Reklama

Reklama

Policejní akademie 6: Město v obležení

  • Česko Policejní akademie 6: Město v obklíčení (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Vlna zločinnosti opět zachvátila město a policie nedokáže řádění zločinců zastavit, obzvláště když jsou v akci takoví "experti" jako kapitán Harris s Proctorem. A tak se na guvernérův příkaz ujme vyšetřování speciální tým vedený náčelníkem Lassardem. S ním přichází i další známí: mohutný černoch Moses Hightower, háklivý na poznámky o barvě kůže, lehce trhlý imitátor zvuků Larvell Jones, drobná a nesmělá černoška Laverne Hooksová a nechybí samozřejmě ani fanatický pistolník Tackleberry, energická Debbie Callahanová, Lassardův pohledný synovec Nick a také chodící katastrofa Fackler. Zatímco se policisté radí o postupu, vyloupí trojice lupičů banku. Rozbíhá se pátrání, které dlouho nemá jiných výsledků než řadu trapasů a nedorozumění. Když však starosta s policejním komisařem oznámí, že část nedávno uloupených šperků se našla u Lassarda, a policisté jsou suspendováni, je jasné, že jde do tuhého. Hrdinové se pochopitelně nevzdají a pokračují v pátrání na vlastní pěst. Zjistí, že lupiči řádí přesně na plánované trase budoucího metra, takže ceny pozemků klesají a stávají se ideálním cílem pro spekulace. Když tajemný šéf banditů zahájí poslední část operace Zmatek a nechá vyhodit do povětří elektrárnu, rozpoutá se v ulicích chaos. Ten policie jen s obtížemi zvládá. Jones, Nick, Tackleberry a Hightower se však dostanou lupičům na stopu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Šieste pokračovanie známej hollywoodskej komédie "Policajná akadémia: Mesto v obkľúčení". Čo ku tomu dodať? No čo? Zasa bez suverejného Mahoneyho. Toporný Matt McCoy ako synovec veliteľa Lassarda ho nemôže v žiadnom prípade dostatočne nahradiť. Avšak zostali tam aj nejaké postavičky z minulých častí. Najzábavnejší sú asi negatívny, autoritatívny kapitán Harris a jeho prihlúply poskok Proctor. Je to zhruba na tej istej úrovni ako predchádzajúca časť „Nasadenie v Miami Beach“. Takže: ** ()

anli 

všechny recenze uživatele

Šestý a dle mého nejhorší díl série,který nezachraňuje už vůbec nic.Scénář je bez nápadu,herci nezajímaví a příběh nudný.Celé to zbytečně natahované a divák se dočká asi tří celekm slušných vtipů a celkem slušné přestřelky v závěru filmu.Není to ale nic,k čemu by se někdo dobrovolně vracel.Za výše zmíněné věci dávám 25%,protože víc si nezaslouží. ()

Reklama

JohnnyD odpad!

všechny recenze uživatele

Úbohosť najväčšieho kalibru. Jedna z najzábavnejších scén filmu je, keď jeden policajt riadi premávku pomocou svetelných tyčí, lenže prídu tam svetlušky a tie ho otravujú, tak sa s tyčami začne brániť - spôsobí haváriu. V scéne je nádherne vidieť šnúrky na ktorých visia tie rádoby-svetlušky a nikomu z réžie to nevadilo! Rovnako "zábavná" je aj pochybná dejová línia - hlavne rôzne nezmyselné pasáže ako "rappujúci Hightower" - scéna nemá žiaden súvis s filmom, nie je vôbec vtipná a je neskutočne úbohá a trápna. Herci sú biedni rovnako ako v ostatných dieloch a neprinášajú nič nové do série, scenár to skoro nemá a réžia je nudná ako inokedy. No takáto debilita tvorcov sa každý deň nevidí. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

U šestky se asi nejvíce projevuje kvalitativní propad, který sérii doprovází prakticky už od prvního dílu. Opakující se námět, nezáživné scény, dobré vtipy divák napočítá na prstech jedné ruky, bohužel už to tentokrát nezachraňuje ani kapitán Harris, ani ostatní staří známí. Všude lze zpozorovat tu scénáristickou bezradnost, neschopnost přijít s nějakým novým zajímavým nápadem. Pětka přinesla do určité míry nový, svěží vítr, v šestce to tvůrci totálně zazdili a znovu zabředli do toho stejného bahna, ze kterého se jim už bohužel nepovede vyhrabat. 2/10. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Popravdě mě trochu mrzí až takhle nízko hodnocení, mě třeba šestka příjde po té úvodní trilogii dost možná nejlepším dílem. Je třeba říct, že šestka v podstatě nemá žádný děj. Celý film, bez titulků, má nějakých 75 minut, z toho posledních dvacet minut trvá závěrečná akce a předtím je to jen sled scén, ve kterých se chystáme na finálovou akci. Akce tu má snad poprvé nějaký koncept, kdy od začátku je jasně ustanovena parta zlodějíčků, z nichž každý je na první dobrou jasným alteregem některého z naší party policajtů a ve finále pak pochopitelně dojde na duely mezi nimi.  Konečně jsme se taky zbavily zlozviku, že v každém díle musí dojít nějaká nová hlavní postava. Monster truck / autobus honička mi vždycky přišla jako jeden z nejlepších momentů série. "Proč zastavuješ Proctore? - Je tu zastávka, nabírám cestující je to v jízdním řádu" ()

Galerie (23)

Zajímavosti (18)

  • Filmu vydělal v USA jen 11 milionů amerických dolarů a jako jediný díl série se po premiéře neumístil na prvním místě víkendového žebříčku. (HellFire)
  • Ve scéně, kdy se Nick Lassard (Matt McCoy) dusí plynem a zachrání ho Hightower (Bubba Smith), je místnost plná plynu. V další scéně, kdy rozbíjí židlí obrazovku, tak už tam najednou žádný plyn není. (Zix.)
  • Keď sú kapitán Harris (G. W. Bailey) a seržant Proctor (Lance Kinsey) na plošine, tak sa Harris pozrie dole na ulicu, na ktorej je rušno, no v nasledujúcom zábere je už ulica pod nimi iná a na ceste stojí aj autobus. (ČSFD)

Reklama

Reklama