Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco Sidney Prescottová žije na bezpečně chráněném místě v ústraní, kolem natáčení nejnovějšího snímku pod názvem Bodnutí 3 na motivy hrůzných vražd z Woodsboro, které právě probíhá v Hollywoodu, se začne rojit počet mrtvol. Když ji narůstající teror konečně přiměje opustit úkryt, Sidney a další přeživší z Woodsboro jsou opět vtaženi do zákeřné hry ve stylu chaotického hororového filmu. Zrovna když si ale začnou myslet, že už dokáží hrát podle pravidel, zjistí, že byla všechna pravidla porušena. (HBO GO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (335)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Trojka je oproti predoslym dielom plna zmien, za co podla mna najviac môze absencia pôvodneho scenaristu Williamsona. Kruger vzdy rad pisal prilis prekombinovane pribehy. Co tentoraz dokonca ospravedlnuje tym, ze je to jednym z hlavnych pravidiel zaverecnych dielov trilogie. Vdaka zaneprazdnenosti Neve Campbell sa jej postava tentoraz objavuje v pribehu dost sporadicky a do centra pribehu sa dostali postavy Courteney Cox a Davida Arquetta, vdaka comu je ona menej otravna a on menej blby. Prostredie Hollywoodu v ktorom sa film odohrava, kedze sa vrazdi behom natacani fiktivnej serie Stab, ponuka viacero trefnych narazok a hlavne prva polovica filmu je neskutocne zabavna. Potesili ma cameo vystupy Jaya a Ticheho Boba alebo Carrie Fisher. Vrcholom je skvela napinava scena odohravajuca sa v kulisach domu z prveho dielu. Miernym sklamanim je preobsadenie Tori Spelling ako fiktivnej Sidney Prescottovej. Posmrtne cameo Jamie Kennedyho je fakt zabavne. Z novych postav ma nikto prilis nezaujal a poriadne nevyuzitie Lance Henriksona je velka skoda. No a zaporak, tentoraz len jeden, je cely cas strasne nevyrazny, takze aj ked je jeho motivacia celkom zaujimava, tak nakoniec vyznieva dost vlazne. Zaujme len ozvlastnenim, ze tentoraz v telefone napodobuje hlasy inych postav. Zato jeho prehnana nesmrtelnost a schopnost sa doslova teleportovat z miesta na miesto je neskutocne otravna. Vzdy som si prial, aby sa v zakonceni serie stala vrahom Sidney, ktorej by uz zo vsetkych tych udalosti z predoslych dielov preskocilo. Bohuzial na to nemali odvahu. Hudba mi tiez pripadala menej vyrazna a sceny vrazd sa mi zdali znova dost krotke ako v jednotke. Celkovo ma trojka inu atmosferu ako predosle diely, vdaka comu sa mi paci z celej trilogie najmenej, ale stale to funguje ako adekvatne uzavretie celej serie a preto ju nepokladam za zbytocny film ako stvorku, ktoru ignorujem. 7/10. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Snaha vystískať s tejto série čo najviac dopadla strašne úboho. Trojka je maximálny zabiják ale nie tak že by vás vystrašil skôr si v každej druhej scéne budete hovoriť WTF??? Craven natáča stále rovnako a v scénach ako ateliéry sa mu to vyplatí ale inak je to ubohosť, či už po hereckej, scénaristickej aj režisérskej stránke. Postavy sú rovnaké a ďalší vývoj nehľadajte. Dôležité je že všetky sa chovajú iracionálne. Keď som dopozeral dvojku napadlo ma že v trojke to bude nejaký rodiný člen a samozrejme to bol Sidneyin brat. Síce som nevedel kto to bude ale finále ma skôr rozosmialo ako šokovalo. Úplne vážne všetci vrahovia vyzerajú ako tupci. TO znamená že finále vá skôr rozosmeje ako vystraší a to už nie je v poriadku a celkovo pozerať sa dve hodiny na to isté , na ten istý štýl pátrania hlavných postáv a celkovo je už únavné a hlúpe. Ale celkovo ma potešila rolička Poseyovej ktorá je vtipná, Smith a Mewes ako Jay and Silent Bob ktorých scéna je super, tiež Carrie fisherová, kde sa neodpustilo trocha si kopnúť do star wars no a nakoniec malý štek mŕtvého Kennedyho ktorého rozbor scény bol opäť skvelý a mal niečo do seba. No a tá druhá za to že som to dopozeral a predsa len Craven mal svoje momenty aj v tomto filme. Najslabší aj najhlúpejší diel. A ja len dúfam že to s tou 4 nemyslia vážne. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Nech je to akokoľvek blbé bavilo ma to. Je tu návrat jak tvorcov, tak hercov a v tom je sila tohto filmu. Bavil ma príbeh, parodovanie predošlých dielov, "návrat" Randyho a jeho pravidla, Carrie Fisher a Star Wars, úderná úvodná scéna, herci, ktorí hrajú pôvodné postavy a samozrejme rozuzlenie, ktoré znova nemá chybu. 80% - 4* ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je hodně krutě nepovedenej žert. Po ještě přijatelný dvojce tu bohužel přichází pohřeb série. Jako ono už od začátku mi to přišlo takový uhozený a těžce vyvařený z předchozích dílů, ale řekněme, že na ty 2* to pořád tak nějak bylo, ale ten konec... Ten konec mě zničil. vymyslet něco tak debilního a v podstatě předchozí dva díly totálně postavit na hlavu, tak to už chce pořádnej mustr. Nevím co tím wtf koncem Craven myslel. Možná to byl zoufalý pokus o co největší originalitu aby ten film nevypadal úplně jako kopírka jedničky a dvojky, ale každopádně se to krutě nepovedlo. Už ve dvojce to z tou občasnou přehnanou rádoby originalitou nebylo úplně košer, ale ještě to ukočírovali. Ovšem tohle se vymklo a jménu Vřískot dělá tenhle díl tak akorát ostudu.20% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Nechybělo moc a tenhle díl by ani nevznikl. Hercům se už do dalšího pokračování nechtělo, scenárista Williamson ztratil rovněž zájem a režisér Craven byl v rozpacích zda do natáčení jít či nejít a nakonec šel i se starou hereckou partou. A výsledek je zajímavý, i když je z něj trochu cítit jistá obehranost námětu, ale nový scenárista Ehren Kruger si to nechtěl připustit a nějaké nápady ještě přidal. Můžu prohlásit, že tenhle díl je lepší než poněkud unylá a korektní dvojka. Vesele se zde vraždí v nápaditém stylu, napětí nepolevuje a pointa není příliš snadno odhadnutelná. S výsledkem jsem byl spokojen a nebráním se případnému pokračování. 70% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (39)

  • Žádný novinář nesměl vidět film dříve, než dva dny před oficiální premiérou. (ČSFD)
  • Když Riley (David Arquette) vystřelí po zabijákovi v masce, aby zachránil Gale (Courteney Cox), tak jej zásahy odmrští na stojící auto dvakrát po sobě. (Duoscop)

Reklama

Reklama