Reklama

Reklama

V letošní sezóně se loví puberťáci! Three Finger a jeho klan kanibalů loví v lesích skupinku turistů. Ovšem když poblíž havaruje autobus plný vězňů, stanou se prchající trestanci další vítanou položkou lidského menu.  Třikrát strach… třikrát horor… třikrát hrůza! Three Finger a jeho šílená rodinka kanibalů jsou naživu a evidentně dobře živení. První chod krvežíznivé rodinky se objeví se skupinkou táborníků. Ti bohužel zjistí až příliš pozdě, že klíšťata nejsou jediná, kdo v tomhle lese kouše. Ovšem v lese se objeví také násilničtí vrazi, kteří utekli z vězeňského autobusu, jenž je převážel. Komu se nakonec dostane spravedlivého trestu – odsouzeným zločincům anebo zmutovaným kanibalům? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (351)

Terva 

všechny recenze uživatele

Film začíná jatkami, jak jinak, že. Kdo má rád krev, nebude se nudit. První odpor k filmu tady byl skoro hned. Záběry z jedoucího autobusu jsou stále ty stejné, to nemůžou natočit těch záběrů víc ? Auto, které se snaží vystrčit autobus mimo silnici je ( nebo spíš není ) ve dvou záběrech vůbec vedle autobusu vidět. Postranní mantinel u silnice v jednom záběru je, pak zase není, pak je a zase není, to je vtip ? Naprosto ubohý dialog nás doprovází celým filmem, špatné střihy, mizerná kamera...prostě ostuda. Zlatá jednička, nebo možná i dvojka. Tohle je totální blbost. Hudební doprovod ( Claude Foisy )je stupidnější než celý film. Tento snímek zbytečně žere maso a váš čas. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

V dvojke mi vadila neoriginalita (kopírovanie) scenára - TCM, HHE. Tu je scenár v podstate originálny, resp, má potenciál na drsnú bezduchú killovačku. Nevyužitá šanca plná klišé a nudného putovania (bez atmosféry jednotky). ALE! je tu skvelá úvodná scéna, skvelý koniec a dostatok vyčačkaných vrážd. Dá sa to pozerať, občas som sa bavil, občas to bolo otravné. Bolo to iné ako dvojka, ale ako celok na rovnakej úrovni. Vďaka jednotlivým krváčinám som sa však bavil viac... ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Obávám se, jsem se právě dodíval na brutální vraždu série Wrong Turn. První dva filmy mám poměrně rád, jedničku považuju za slušné odpočinkové hixploitation (3*), dvojku pak za zábavnou, splatterem říznutou vyvražďovačku (4*), ale třetí díl je neuvěřitelně špatně zahraná a zrežírovaná nudná fraška, u níž jsem se už po půl hodině modlil v její předčasný konec, aby se chudinka dlouho netrápila. Foxové, shořte v pekle za to, že jste osud téhle série vložili do rukou Declanovi O´Brienovi, což je, eufemisticky řečeno, velice nedostatečně talentovaná osoba. ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Potřetí a zase jinak. Tvůrcům nelze upřít snahu o jakous takous originálnost, kdy zmutovaným vidlákům staví do cesty místo ječících modelek řvoucí hory masa v podobě uprchlé bandy trestanců. Je jen škoda, že tahle dějová linka s mutanty až tak nepočítá a nebýt několika málo scén, mohl hlavního záporáka hrát libovolný český strejda, který si po sobotách hraje v lesích na myslivce. I přes to jsem se ale docela bavil a neměl bych problém si třetí Pach krve pustit za rok znova. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nesmrtelný Three Finger je zpět. Co už ten chlapík jeden zmutovaný musel už přežít, aby si mohl pochutnat na šťavňatém lidském masíčku. Pomalu se rodí další ''hvězda'' slasherového žánru které se asi jen tak nezbavíme. Trojka je zákonitě nejslabším dílem celé série a je zde k vidění spousta otřesných digitálních efektů, ale občas se tu objeví i nějaká ta lepší scénka. Vězni jsou docela povedá partička nejrůznějších individuí a místo, aby toho vetchého staříka sejmuli tak si radši rozbijí držky sami. Co se týká režiséra, tak většího blbečka si opravdu nemohli vybrat. Film Kyklop stál za vyliž... a tohle k tomu nemá zas až tak daleko. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (19)

  • Když ke konci filmu vypadne kanibal z náklaďáku, zazní známý zvuk „Wilhelm scream“. (LUKICKK)
  • Walter (Charles Venn) má ve filmu zbraň Colt Trooper Mk III ráže .357 Magnum. (dc125)
  • V scéne, keď väzeň Chaves (Tamer Hassan) zápasí s mutantom, mu mutant rozreže ruku hákom. V nasledujúcej scéne ho zavesí na strom a Chaves ho odstrkuje. Pri detailnom zábere vidno, že väzeň má ruku v poriadku. (DJ Rocco iNc)

Reklama

Reklama