Reklama

Reklama

V ulicích New Yorku se na hranici zákona snaží balancovat dva neohrožení, ale velmi drsní policisté Danson a Highsmith. Zná je už celé město, jedni jimi pohrdají, jiní je obdivují. Jejich pravým opakem jsou kolegové Terry Hoitz a Allen Gamble, kteří se ale kvůli papírování do ulic prakticky nedostanou. Oba se stávají terčem každodenních posměšků a všichni jimi otevřeně opovrhují. Když během policejní akce Danson a Highsmith tragicky umírají, rozhodne se Terry, že je s Allenem nahradí. Terry se zbraní v ruce přinutí Allena, aby vstal od psacího stolu a vyrazil s ním do akce. Krátce poté dojde k přestřelce mezi překupníky kokainu. Terry Allena vyprovokuje k riskantní jízdě, a tak se Allen vřítí na místo činu, rozmetá zabavený kokain a přejede tělo zastřeleného překupníka. A na problémy je hned zaděláno... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (785)

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Víte, existují špičkové fóry. Vypointované až na samou hranici geniality, skvěle zahrané, výborně vymyšlené a brilantně vygradované. Jsou tu také slabší fórky, nedotažené, ale zábavné, úsměvné, přitroublé, leč funkční... No a pak jsou ty ostatní... Trapné, roztahané, zabité... Je tu všechno, a ano, bavil jsem se a ani na chvíli nenudil, ale... Poměr, v jakém jsou tyto rozdílné druhy vtipů namíchány bych si představoval dost jinak... Ferrellovo hudební číslo je ovšem výborné :D " ‎...and all the fathers were hanged and the children all got pinkeye..." ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Will Ferrell to jednoducho vie. Je to majster sveta v absurdnom, drsnom humore, ktorý prezentoval aj napríklad v Ľadovo ostrí (2007). V tomto prípade to síce nebola až tak absurdne strelená paródia, no ani v tomto smere si tu divák nepríde skrátka. Toľko šplechov a uletených scén sa vidí iba málokde. Treba tomu dať len šancu a nebrať celý projekt moc vážne. Je to úlet a šialenosť, to treba mať na zreteli a užívať si túto bláznivinu podobne ako si ju užívali samotní herci. Zároveň si zaraďujem jednu scénu medzi svoje naj epic: keď boli The Rock s Jacksonom na tej streche a skočili... to sa len tak nevidí. Bavil som sa kráľovsky. Silný nadpriemer. 85/100 ()

Reklama

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Benga v záloze je dost praštěná komedie. Ty ve stylu Zoolandera mám extra rád, takže se bylo nač těšit. Ovšem tady to vůbec nefunguje. Všichni jsou vyšinutí a děj je více než chaotický. Pár výborných momentů se určitě našlo (většina akce, fotoscéna v hospodě, ..), dokonce se to obešlo i bez vyměšovacího humoru, přesto jsem celou dobu na film nechápavě koukal s otevřenou pusou, co že se to tam vlastně děje a nebyl si jistý tím, jestli se smát při každém příšerném výstupu Marka Wahlberga. Dvě hvězdičky, možná dva a půl. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem pár měsíců odkládal, protože jsem čekal nějakou pakárnu, kde bude Ferrel chovat zase jako debil. Ale byl jsem mile překvapen - byla to pakárna, co měla děj, hlavu a patu, zasmál jsem se a Will Ferrel mě neprudil. Mark Wahlberg se na poldu hodil, ačkoliv na rozdíl od Bourna byl nezvykle ukecanej a uřvanej. Úvod z Jacksonem a Johnsonem taky parádní, byť s dějem nesouvisel. Až na otravnou doprovodnou hudbu to nebylo tak zlý. A na co nezapomenu? Na Prius. Obzvlášť ten s totálně děravou karoserií. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

"Kapitáne, jestli ho chcete odzbrojit, vyndejte mu baterky z kalkulačky." Detektivové Kancelářský Žralok a Tančící Páv poskakují ze skeče do skeče a snaží se divákovi namluvit, že řeší složitý případ. Majitelům strukturovaně jednoduchých mozků, ke kterým se hrdě řadím, by tato přímočará jednoduchost mohla vyhovovat, neboť se tentokrát vůbec nešetřilo dochucením nekompaktního snímku neodolatelně imbecilním ferrellovským humorem. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (20)

Související novinky

Náhrada za Benga v záloze

Náhrada za Benga v záloze

06.11.2014

Mark Wahlberg (Transformers: Zánik) a Will Ferrell (Volte mě!) se před čtyřmi lety sešli v akční komedii Benga v záloze. Jejich stomilionové párování sice nevydělalo dost na pokračování, rozhodně ale… (více)

Mark Wahlberg zůstává drsňákem

Mark Wahlberg zůstává drsňákem

07.10.2009

Momentálně natáčí akční krimikomedii Other Guys po boku Willa Ferrella, pak se přesune do temnějších (a citelně chladnějších) vod. Zahraje si totiž v remaku loňského islandského zázraku režiséra… (více)

Policejní tým snů?

Policejní tým snů?

28.09.2009

Začíná z toho být trend, že se někteří tvůrci snaží narvat do svých filmů co největší počet hvězd. V mnoha případech padlých, ale na plakátech to stejně vypadá dobře. Po Tropické bouři, The… (více)

Reklama

Reklama