Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Trojice půvabných agentek Natalie, Alex a Dylan úspěšně zachrání Raye Cartera, který byl unesen až do Mongolska. Únoscům se však podaří nechat si jeho titanový prsten. Na tomto prstenu je zašifrován seznam osob, které jsou zahrnuty ve federálním programu na ochranu svědků. Data mohou být dešifrována, když se prsten spojí s druhým prstenem, který nosí William Rose Bailey z ministerstva spravedlnosti. Muž byl však zavražděn a prsten je pryč. Charlie dá za úkol andílkům prsteny získat. Agentky zkontrolují dům zavražděného svědka a zjistí, že jeho vrahem byl surfař. Na pláži najdou surfaře a potkají zde bývalého andílka Madison Leeovou, kterou obdivují. Při motokrosovém závodě je surfař zabit hubeňourem, protože ohrožoval Dylen. Hubeňour ujede a andílci najdou u mrtvého vraha další fotky lidí, které měl zavraždit. Mezi nimi je i fotografie Dylen. Ta se před 8 lety dostala do ochrany svědků, protože svědčila proti svému tehdejšímu příteli O´Gradymu, který byl právě propuštěn z vězení a hodlá se pomstít... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (436)

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Úlet bez jakéhokoliv náznaku děje a logiky . Nudná slátanina přehnaných triků a pokusů o parodie slavných filmů. Někoho možná potěší několik menších roliček známých celebrit a někoho i střeštěné ksichtíky všech tří slečen, které sice nepostrádájí sexy look, ale to je tak asi všechno. Takže jediné co stojí za řeč je solidně udělaná akce a režisérovo vyžívání se v bullet-timech. ()

movieband 

všechny recenze uživatele

Ještě přepálenější, (snaží se být) ještě víc sexy a (snaží se být) ještě víc roztomilejší. Občas to Andílkům člověk sežere. Jindy je to jak pěst na oko, a váha mezi příjemnou podívanou a trapným pokračováním se přiklání právě na druhou stranu. Problém je, že občas film působí dost videoklipově a kazí to celkový ráz filmu. Za mě radši první Andílky. ()

Reklama

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Pomalejší bullet-time, přiléhavější latex, vypilovanější vibrace jistých nejmenovaných partií, ještě ztřeštenější, rychlejší, hlasitější, to jsou noví Andílci. Videoklipový nářez je oproti jedničce ochuzen o jakékoliv příběhové těžiště a (pravděpodobně správně) sází na to, že tohle léto vysuší naše mozky a degradovaný zbytek těl bude zírat na omáčku bez knedlíků naprosto pobaveně. Nevím, osobně jsem tímto downgradem zklamán a Andílci se v mých očích už bez debat dají označit jako bezmyšlenkovitá popcornová jízda, přesto jsem se ještě pořád královsky bavil. Film neztrácí tempo, vizuálně je nabroušený jako břitva, hodně nahlas tam hrají Prodigy a holkám... těm to sekne pořád. Pokud se někdy dočkáme trojky a ta poběží ve stejném tempu, mozek už nechte stoprocentně doma. Teď Andílci kolidují přesně na hranici stravitelnosti... ()

mortak 

všechny recenze uživatele

Lucy Liu je neskutečně hot, ale jinak po zábavné jedničce sešup strmě dolů. Akce buď směšně přepálená, nebo špatně a chaoticky nastříhaná, a zbytečných postav je tu jak na orloji - návrat hubeného muže měl nejspíš parodovat Jaws z bondovek s Moorem, jenže je to smutný konec cool postavy z jedničky; LaBeouf je tu na nic, a Cleese je využit jen pro jeden lechtivý vtip, i když parádní. Andílci se ztratili v citacích a popkulturních odkazech. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Jo, je to strašlivá hovadina. Ale copak se můžu upřímně zlobit na film, který svoji zhovadilost v každé scéně otevřeně přiznává, nebere se vůbec vážně a je natočen ve vražedném tempu, které nedovolí se nudit? Někdy s jistou dávkou nadhledu se dá konzumovat i takováhle ptákovina. Čímž neříkám, že podobný typ zábavy vyhledávám. ()

Galerie (98)

Zajímavosti (30)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 120 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Příběh o "padlém anděli" měl být původně námět pro třetí díl. (viperblade)

Související novinky

Zemřel Bernie Mac

Zemřel Bernie Mac

11.08.2008

Letošní rok si dost možná udrží ošklivé privilegium v tom, že během něj zemřelo nejvíce filmových hvězd. To, že se na konci ledna Heath Ledger omylem předávkoval léky a nemůže si tak bohužel užívat… (více)

Parta tragédů změnila kapitána

Parta tragédů změnila kapitána

07.03.2007

Adaptace všech možných i nemožných komiksů jsou prostě v kurzu. Poté, co prosákly na veřejnost zprávy o možném zfilmováním stripů s Dilbertem, je asi všem jasné, že pro Hollywoodské producenty není… (více)

Reklama

Reklama