Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den Svatého Valentýna: Pamatuješ si toho chlapce, kterého všichni na den svatého Valentýna ignorovali? Nevadí. On si pamatuje tebe. Byl neoblíbeným šprtem, na kterém si každý frajer ve třídě vybíjel své rozpínavé erupce ega. Teď je z něj úspěšný muž, uvnitř se však nezměnil nenávidí svoje bývalé spolužáky k smrti. Natolik k smrti, že je začne jednoho po druhém likvidovat na svátek svatého Valentýna. Láska a nenávist si ještě nikdy nebyly tak blízko (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

kingik 

všechny recenze uživatele

Velkým bonusem tohoto slasheru je Denise Richards. Bez jejího těla by film nebyl tak zajímavý. Scéna, kdy jde u bazénu do bikin, snese ta nejpřísnější měřítka. Ne už tak film samotný. Pomsta chlapce, kterému se v dětství smáli, je sice sladká, ale ne tak nápaditá, jak by mohla být. Horor, který ničím nepřekvapí, ale nudou u něj nezemřete. Film má pomalý rozjezd. 60% ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Cudná, gore prostá vyvražďovačka, která má větší starost o body count než logiku. Pokud nemáte chuť nějak zásadně drásat svoji nervovou soustavu, dal by se snímek snad i doporučit, protože jiný než odpočinkový režim jeho tvůrce netrápí. To že se Deniska neobjevila tak, jak ji pánbů stvořil je samozřejmě unfair, nakonec ale patří až mezi poslední oběti, takže skvostnou tvářičku si člověk užije. Navíc je její postava dráždivě bitchy, což na mne ve výsledném hodnocení zapůsobilo jako výrazný plusový bod. II Scénář: Donna Powers, Wayne Powers, Gretchen J. Berg, Aaron Harberts (adaptace stejnojmenného románu Toma Savage). Hudba: Don Davis. 60% ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

O "hereckém talentu" Denise Richards je zbytečné cokoli psát, že ano, pánové?;) Valentine skutečně není žádný převratný kousek, ani ve svém žánru, za povšimnutí stojí snad jen hudba Dona Davise, dvorního skladatele Matrixu. Vzato kolem a kolem nebýt Denisky, neštěkl by po něm ani pes, ale za daných okolností...haf:)) ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Spoilery! Čekala jsem zde vlažná hodnocení, ale až tak... jo, přiznávám, tvůrci hodně vykrádali "Vřískot", ale já asi začínám mít slabost pro Davida Boreanaze :). Počítejte s tím, že zrovna ta vaše oblíbená postava asi nepřežije, ale z toho si nic nedělejte, protože konce se dožijí jenom dvě. Dala bych 4*, ale konec byl naprosto dokonalý. Celou dobu jsem si říkala, že vraždí ON. Když se ale proti jeho lásce řítí postava v masce a on ji zastřelí (tu postavu, ne svoji lásku), tak jsem si oddychla, že nevraždí ON. Že by šťastný konec? Tak tam ti dva zamilovaní sedí, objímají se a JEMU kape krev z nosu, takže jsem měla pravdu. Byl to ON. ()

Raaavenek odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film už po sté opakuje všechna hororová klišé, nenabídne ani vteřinu napětí a hlavní padouch působí spíš směšně než hrůzně, chudák Michael Myers se musí v hrobě otáčet. Navíc je příšerný i soundtrack, holt nu-metal je teď in a tak mládež rezignuje na disco... po prvních patnácti minutách jsem se na film díval jen proto, abych zjistil kdo je hlavní padouch, což jsem si i půl hodiny před koncem domyslel. Závěrečná scéna s krví tekoucí z nosu Adama jen vymýšlí další otázky, nad kterýma ale stejně nikdo nebude přemýšlet. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • David Boreanaz natočil všetky svoje scény za dva týždne. (ladko)
  • Herečka Hedy Burress (Ruthie) se původně ucházela o roli Dorothy a Jessica Cauffiel (Dorothy) se původně ucházela o roli Paige. (HappySmile)

Reklama

Reklama