Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keenen Ivory Wayans, režisér filmu Scary Movie, představuje bláznivou komedii Někdo to rád blond s komiky Shawnem Wayansem a Marlonem Wayansem. Co se stane, když se dva nešikovní agenti FBI musí převléct za blonďaté dívky a pokusí se proniknout do vyšší společnosti? Skandál! Šílené situace a nonstop zábava provází bratry, kteří se ze smolařů mění v mladé ženy s postavením! S filmem Někdo to rád blond plným dobré muziky se budete od začátku do konce skutečně bavit! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (353)

buldock 

všechny recenze uživatele

Na komedii při níž se prakticky nezasmějete je něco shnilého a toto je zářný příklad jak se to dělat nemá. Vrchol trapnosti prakticky všech rádoby vtípků a komických situací ve filmu použitých vyplývajících s převleků obou hlavních aktérů je do očí bíjcí. A to musím podotknout že mi v jiných filmech humor bratří Waynasů nevadí. 10% ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Ségra asi nikdy nepochopí, jak odlišný máme vkus, jinak by mi na návštěvě nepustila tenhle festival trapnosti. Ne, opravdu, tenhle primitivní druh fekálního humoru zkrátka nemusím (až na řídké výjimky), nemám ráda trapné, hloupé, ponižující situace. Mně sedí například sarkastická vtipnost seriálu "Jistě, pane premiére", já to nerada blond... 33,3% ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Podívej se na ty chudé děti v Africe !! To je hrozné.. Totiž chci říct.. Proč nemůžu být tak hubená ??" - "Ale Megan !! Vždyť ani nemůžou mít piercing v pupíku kvůli těm nafouklým bříškům !!" ;) Někdo to rád blond a někdo zase pro změnu trapně.. Třeba Wayans family, která přichází s další ze svých vyměšovacích rádoby parodií, když si tentokrát berou na paškál převlekové komedie.. Tam, kde si Eddie Murphy vystačil sám v dvoj(až deseti)roli, tam si nesmírně pilní králíci Wayansovi vypomůžou svou nejbližší rodinou, nicméně výsledek se zdá stále stejně ubohý.. Zato bourák Terry Crews s dokonalou schopností si sám ze sebe střílet je famózní, stejně jako nádherná Jennifer Carpenter, která si roli vyloženě užívala, jako šílená bulimička Lisa filmu naprosto vládne, především ta pasáž v kabince obchodu je skvělá.. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Nečakal som od toho nič, no dostal som celkom funkčnú a uletenú zábavu. Niektoré situácie mi riadne vyzvŕtali bránicu, aj keď uznávam, že komédia je plná klišé a otrepaného humoru v štýle prezlečieme sa za niekoho a bude sranda... No žiadna nuda pritom nehrozila, preto lepší priemer. 65/100 ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Oficiální distributor považuje tuto komedii za bláznivou, ale spíš měl namysli komedii stvořenou blázny. Vlastně neměli namysli ani slovo komedie. Nechci ale nikomu toto tvrzení podsouvat, stačí se přesvědčit sledováním 100 minutového odporného hnusu. Děs, psychedelie a nutkání k self-defenestraci. To vás čeká pokud jste nějakými citlivými diváky, kteří preferují spíše Truffauta před Zeffirellim. Pokud jste obyčejnými diváky jako já, kteří směle vydrží i komedie s Jackem Blackem, budete přinejmenším zhnuseni principem filmu, jeho trapnou a nevtipnou zápletkou, idiotským výkonem všech zúčastněných herců a preferovanou touhou moderních dívek o nakupování naprosto zdrceni. Pakliže nejste ani jedním z nich, jste prostý masochista se sklony k mezirasovému sjednocení, tento film vás vezme za srdce. Pustíte si jej ještě jednou, jste s největší pravděpodobností hard core masochista a nemáte buňky k tomu dělat něco smysluplnějšího, jako třeba bloumat ulicí a nahlížet do výloh vietnamských kamenných obchodů, pozorovat několik hodin zklidněnou hladinu rybníka, krmit holuby imaginárním rohlíkem, jezdit metrem na všechny konečné stanice a celou dobu o tom vykládat spolucestujícím či zírat na svou obývací stěnu a předstírat zájem o švédský průmysl. Někdo to rád blond je naprosto, ale tím myslím opravdu naprosto, zbytečným a blbým filmem. Někdo to rád blond, ale někdo to radši nevidět. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (12)

  • Na nočním babinci děla Tiffany (Anne Dudek) copánky Keren (Busy Philipps) a má hotovou půlku hlavy. V dalším záběru je ale účes hotový celý. (Duoscop)
  • Když jdou bratři vyzvednout sestry Wilsonovy na letiště, z venkovního záběru je vidět, že se jedná o Mezinárodní letiště v Palm Beach na Floridě. (HappySmile)
  • Původní název byl "The Miltons", což zní jako "Hiltons", ze kterých si tento film dělá legraci. (HappySmile)

Reklama

Reklama