Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mahoney, mohutný Hightower, střelec Tackleberry, bláznivý Zed, imitátor Jones, dračice Callahanová, nesmělá Hooksová se tentokrát musí postavit nové výzvě, před kterou je postaví jejich velitel Lassard. Tou je program Občané na hlídce. Myšlenka celé akce je prostá: jedinou cestou, jak se lze vypořádat s pouliční zločinností, je angažovat prostého občana. Lassard se tedy rozhodl přivést vybrané dobrovolníky na policejní akademii, kde by se cvičili v technikách sebeobrany a boji proti zločinu po boku uniformovaných policistů. I tentokrát má však Lassard proti sobě a své občanské "domobraně" zarputilého nepřítele poručíka Harrise s jeho nohsledem a lichometníkem Proctorem. A tak zatímco Lassard odjíždí, aby se zúčastnil výročního mezinárodního sjezdu policejních náčelníků, převezme Harris velení nad Akademií a zcela záměrně a cílevědomě začne Lassardův projekt sabotovat. Jenže v příhodné chvíli Mahoney s kolegy a jejich civilní cvičenci ukáží, co v nich je. Předvedou Harrisovi a všem, jak dokáží využít svých nově nabytých zkušeností. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (210)

genetique 

všechny recenze uživatele

No a toto je už začiatok úplne iných častí než prvé tri diely, a už aj doteraz prirodzený a neumelý Guttenberg to celé ťahá s ťažkosťami a čo je podstatnejšie, nasilu! Boli časy, keď som sa ako školák na základnej tešil z každého ďalšieho dielu, teraz by som ich s radosťou vymazal z dejín kinematografie. Poteší snáď len malá promenáda mladého Tonyho Hawka. 55%. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Utřete si z hub ty úsměvy, kašpaři." Tak to se mě netýká, protože já jsem se zase tak moc nebavil. Přesto měla čtvrtá návštěva Policejní akademie své světlé chvilky. Třeba jízda na kole po dně naplněného bazénu, babča Feldmanová s Magnumem, záchrana topící se seržantky Callahanové, basket s Hightowerem, varovný výstřel v letícím balónu i tradiční škádlení kapitána Harrise. A pokud by novinářka Mattsonová potřebovala doma ještě něco přítulného, tak jsem poměrně čistotný, brilantně reaguju na povely a umím skvostně vrtět ocáskem. ()

Reklama

Davis81 

všechny recenze uživatele

Sérii jsem viděl několikrát, před mnoha lety....v cz....nyní v originále, je to o mnoho vtipnější než s dabingem....ostatně můj názor na dabing všeobecně je negativní...stejně tak je negativní názor na tento díl....není vtipný, používá jen repliky s předchozích dílů....u jedničky jsem se fakt smál, u dvojky a trojky vcelku taky...tady ne.... ()

sud 

všechny recenze uživatele

Čtyřka se mi po letech nezdá vůbec zlá, jak jsem se domníval. Konečně se vrátil poručík Harris, Zed je v tomto díle nejlepší, Callahanová nejvíc k sežrání a ta militantní babka nemá chybu. Jenom by se nemusely opakovat ty scény na ruby (Feklerova žena). Mahoney se tu nejen moc neobjevuje a nakonec v objetí krásné Sharon Stoneové odletí horkovzdušným balónem pryč. 60%. ()

anli 

všechny recenze uživatele

Čtvrtý díl série a první,který u mě začíná trochu kulhat.Už není zdaleka tak zábavný a herci,včetně Guttenberga,neají téměř co hrát,ač se velmií snaží.I gagů a vtipů je tu po hříchu málo a celé to na mě působí jakýmsi odfláknutým a rychle spíchnutým dojmem.Takže patrole dávám 45% a ať je ráda,že je ráda. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (15)

  • V jedné scéně Proctor (Lance Kinsey) zastaví u veřejného WC a utíká vykonat potřebu. Jeho auto zůstane nastartované, ale když k němu v další scéně o pár vteřin později přijde Mahoney (Steve Guttenberg), tak už má motor vypnutý. (Pulos)
  • Skateboardista Tony Hawk prozradil, že toto byla jediná práce, ze které byl vyhozen. Hawk byl coby kaskadérský dublér Davida Spadea (Kyle) nahrazen kvůli svojí výšce. (HellFire)
  • Na konci filmu vyskočí Tackelberry (David Graf) z dvouplošníku a nechá Zeda (Bobcat Goldthwait) se Sweetchuckem (Tim Kazurinsky) samotné v letadle. Když ale pak padají, je vidět, že na zadním sedadle, které by mělo být prázdné, sedí pilot řídící letadlo. (Hopkins)

Reklama

Reklama