Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policejní náčelník Martin Brody před časem zemřel na infarkt vyvolaný jeho celoživotním strachem ze žraloků. Jeho manželka Ellen stále žije v přímořském městečku Amity, stejně jako její syn Sean, který nyní pracuje jako člen policejního sboru. V předvánoční náladě se Brodyovi chystají oslavit Štědrý den, když je Sean neplánovaně odvolán, aby se postaral o porušenou bóji nedaleko přístavu. Když však vypluje na moře, je napaden obrovským žralokem, který ho zabije. Jeho bratr Michael přijede se svou manželkou Carlou a dcerou Theou do Amity a pozvou šokovanou matku, aby strávila Vánoce u nich na Bahamách. Po příletu se Ellen seznámí s Michaelovým přítelem Jakem, se kterým často vyjíždí na moře. Jednoho dne je napadne velký žralok. Michael se domnívá, že je to tentýž, který zabil Seana. Později stejný žralok napadne také člun, na kterém se na moře vydala Thea se svými kamarádkami. Ellen věří, že žralok pronásleduje její rodinu a že při útoku na člun byla jeho cílem Thea. Tajně proto sebere Michaelovu loď a vydá se na moře, aby žraloka našla a zabila ho. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (238)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Myslel som si, že keď čeľuste tri bol riadny prúser, že ani toto pokračovanie vydarené nebude a nemýlil som sa. Okrem toho, že tu hra môj obľúbený herec Michael Caine, tak inač nemá čo ponúknuť. Nielenže celkom kopíruje predošle diely, ale aj triky ci herci sú na smiech aj keď jedna výnimka sa tu nájde, ale jeden herec nespraví nič, keď všetko ostatne je na hovno. Žralok bol fakt hrozne spracovaný, dialógy trhali uši a réžia s niektorými tými divnými strihmi mi prišla už dosť mimo. Trocha nadhodnotím, ale len kvoli Michaelovi, keď sa už rozhodol hrať v takej blbosti. ()

Jino odpad!

všechny recenze uživatele

Dá se klesnout ještě níž než s předchozím dílem??? Tady vidíme že zaručeně ano. Název Čelisti: Odplata to plně vystihuje: Jsou 4 díly, pomyslně to rozdělím na dobré a na špatné díly, před tímhle fuj filmem to bylo 2:1 pro dobré díly, ale teď se žralok mstí a vyrovnává na 2:2 . A já bych to tak i nechal a dál raději pokračování ještě dlouho netočil. Nerad bych hodnotil Čelisti jako špatnou sérii. ()

Reklama

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Ale jo, tak je fakt, že i žraloci ve filmu Příběh žraloka vypadali věrohodněji a nebezpečněji, ale je to poměrně zábavné, i když nevěřím tomu, že by měl někdo důvod se k tomu ještě někdy vracet. Je to blbost, ale příjemná a bez sebemenších problémů jsem se prokousal celým příběhem s celkem spokojeným úsměvem na tváři, čekal jsem to daleko horší. Znám daleko větší sračky, toto ujde. 20% ()

Kubaso 

všechny recenze uživatele

Ne, mistrovský kousek tenhle film určitě není. Ale odmyslím-li si Spielbergovu geniální jedničku, zůstává nám tu docela zábavné béčko, kterému nechybí originální a překvapivé momenty - žralok STOJÍCÍ na vodě a vřeštící jako tygr (a že nekecám!) nebo dvoumotorové éro přistávající na vodě :-) Ne, fakt nemá plováky... Co na tom, že logika kulhá na obě nohy, když je to docela sranda? A navíc, určitě jsem už viděl i horší filmy (Čelisti III v parádním 3D se přímo nabízí...). ()

brooklyn73 

všechny recenze uživatele

I zde zhodnotim hvezdami dvemi,i kdyz jsem chtel hodnoceni o jednu hvezdu vylpesit.Od tretiho dilu je vodni akvarium vymeneno za nadherne modre more Baham. Po zjisteni pritomnosti velkeho zraloka v teto lokalite, se vyzkumny tym rozhodne pro vyuziti teto prilezitosti k prozkoumani a blizsimu poznani tohoto obra - jedince.Tyto napady se vsak ukazi byti lychymi.Zaverecne pristani letadla a znovuobjeveni se uz pohresovaneho pilota je ocekavane a citelne.Ne tak uz jednoho clena vyzkumneho tymu,ktery se z celisti zraloka po jeho zniceni dokaze vratit k zivotu zpet, jinymi slovy prezit.Tyto dve okolnosti srazi me hodnoceni o jeden stupen. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (12)

  • Michael Caine (Hoagie) se netajil tím, že roli v tomto filmu vzal kvůli vysokému honoráři. Na toto téma pronesl: ,,Čelisti IV jsem v životě neviděl, ale ten dům, co jsem si za ty peníze koupil, ano." (ČSFD)
  • Natáčelo se od 2. února do 26. května 1987 v Kalifornii, Massachusetts a na Bahamách. (Varan)

Reklama

Reklama