Reklama

Reklama

Chuckyho sémě

  • USA Seed of Chucky (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Nejoblíbenější zabijácká panenka se vrací - Chuckyho odkaz pokračuje v novém členu rodiny! Chucky a jeho vraždící družka Tiffany jsou přivedeni zpět do života svým osiřelým potomkem Glenem. Chycky a jeho nevěsta smetou Tinseltown vichřicí a rozpoutávají nové násilnické akce vražedného řádění! (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (177)

castor 

všechny recenze uživatele

Na Dětské hře, Gremlins nebo Critters vyrostla celá jedna generace.. buď s tlamou ostrých zubů nebo s kultovními hláškami si to tyhle postavičky směle razily k diváckému zájmu. Chucky, vybavený už od jedničky hlasem Brada Dourifa, je v pátém pokračování sice o poznání méně vtipnější, ale režisér Don Mancini (stál už u scénáře jedničky a do každého pokračování tak trochu kecal) má tuhle postavu náležitě zmáknutou. Film je prosycený odkazy na jiné hororové snímky, nechce děsit ani lekat, chce jen nabídnout několik proklatě černých hlášek, úsměvných mordů i moderní popkulturní hororovou zábavu. Jinak samozřejmě trpí nespočtem křečovitého roubování a posunování něčeho, co prakticky postrádá zajímavější děj. Výsledek je tím pádem prchavý, jak bublinky v sodovce.. nicméně i to někomu stačí.. za mě nikam nevybočující průměr!! ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Ještě větší kupa popkulturních odkazů a ostatně i cameo Johna Waterse, které z toho dělá certifikovaná camp. Je legrační, že půvobně chtěli tvůrci natočit minimalistický psychologický horor o dětských traumatech a stačilo málo, aby se to proměnilo v šílenou postmoderní gore komedii, která může v nejlepších momentech stát vedle Cravenova Vřískotu. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nechceš mi s tím píchnout? Tak honící si a hláškující Chucky byl opět hlavním tahounem celého filmu. Jeho milá sice tentokrát lehce zaostávala, ale ten jejich retardovaný synek/dcera to už byl vrchol. Kdyby to bylo celé jenom o něm, tak dám čistý odpad. Jennifer Tilly opět téměř bezchybná a byla radost se na ní dívat. Scénář samotný už však není tak záživný jako tomu bylo u předešlých dílů a horší už byla snad jen trojka. Ke konci už to začalo docela dost skřípat a bylo štěstí, že nastal konec. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tady jsem začal pochybovat o smyslu série. Chucky se sice pořád snaží, ale kouzlo už se jaksi vytratilo. Ze začátku mě to ještě bavilo díky tomu nápadu z Chuckyho potomkem, ale pak už o ničem. chybí tu všechno co mě bavilo v předchozích filmech. Já tý pošahaný loutce fakt fandím, takže za 2*, ale spíš jenom ze soucitu.25% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Mládě Chuckyho a Tiffany už dorostlo do dostatečných let, aby se společně s rodičema věnovalo rodinné živnosti. Ale zrovna Tiffany se chce chovat jako zodpovědná matka a tím pádem přichází rodinná i profesní krize. A protože jde o Chuckyho famílii, bude vše dosti morbidní. Podle mě se to dá směle přirovnat k předchozímu dílu a Mancini začíná tam, kde Yu v předchozím díle skončil. Vtipu to nijak neubralo a navíc je tady kouzelná role Jennifer Tilly, která si tady střihla samu sebe. Komediální a hororová pohoda. 60% ()

Galerie (86)

Zajímavosti (17)

  • Herec Jason Flemyng povedal, že Seed Of Chucky je jediný film, ktorý by najradšej vymazal zo svojej filmografie. "Bol som oblečený ako Santa, mal som byť zavraždený bábikou, celé sa to dialo kdesi v Rumunsku a tak som rozmýšľal: Kde som spravil chybu?" (beso74)
  • Natáčelo se také v Kalifornii (USA). Točilo se od 28. listopadu 2003 do 18. března 2004. (Varan)

Reklama

Reklama