Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(14)

Obsahy(1)

Seriál Kancl, natočený polodokumentárním způsobem, zachycuje pracovní den šéfa Davida Brenta (Ricky Gervais) a jeho zaměstnanců. Brent je ten nejhorší šéf na světě. Je netaktní, bez špetky talentu, egoistický, plný předsudků, zbabělý a vychytralý – přesto je však nějakým způsobem přesvědčen o tom, že ho všichni milují. Mezi jeho trpělivé zaměstnance patří snaživec Gareth, smolař v lásce Tim a recepční Dawn, objekt Timova zájmu. Tato třeskutě vtipná komedie z dílny Rickyho Gervaise a Steva Merchanta získala Zlatý glóbus za nejlepší komediální seriál. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele kubilov k tomuto seriálu (4)

Kancl (2001) 

Geniální trapnohumor, navíc zajímavě natočený. Čtvrtý díl je naprosto perfektní, David hrající na kytaru a zpívající svoje songy je fakt top. První série jednoznačných 5* --- Velmi dobrá série, i když o level pod perfektní první řadou. Narušení Davidovy aureoly relativně oblíbeného a schopného šéfa funguje, byť chemie s novými postavami až tolik ne. Opět - stejně jako v první sérii - je nejlepší čtvrtý díl. Davidův melouch by se k němu velmi hodí. --- Vkusný závěr v momentě, kdy už se formát sitcomu začínal vyčerpávat. Bilancuje se, vzpomíná se a ten sentimentální závěr... padne jak prdel na hrnec. Vybírání Davidovy partnerky (spolu s Timem) je jednoznačným highlightem. --- Celkově velmi silné 4* ()

Série 1 (2001) (S01) 

Geniální trapnohumor, navíc zajímavě natočený. Čtvrtý díl je naprosto perfektní, David hrající na kytaru a zpívající svoje songy je fakt top. První série jednoznačných 5* ()

Série 2 (2002) (S02) 

Velmi dobrá série, i když o level pod perfektní první řadou. Narušení Davidovy aureoly relativně oblíbeného a schopného šéfa funguje, byť chemie s novými postavami až tolik ne. Opět - stejně jako v první sérii - je nejlepší čtvrtý díl. Davidův melouch by se k němu velmi hodí. ()

Série 3 (2003) (S03) 

Vkusný závěr v momentě, kdy už se formát sitcomu začínal vyčerpávat. Bilancuje se, vzpomíná se a ten sentimentální závěr... padne jak prdel na hrnec. Vybírání Davidovy partnerky (spolu s Timem) je jednoznačným highlightem. ()

Reklama

Reklama