Reklama

Reklama

Masakr v Texasu

  • USA Texas Chainsaw Massacre: The Next Generation (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Vůdce bandy - Vilmer - je notorický zabiják, který terorizuje skupinu mladých lidí, kteří se stanou jeho kořistí potom, jak se jejich auto při nehodě zdemoluje na opuštěné cestě. Vilmer je expert na smrt, a zná stovky způsobů, jak zabít svoji oběť tak, aby co nejvíc a nejdéle trpěla. A vy budete trpět s ní... (Bonton Home Video)

Recenze (152)

ASSBURGER 

všechny recenze uživatele

No áno ako horor nič moc ale predsa jednu hviezdu za Matthew McConaugheya preto že on tam zahral parádneho šialenca vážne ako šialenec vo filme vyzerá parádne. Ale táto časť na piču ona len zneuctila prvú časť z roku 1974 ktorá bola bez pochyby najlepším Texaským masakrom všetkých čias. Ale nie všetky filmu môžu byť dokonalé a tento rozhodne nie. ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Štvrtú časť hororovej série o "Koženej tvári" a jeho rodinke som veľmi dlho odkladal. Odrádzalo ma totiž šedý rámček a odpadové hodnotenia mojich obľúbených užívateľov. A ono je to nakoniec v pohode oddychové buranské hixploitation, ktoré plne zapadá do pôvodnej série Texas Chainsaw Massacre. Pre mňa osobne ešte o triedu lepšie ako pokazený druhý diel a na podobnej úrovni (možno trošku vyššie) ako trojka Leatherface. Zbytočne podhodnotený film, ktorému sa dostalo na môj vkus až prehnane veľa hejtu... 65 %! ()

Reklama

PKD 

všechny recenze uživatele

Bezesporu 1 z nejujetějších B filmů vůbec. A bez krve. Takto by to asi dopadlo, pokud by TMMP vzal Lynch.;-) Nedivím se, že jsou HC fandové (ke kterým já nepatřím) z tohoto na infarkt, páč mě tohle udělati s Halloweenem, tak je asi po mě. To se prostě musí vidět a slyšet, včetně 2 ženských postav, které i přes to, že je jim často verbálně i fyzicky ubližováno (to platí o 1 z nich) stále se lísají ke svým partnerům. Pánové, takto se to má dělat. Slušňáci už dávno netáhnou. Vše je pak korunováno dementní hudbou v koncových creditech a tradičním Leatherfaceovým (který satanžel nebyl viděti ve filmu jako na plakátu) tanečkem, který mě tak rozesmál již v orig. neskutečných situací a hlášek je zde na 2 další komentáře, takže já si jen namátkou vyberu...Kecy o sexu a rakovině, Wilmerova smrt práškovacím letadlem, Darla (pro mě asi nejzajímavější postava vůbec ve svém šeříkovém kostýmku, později v ještě více sexy outfitu) umravňující Jenny v igelitovém pytli v kufru svého auta (,,když budeš hodná a nebudeš mi bouchat do auta, udělám ti dírku na dýchání´ ), Darla bouchající ležící Heather (která má ty lodičky snad přilepené, páč ani přes všechnu tu fyzickou akci, kterou její nohy v tomto filmů provádějí, jí nikdy nespadnou) na lesní cestě klackem (to bylo něco tak srandovně něžného, že jsem nemohl), chlápek s limuzínou (asi nejmysterióznější postava v dějinách filmu:) Walter Edward neustále citující nějaké moudra od známých osobností a jako třesnička na dortu Sally Hardestyová na pojízdném lůžku v nemocnici (já měl tušáka, že ji odněkud znám). Rozhodně 1 z kandidátů pro mnohé filmotéky jako quilty pleasure.;-) Musím prubnouti D.C. Pozn. původní komentář v době odpadu, byl smazán. Tento jest z 27.2.2022 ()

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Čtvrtý díl Texaského masakru pod českým názvem Masakr v Texasu. Tento díl jsem viděl poprvé na DVD s titulkama z videopůjčovny, nejdřív jsem si myslel že je to skvělá trojka Kožená tvář a ono hovno! :D Netušil jsem tenkrát že má tenhle horor ještě další pokračování, tak jsem myslel že to bude trojka. No tak pak mě tenhle díl ještě navíc hodně zklamal, nejhorší díl Texaského masakru. Matthew McConaughey v roli Vilmera zahrál toho magora dobře, jinak je to strašná nuda. Robert Jacks v roli Leatherface stál za hovno, jak věčně ječí a ještě k tomu se maluje jako ženská bylo hrozný, nejhorší představitel Kožené tváře. Gore efekty tady vůbec nejsou, což je další mínus a je tady všechno špatně. Renée Zellweger v roli Jenny taky nebyla nic moc. Ani se nedivím že režisér Kim Henkel pak už nic jinýho dalšího nenatočil po takovym propadáku. ()

Ilhan odpad!

všechny recenze uživatele

Kravina nejvyššího řádu. V průběhu jsem si myslel, že se to dá i bezproblémů přežít, to však platilo jen do začátku druhé poloviny filmu, která se stává jen hnustou stokou, která parazituje na sérii Texaských masakrů, s kterými to nemá opravdu příliš společného a to co společného má, tak je zkurveno (omlouvám se, ale výstižnější slovo prostě neexistuje) na úroveň subodpadu. Žádné komediáln prvky jsem nenašel, k smíchu byli spíše ty hororové. Spousta logických chyb a nesmyslů, že z toho jde člověku hlava kolem. Oproti tomuto je Texax Chainsaw Massacre z roku 1986 mistrovské dílo. K docela známým hercům můžu říci jen jedno: Nějak se začínat musí. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Kinoverze snímku byla ochuzena zejména o násilné scény. Úpravami prošel i úvod. Také byla vystřižena scéna, ve které se Jenny (Renée Zellweger) doma připravuje na maturitní ples. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama