Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keenen Ivory Wayans, režisér filmu Scary Movie, představuje bláznivou komedii Někdo to rád blond s komiky Shawnem Wayansem a Marlonem Wayansem. Co se stane, když se dva nešikovní agenti FBI musí převléct za blonďaté dívky a pokusí se proniknout do vyšší společnosti? Skandál! Šílené situace a nonstop zábava provází bratry, kteří se ze smolařů mění v mladé ženy s postavením! S filmem Někdo to rád blond plným dobré muziky se budete od začátku do konce skutečně bavit! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (353)

YURAyura 

všechny recenze uživatele

4/10 Premisa je NAPROSTO neuveritelna - jak udelat z cernosskych chlapu bile modelky? Klobouk dolu pred maskery!!! Zazijete vselijake opicarny, ktere se z tohoto temtu daji vytriskat, ovsem dosti z nich, uz jste jiste videli. Blbost, ale jako naprosto prutahova odpocinkovka je to super ;]] A nektere baby byly vazne dobre... ()

Reckon odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle jsem byl donucen sledovat v autobuse, když jsme jeli se školou z Londýna. Naštěstí mě před tou komediální smrští zachránila knížka a mp4. Viděl jsem pouze už asi "legendární" scénu tzv. toaletovou (nechcu být sprostej). Je mi skoro líto kamaráda, který seděl vedle mě a měl pouze hudbu na pomoc, takže to v něm zanechalo hluboký zážitek. (1/10) Ta jedna je za odvahu tohle natočit. ()

Reklama

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Hodně oddechová komedie, která sází na různé trapasy, kdy se (černí) chlapi převlečou za (bílé) ženské. Kvalita je kolísavá, občas je to k zasmání, občas ne. Mě osobně se na filmu líbila honička se zlodějem kabelek a pak ještě "dance battle" . Když se k tomu připočte kvalitní soundtrack současných písničkářů(Vanessa Carlton,Maroon 5, Pink, Beyonce) tak to celkem ujde. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Teddy Castellucci : 1. Latin Thugs 2. Dance City 3. U Can't Touch This 4. Guantanamera 5. La Bamba 6. Hey Ms. Wilson 7. Shake It (Like a White Girl) 8. Piano Quartet in E-flat Major, K. 493 9. It's My Life 10. A Thousand Miles 11. Realest Niggas 12. Trouble 13. Concerto No. 3 in F Major, Op. 8 ('Autumn')This Love ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tyhle tři bráchy prostě můžu a tohle je jeden z jejich nejlepších počinů. Když dva černoši hrají dvě bělošky, může to dopadnout jakkoliv. V podání Shawna a Marlona to dopadlo nadmíru dobře. Bavil jsem se takřka celej film. Wayansův smysl pro humor mi prostě sedí, i když uznávám, že asi nesedí každému. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (12)

  • Příjmení "Vandergeld" je německé a znamená "z peněz". (HappySmile)
  • Pozorný divák si v pozadí určite všimne dom, ktorý sa objavil aj vo filme Vreskot 2 (1997). (Msscastillo)

Reklama

Reklama