběnějším nejen v tomto filmu, nýbrž celkově. Jasných 5 hvězd! ()

Reklama

berny2468 

všechny recenze uživatele

Škoda od tohoto filmu jsem očekával více. A ono to má i na víc kdyby to ale nebylo natočeno tak průměrně. Strašně se to snaží napodobit filmy od Tarantina nebo Ritchieho, ale to prostě nejde jen tak. Ale na druhou stranu nejde neříct, že by to nebylo vtipné. A to především díky výborným hercům ( zejména tradičně skvělý S. L. Jackson). Myslím si že v lepších rukou by to mohlo dopadnout mnohem lépe.....55%. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Dokonalý úlet! L.Jackson bude vo svojich roliach megaultracool hádam celý život. Škoda, že obsadenie v podobnom filme mu nie je poskytnuté častejšie. Nutné pozrieť v originálnom znení a vychutnať si tak magicko úchylno dokonale vtipné vystupovanie Roberta Carlylea. Na scénu vo funclube Manchestru nezabudnem nikdy! V rozhodovaní o tabletkách by sa aj Neo červenal. 85%. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Namachrované béčko nejspíš inspirované Tarantinem. Měla jsem z toho spíš pocit dobře naplněného klišé, než že by se tvůrci pokoušeli o nějaký vlastní vklad do žánru. Divákovi tak nabízejí rázovité figurky (překrásná nájemná vražedkyně, mlčenlivý mstitel z daleka, samolibý drogový dýler, brutální šéf kartelu ….), všichni kolem sebe sypou hlášky jako vzteklí, několikrát tu někdo někoho zradí a konec nepřekvapí. Samotná Formula 51 ale byla krásně názorný příklad MaCGuffinu. /27. 6. 16./ ()

Galerie (29)

Zajímavosti (13)

  • Slovo "fuck" ve filmu zazní 180krát, což je 1,93krát za 1 minutu. (Dixxx)
  • Při fotbalovém zápase na konci filmu, můžeme na hřišti v dresu Liverpoolu spatřit hráče s číslem 5 a 18, v té době nikdo taková čísla dresu neměl. Teprve o rok později převzal číslo pět Milan Baroš. (Baltazzar)

Související novinky

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

21.01.2022

Svět hudby a filmu přišel o další z velkých talentů. Ve věku 74 let včera v USA zemřel americký zpěvák a filmový herec Marvin Lee Aday, znám především pod svým uměleckým jménem Meat Loaf. Talentovaný… (více)

Reklama

Reklama