Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ať jste japonská školačka, australský pastýř ovcí, ruský kosmonaut nebo ná-čelník afrického kmene, v úvodu se ukáže, že všichni znají SPICE GIRLS. Ale ví někdo z nás, jaké opravdu jsou? Film nabízí šanci poznat skutečnou osobnost děvčat. Film zachycuje rušný týden v životě superhvězd před jejich velkým koncertem, jemuž chybí "koření" neboli "šťáva". Po úspěchu alba na celém světe jsou děvčata pod silným tlakem a pozornost médií je obrovská. Film začíná úspěšným vystoupením skupiny v programu Top of the Pop a následuje non-stop cirkus-fotografování, natáčení videoklipu, interviews, zkoušky, chaos v zákulisí koncertů, a všichni se snaží odhalit, v čem je příčina tak obrovského úspěchu. Děvčata stihnou dát všem svým fanouškům to, co opravdu chtějí - pohled na skutečnou lidskou tvář jejich idolů, jejich upřimná vyznání o mezilidských vztazích, lásce, penězích a o vysoké ceně slávy... (Intersonic)

(více)

Recenze (97)

fruitbueno odpad!

všechny recenze uživatele

Pamatuju si, že jsem na tom byla v páté třídě v kině a zatímco se to mým soudružkám pozdávalo, já jsem se už tehdy bila do hlavy a říkala si: Co je tohle za sračku?! Kdybych to měla vidět s odstupem těch x let teď, tak to asi nedám a zvracím do pytlíku od prvního skřeku po poslední decentní tónek. Achjo, ale svého času nejspíš pecka. Čas letí, děcka........ ()

manonfire 

všechny recenze uživatele

Musím dát aspoň hvězdičku, protože nikdy jsem nebyl do žádné celebrity zamilovanější než do Sporty Spice Mel C. No a protože ty nádherné oči má dvě a ti dojemné dolíčky ve tvářích má taky dvě stejně jako já koule, které právě převzali oteže rozhodování, tak dám hvězdy stejného počtu. Chtěl jsem dát čtyři....to víte ženský vás zblbnou. 30% ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele

Svýho času jsem Spice World neskutečně žral. Dodnes si díky tomu pamatuju snad každou repliku a scénu. Miloval jsem jejich energii, eleganci, krásu a styl. Film stojí ale za příšernou starou belu. Bez scénáře, bez vtipu, humoru, jen plno písniček a trapnosti, což na celovečerák prostě není. I když mám pro holky slabost dodnes, tohle je jeden z nejhorších filmů vůbec. Jednu * za parádní závěrečný vystoupení. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

"Spajsky" jsem zbožňovala a navždy zůstanou nezapomenutelnou součástí mého dětství. Bylo mi kolem 12-ti let, když tato dívčí skupina pobláznila celý svět. Pak se Ginger Spice, Baby Spice, Posh Spice, Sporty Spice a Scary Spice rozhodly, že jejich "koření" se musí sypat i z filmového plátna. Tak vznikl Spice World, kde si holky zahrály samy sebe. Já jím byla v největší míře pobavena a jakkoli je tento film bláznivý, ujetý a infantilní, jsou to prostě Spice Girls. Čekám, jestli ho zase někdy dají v TV, abych se na něj po letech opět mrkla. ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Je to sice už pěkných pár let co jsem tuhle slátatninu viděl, ale rozhodně si nevzpomínám na nějaké hodně negativní pocity při sledování. Levný britský pretty pop, pět mizerně hrajících kořeněných kočiček, několik velkcý mužů brtiského humoru, (Stephen Fry, Hugh Lurie)... Jestli chcete normální film, raději se tomuhle "muzikálu" vyhněte, ale jinak to není úplné dno latríny. Pro nostalgiky, kteří Spice girls před deseti lety poslouchali to snad nějakou hodnotu má. Pro ostatní 20% ()

Galerie (39)

Zajímavosti (6)

  • Evidenčné číslo autobusu "5 GIRLS" by v skutočnosti vo Veľkej Británii nemohlo byť nikdy vystavené, pretože nezapadá do žiadneho z povolených vzorov. (m.a.t.o.)
  • Táto snímka je zaradená medzi 100 najzábavnejších filmov, ktoré kedy získali Zlatú malinu. (m.a.t.o.)
  • John Cleese odmietol cameo úlohu Mr. Stepa, ktorého si nakoniec zahral Michael Barrymore. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno