Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco Sidney Prescottová žije na bezpečně chráněném místě v ústraní, kolem natáčení nejnovějšího snímku pod názvem Bodnutí 3 na motivy hrůzných vražd z Woodsboro, které právě probíhá v Hollywoodu, se začne rojit počet mrtvol. Když ji narůstající teror konečně přiměje opustit úkryt, Sidney a další přeživší z Woodsboro jsou opět vtaženi do zákeřné hry ve stylu chaotického hororového filmu. Zrovna když si ale začnou myslet, že už dokáží hrát podle pravidel, zjistí, že byla všechna pravidla porušena. (HBO GO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (335)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Sériu Vreskot som nikdy v obľube moc nemal a to aj cez to, že slashery zbožňujem. Poteší herecká účasť Neve Campbell opäť v úlohe Sydney ktorú opäť prenasleduje vrah v maske Ghostface. Dĺžka filmu je akosi dlhá, ale hluché miesta sa tu moc nevyskytujú, len vraždy mohli byť vymyslené lepšie a nie všetky na jedno kopyto. Wes Craven sa naozaj snažil, aj keď sa mu veľmi nepodaril príbeh. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Scream 3 je najhorsi diel kultovej serie od Wesa Cravena. Zaporaci bez akejkolvek charizmy a dejova linia bola predvidatelna, pocas prvych 20 - 25 minut som vedel, kto je vrah. Atmosfera sa nekonala, scenar bol zosmolichany asi za 3 minuty, ked si scenarista potreboval odskocit na malu potrebu. Ani ten jeden vybuch to nezachranil od 30 % ()

Reklama

Bauer 

všechny recenze uživatele

Ne, tak ani Vřískot 3 nezvýšil kvalitu této horové trilogie, která je lehce průměrná. Tentokrát se nedočkáme ničeho nového. Je to spíš, jakoby se zkloubili dva přechozí díly a vytvořili jeden trapný celek. To poskakování od jednoho ke druhému podezřelému mně opravdu silně nebavilo. Jako by si tvůrci této slataniny řekli: Byl jeden podezřelý. Šup a jdeme se za ním podívat. Udělali jsme chybu, ten vraždy nespáchl. Teď tam dáme nějakou tu vraždu, která bude spravně thrillerová (ne, nebyla ani jedna nijak napínavá a strašidelná). Potom přejdeme k dalšímu podezřelému a tak dále a tak dále, až se nakonec dostaneme k tomu právému vrahovi. Nuda nehorázná!!! Ale docela dobré bylo, že jsem vážně nevěděl, kdo je vrah a s netrpělivostí jsem vyčkával, kdo to zase bude a kdo mně bude šokovat. Courteney Coxová už není tak sexy jako byla v přechozích dílech. Nejspíš ty vlasy. A potěší určitě menší role Lance Henriksena. Jinak kde nic, tu nic! Jediné snad pozitivní bylo prostředí Hollywoodu. Jediné co by zbývá po příšerné trojce je, doufat, že žádné další pokračování nevznikne, protože to bych asi už nerozdýchal. ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Dost trapný oproti předchozím dílům. Parodování sebe sama nefunguje, Neve Campbellová je šíleně otravná a to "překvapení" na konci, to mě fakt dostalo. Kdyby byl příště vrah oranžovej mrož v podání Marlona Branda, ani bych se moc nedivil. Druhá hvězdička je nostalgickou vzpomínkou na relativně kvalitní jedničku... ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Snaha vystískať s tejto série čo najviac dopadla strašne úboho. Trojka je maximálny zabiják ale nie tak že by vás vystrašil skôr si v každej druhej scéne budete hovoriť WTF??? Craven natáča stále rovnako a v scénach ako ateliéry sa mu to vyplatí ale inak je to ubohosť, či už po hereckej, scénaristickej aj režisérskej stránke. Postavy sú rovnaké a ďalší vývoj nehľadajte. Dôležité je že všetky sa chovajú iracionálne. Keď som dopozeral dvojku napadlo ma že v trojke to bude nejaký rodiný člen a samozrejme to bol Sidneyin brat. Síce som nevedel kto to bude ale finále ma skôr rozosmialo ako šokovalo. Úplne vážne všetci vrahovia vyzerajú ako tupci. TO znamená že finále vá skôr rozosmeje ako vystraší a to už nie je v poriadku a celkovo pozerať sa dve hodiny na to isté , na ten istý štýl pátrania hlavných postáv a celkovo je už únavné a hlúpe. Ale celkovo ma potešila rolička Poseyovej ktorá je vtipná, Smith a Mewes ako Jay and Silent Bob ktorých scéna je super, tiež Carrie fisherová, kde sa neodpustilo trocha si kopnúť do star wars no a nakoniec malý štek mŕtvého Kennedyho ktorého rozbor scény bol opäť skvelý a mal niečo do seba. No a tá druhá za to že som to dopozeral a predsa len Craven mal svoje momenty aj v tomto filme. Najslabší aj najhlúpejší diel. A ja len dúfam že to s tou 4 nemyslia vážne. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (39)

  • Menšiu rolu Biancy Burnett si zahrala Carrie Fisher, ktorá hovorí, že nestvárnila postavu princeznej vo Hviezdnych vojnách. (Shakers)
  • Skladba "Red Right Hand" zazněla i v obou předchozích dílech (1996, 1997). (beyli)

Reklama

Reklama