Reklama

Reklama

Policejní akademie 7: Moskevská mise

  • Česko Policejní akademie: Moskevská mise (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tentokrát se pustí do řešení problému na opačném konci světa. Boris Jelcin má totiž trable se šéfem ruské mafie Konstantinem Konalim. Ten během krátké doby vydělal miliardu dolarů prodejem nové počítačové hry a teď se rozhodl ovládnout celý svět, Ruskem počínaje. Jelcinova žádost o pomoc je v USA vyslyšena a úkolem je pověřen samozřejmě Lassard, se svými neschopnými, ale stoprocentně úspěšnými policisty. Zmatky začnou hned na letišti v Moskvě, kde je vítá velitel Rakov a nesympatický poručík Talinskij. Lassard omylem nastoupí do pohřebního vozu, odjede na pohřeb nějakého komunisty a nakonec je přijat do rodiny pozůstalých. Mezitím senilní Rakov s obtížemi vysvětlí Američanům, co je jejich úkolem, Connors se zamiluje do krásné tlumočnice Káti a Konali nařídí svým zabijákům, aby americké policisty odstranili. To je však nesplnitelný úkol, neboť policisté všem nástrahám uniknou. Naopak Konali podlehne půvabům Callahanové, která vystupuje v jeho baru jako zpěvačka. Poté, co pokus zatknout Konaliho během představení Labutího jezera skončí fiaskem, jsou Američané vykázáni z Ruska. Zdá se, že je vše ztraceno, když tu se na scéně objeví zmizelý Lassard. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (297)

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Už to není ono. Sice pěkně zakomponovali a i „vysvětlili“ fakt, že se většina hlavních hrdinů zúžila na jen několik (naštěstí ikonických), ale i přesto mi přišlo, že jediný, kdo připomínal, že se jedná stále o Policejní akademii, byl pouze Harris. Zbytek byl už doslova uvařený z vody a nikdo další z představitelů neměl významnější roli, či pozdvižený svůj původní archetyp (tedy, ještě kromě stále stejně zmateného Lassarda). Dějově jakž takž, ale také žádné terno. Rozhodně si nemyslím, že je to až taková tragédie, o které by mohlo vypovídat hodnocení, ale na žádný s předešlých dílů tento nemá ani z daleka. Vypadává z toho tedy sotva průměr, až podprůměr a s ním i uzavírka celé série, která byla už třeba. ()

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

První díly Policejní akademie byly výborné a hlavně zábavné. Postupně se kvalita začala zhoršovat až vzniklo tohle. Bohužel se jedná o šílenost, která je spíše trapná než humorná. Mělo zůstat u třech dílů. Doufám, že někoho nenapadne v blízké budoucnosti natočit osmý díl, to by byl opravdu vrchol všeho. ()

Reklama

beso74 

všechny recenze uživatele

Časť, ktorá úplne pochovala veľa úspešnú sériu. Čo už, v Rusku skončil Napoleon, Hitler i naši neohrození gumkáči z akadémie, ktorým tu chýba nejaký výraznejší kadet. Christopher Lee je tu len nešťastnou náhodou a úplne znemožnený, tak isto ako Rusi, ktorí sú tu zobrazovaní so všetkými klišé, čo si o nich za posledných 50 rokov Američania pozisťovali. Navyše je tu dejová línia na úrovni snov kojencov, žarty, pri ktorých sa zasmeje len blondínka, ktorej práve došlo, čo jej to predvčerom v tom bare rozprávali a.... Škoda slov. ()

honza7 odpad!

všechny recenze uživatele

Snědli jste něco jedovatého? Jste anorektik? Pokud ano... pusťe si toto! člověk z toho blije anižby si strčil prst do krku... pár chudáků tam zůstalo, Senilní Lassard, trapnej nováček, kozatá Callahanová, pistolník Tackleberry, Imitátor Jones a můj oblíbený Kapitán Harris a nový retardovaný padouch... který má být sebevíc nebezpečnější (raději si nevzpomenu jak se jmenuje) ale snad i ten brejloun z trojky (Sweetchuck) by mi naháněl větší strach!... a ač tam zůstali aspoň tito moji oblíbenci byl to humus... fuj fuj a ještě jednou fuj! ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Žádná dovolená, jen tlumočení.“ Poslední díl Policejní akademie je čisté scénáristické zlo. Jenom se to v něm hemží šílenými postavami, které jsou jak parodie na grotesku. Jen tak si lze vysvětlit přítomnost cirkusáků u policie, na stavbě, jako malíři a prostě všude. Dále dementní portýr v hotelu, přiblblý programátor nebo již zcela připitomělý Harris a jeho ruský protějšek. Nejnepochopitelnější je trojice ruských policistů, kteří ke své domluvě užívají zvuky a pískot a neustále někam lezou a skáčou jako banda opic. Jako naprostý diamant mezi vším tím hnusem se vyjímá Claire Forlani, které ale bylo pro tak špatný film škoda. Občas mě ještě potěšil Lassard, jehož dobromyslná zmatenost nebyla otravná, jako snažení ostatních postav. To jsou ale jediné dva světlejší momenty v jinak špatném filmu. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (10)

  • Když kadet Connors (Charlie Schlatter) ukazuje Rakovovi (Christopher Lee), jak postoupí ve hře dál, je ze záběrů na displej jasně patrné, že se jedná o klasický CRT monitor, a ne o displej konzole Nintendo Game Boy. (Rubicon)
  • V úvodní scéně se objevuje Game Boy s barevnou obrazovkou, přestože Nintendo vydalo na trh první barevné konzole až v roce 1998. (KucC)

Související novinky

Já nic, já muzikant

Já nic, já muzikant

03.11.2006

Jonathan Davis, frontman světoznámé metalové skupiny KoЯn, si rozšiřuje obzory a v rozpětí několika měsíců potvrdil účinkování hned ve dvou filmech. V obou případech půjde o čistokrevné horory dělané… (více)

Reklama

Reklama