Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Máte rádi legraci okořeněnou tím správným černým humorem? Další příběh Povídek ze záhrobí je dokonalou kombinací zábavy a hororu, při nichž Vám bude tuhnout krev v žilách! Majitel krypty spolu se supermodelkou Angie Everhartovou, Erikou Eleniakovou a Dennisem Millerem vás zavedou do poněkud neobvyklého domu na kraji města plného krásných žen. Mohlo by se zdát, že jde o obyčejný nevěstinec, který úspěšně vede krásná madam Lilith (Everhartová). Potíž je ale v tom, že sličné dámy neinkasují za své služby pouze peníze. Je přece něco mnohem cennějšího - lidská krev! Nenechejte si ujít film, ve kterém napětí a děs přicházejí tak rychle, že se budete bát, zda další obětí nebudete právě vy! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (65)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

O trochu slabší než Rytíř Démon, jelikož místy film dost nudí (asi bude lepší kratší režisérská verze). Na druhou stranu - márnice, upíři - vlastně prsaté (silikonové) rozkošné nahatky, zábavné gore (vytrhávání srdce - trik s jazykem je obzvláště povedený, utržení hlavy, rozseknutí sekerou...) a povedené osmdesátkové masky (Lilith měnící se v pekelného démona či její zrození). Parodie na náboženské fanatiky, co jsou ve skutečnosti oběma nohama v pekle. A jako doprovod jsem sice čekal spíše The Creepshow nebo Misfits, ale Anthrax, Free, Thin Lizzy, Zen Cowboys nebo The Sweet taky dobrý.... ()

Jino 

všechny recenze uživatele

Dennis Miller jako detektiv a Chris Sarandon coby kněz jsou výborní a táhnou toto solidní béčko až do zdárného konce. Trošku mě mrzí, že neukázala svoje přednosti Erika Eleniak, ale jinak jsem byl s Upířím nevěstincem vcelku spokojený. Upírky byly leckdy pěkně namaskované a efekty nebyly také k zahození. Takže když to shrnu 60% stejně jako u Rytíře démona. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Ani toto nie je žiadne prevratné dielo, ale ako celkom odľahčená upirska komédia ujde. Najprv to začalo ako Indiana Jones v chráme skazy, ale následne sa to zvrtlo na vybíjanú upiriek a mladých chasníkov. Je to hlavne o zábave a ten , kto v tomto mal prsty to naozaj vedel. Dosť dobré masky, veľmi slušne gore a veľmi veľa nahotiniek robí z tohto filmu béčkovú, ale hlavne svižnú a vtipnú upírsku jedno hubku. Len do tej 4* tu niečo málinko chýbalo. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Bizarní úpířinka, prošpikovaná drobnými nechutnostmi, rozkošnými hláškami a vychytanými triky na dané téma... Pikantní finále s vtipným pappyendem neopomíjeje... ;o) . . . Nic proti ničemu, natož proti záhrobním taškařicím, obzvláště v pateklyzmatický čas půlnoční... V rámci žánru horrurkových taškařic tedy poctivé čtyři hvězdy čertoffské... - - - - - (Poprvé viděno 23.8.2008 za novácké poppůlnoci, komentář zde jako čtrnáctý - 23.8.2008) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Poviedky zo záhrobia" majú svoje stále miesto v mojej top desine obľúbených televíznych seriálov. Je to zábavná, horrorová séria poviedok, ktoré uvádza vtipný, bizarný kostlivec Crypt Keeper. V rámci tohto projektu vzniklo aj niekoľko celovečerných filmov. Tie sa mi už však až tak moc nepozdávajú. Celovečerný formát "Poviedkam zo záhrobia" moc nesvedčí. Ani pri sledovaní tohoto upírskeho príbehu som sa veru nebavil a absolútne vôbec nebál. Dalo by sa povedať, že som sa takmer až nudil. Ešte že tam bolo k videniu zopár pekných prsatých upírok, pri ktorých som na chvíľu zbystril pozornosť. ** ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama