Reklama

Reklama

Policejní akademie 6: Město v obležení

  • Česko Policejní akademie 6: Město v obklíčení (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Vlna zločinnosti opět zachvátila město a policie nedokáže řádění zločinců zastavit, obzvláště když jsou v akci takoví "experti" jako kapitán Harris s Proctorem. A tak se na guvernérův příkaz ujme vyšetřování speciální tým vedený náčelníkem Lassardem. S ním přichází i další známí: mohutný černoch Moses Hightower, háklivý na poznámky o barvě kůže, lehce trhlý imitátor zvuků Larvell Jones, drobná a nesmělá černoška Laverne Hooksová a nechybí samozřejmě ani fanatický pistolník Tackleberry, energická Debbie Callahanová, Lassardův pohledný synovec Nick a také chodící katastrofa Fackler. Zatímco se policisté radí o postupu, vyloupí trojice lupičů banku. Rozbíhá se pátrání, které dlouho nemá jiných výsledků než řadu trapasů a nedorozumění. Když však starosta s policejním komisařem oznámí, že část nedávno uloupených šperků se našla u Lassarda, a policisté jsou suspendováni, je jasné, že jde do tuhého. Hrdinové se pochopitelně nevzdají a pokračují v pátrání na vlastní pěst. Zjistí, že lupiči řádí přesně na plánované trase budoucího metra, takže ceny pozemků klesají a stávají se ideálním cílem pro spekulace. Když tajemný šéf banditů zahájí poslední část operace Zmatek a nechá vyhodit do povětří elektrárnu, rozpoutá se v ulicích chaos. Ten policie jen s obtížemi zvládá. Jones, Nick, Tackleberry a Hightower se však dostanou lupičům na stopu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Nevím čím to je, nejspíš tím, že jako malý kluk jsem to sledoval na videokazetách, ale na policejní akademii mám prostě slabost. S postupem času vidím jaká je to ve skutečnosti hovadina, ale i tak vždycky vydržím celý film :o). Beatboxerový Jones mě snad pokaždé rozesměje. A ještě bych rád vypíchnul herecké výkony Proctora, ten mě dostává úplně vždycky :.o) ()

RAFT 

všechny recenze uživatele

Dosti natahovaná kravina, děj ve filmu asi žádnej nebyl.Herci ani snad ve filmu nehrály.Academie už není co bývala ,herci to snad točili jen pro prachy.Matt McCoy náhrada za Mahoneyho bežte stím doprdele, ve filmu byl k ničemu.Harris a Proctor vše posrali . Tackleberry , Hightower , Hooksová dosti zaostávají nic moc ,už to není co bejvávalo.Policista Jones se furt opakuje kung-fu stilem ale karate ,který už na první pohled nudí.Na co se ve filmu dalo dívat ,tak na herečku : Leslie Easterbrook alias Callahanovou,tot vše. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Keď som bol malý tak ma to nadchlo (umiestniť hlavný gang do kanála je celkom vtipné), ale s odstupom času som prišiel na to, že tento diel už je fakt celkom slabý. Ako samostatná komédia by to ešte šlo, ale ako súčasť série to kazí meno. I keď sú to asi silné slová. Celkom mi chýbal nejaký sympatický hlavný hrdina ako bol predtým Mahoney. Táto časť je ale až nezvyklo odlišná od všetkých ostatných a ja ostanem pri hodnotení z myslenia detských čias. ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Mahony zde opravdu chybí, a bez něj to jde už z kopce. (Náhrada za něj, nemá ani nejmenší šanci.) Zde se objeví opět policista Fakler. (Nosí všem okolo smůlu.) Náhrada za Mohonyho není zde moc dobrá. Tento díl je asi ze všech nejnudnější. Kapitán Harris je zde opět všem pro smích, a opět má poskoka Proktora. Poznámka: Vtipných scén zde moc není, a některé se dokonce opakují. Poznámka: Snad jedině závěrečná honička, ta je geniální. Velmi zajímavé dopravní prostředky. 😄 No, a ke konci nám Harris odletí do oblak. 😄 Hvězdiček 2 ()

Brano 

všechny recenze uživatele

Absolútne zbytočné a stupídne pokračovanie. Nie nesmial som sa vôbec a dopozerať to bolo utrpenie. 1* za starú partu, alebo aspoň to čo z nej ostalo. A Herris s Proctorom sú už tak otrepané, predvídateľné a trápne postavy, bez ktorých by som si vedel radšej predstaviť tento film . /20%/ ()

Galerie (23)

Zajímavosti (18)

  • V scéne, keď ukradnú diamant, a kapitán Harris (G. W. Bailey) sa prepadne v obrnenej dodávke, tak nohy mu idú pod autom iným smerom ako ma natočené telo v dodávke. (Budisovie)

Reklama

Reklama