Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V malém městečku Petrovice řádí sériový vrah a zabíjí studenty tamní střední školy. Policie pátrá po pachateli, ale nemůže najít žádnou stopu. Vše nasvědčuje tomu, že maskovaný zabiják má spadeno na Karin Tomečkovou, jejíž rodiče byli před 8 měsíci brutálně zavražděni. Vraždy začínají přibývat, stejně jako podezřelých. Policie se snaží vraha dopadnout, ale aby už nebylo pozdě. Vrah může být kdekoliv. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (303)

LEGACY odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu jak mohli mít tvůrci tu odvahu poslat tento brak do světa, natož do kin - minimální (ohraný) děj a šíleně kreténský casting. Málokterý hňup s kamerou by dokázal vytvořit horší ''horor''. Nepřirozené, nedokoukatelné, prostě české. Snad rychle zapomenu na to, co se dnes v Česku točí za shity. Na narozky jsem si nemohl vybrat líp. Hodnotím 5% ()

Hromino odpad!

všechny recenze uživatele

Je pravdou, že jsem vydržel jen zhruba první půlhodinu, ovšem ani v nejmenším nepochybuji o tom, že zbytek filmu by můj názor a hodnocení nezměnil. Je fakt, že film občas svou amatérskostí pobaví, ale po většinu času jde o příšernou nudu, u níž se zkrátka nejde po celou dobu bavit jen a pouze úděsnými postsynchrony, absurdními replikami, děsivými (ne)hereckými výkony, totální nelogičností a filmovými chybami (woodyho příměr k Tommy Wisseauovi je zcela na místě). Ani nemám chuť rozebírat, co všechno ve filmu za tu půlhodinu nedávalo smysl, stačí mrknout k Fukovi, ten to popsal velmi vtipně a trefně, já bych jen musel papouškovat. Jinak jsem přemýšlel, že bych dal aspoň jednu hvězdu za to, že hlavní hrdinka četla v jedné scéně Tvář toho druhého od Abeho (to pro mě bylo naprostým překvapením), ale… ne. Má oblíbená kniha si nezaslouží být čtena v tak řídkém sranci, jakým právě Poslední výkřik je. A vůbec, má cenu ještě něco dodávat k filmu, kde se na jednom place sejde Šmajda, Bartošová a stávkující dýdžej Štěpán Turek, který se ve filmu objeví nejen jako zmrzlinář, ale i v kůži Olivie? ()

Reklama

blackJag odpad!

všechny recenze uživatele

Existují dva důvod, proč být u podobných filmů shovívavý - buď je to porno (co si budeme namlouvat, ta naivní filmová narace a "herecké" výkony by tomu odpovídaly) nebo se to vystavuje s nálepkou ´amatérský film´ (jen považte tu drzost, za něco tak shiťáckého chtít v kině peníze nebo to vůbec někde nechat promítat!). Ani jedna podmínka nebyla splněna, tudíž žumpa bez pardónu. 0% ()

Lukoboss odpad!

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že jsem z toho viděl opravdu jen kousek, protože dál se to nedalo. Nedělám tohle často a nerad takhle hodnotím, ale tady si to s klidem dovolím. To totiž byla tak ubohá a příšerná sračka, špatně natočená, zahraná, napsaná... tam nebylo dobře vůbec nic. A ještě v tom hraje troska Bartošová! Ou, jak na tohle někdo může dát peníze, aby se to natočilo a šlo do kin?! ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Voľný remake VRESKOTU Made In Cz. Niekoľko pramálo záberov je pomerne sugestívne natočených ( paradoxne sa to netýka sekvencií vrážd ), pričom ten zvyšok chce akosi vyzerať realisticky a väčšinou používa osvetlenie budov, pričom asi chce docieliť akúsi autencititu. Autencititu sa zrejme snažili dosiahnuť aj (ne)herci, ktorý sú tou najhoršou položkou tohto slasheru. Pokiaľ sa niekto v strižni pozeral na výsledný snímok a nevadili mu určité nezrovnalosti, čo sa týka zvuku, strihu, záberu alebo hereckého výkonu a nechá to na divákoch, umelcom sa nazývať nemôže. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • Film, na který se Karin (Irena Máchová) ve druhé scéně dívá, je další Kučerův horor Čepel smrti (2009). (jakear)
  • Ve scéně, kdy vrah bodá studentku do zad, teče jí krev z přední části těla. (M.B)

Reklama

Reklama