Reklama

Reklama

Space Jam

  • USA Space Jam (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jeho Veličenstvo a Jeho Králičenstvo - to je ale tým! Michael Jordan střílí, Bugs Bunny přihrává a celá kavalkáda hvězd z kreslených filmů Looney Tunes zaplavuje Space Jam. Parta Tune Squad vyzve Nerdlucky na basketbalový zápas, ve kterém se má rozhodnout, zda Looney Tunes zůstanou tady... nebo se stanou pouhou atrakcí ve vzdálené galaxii. Nerdluckové jsou ve výhodě, protože mají strašlivou tajnou zbraň - ukradli totiž umění největším hvězdám Národní basketbalové ligy jako Charles Barkley a Patrick Ewing. Ale to ještě není všechno, lidičky. Tune Squad má taky tajnou zbraň. A tou je ten nejlepší hráč na světě a v celém vesmíru! (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (318)

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Když šel Space Jam do kin, bylo mi nějakých 8-9 let... Space Jam byl všude - v televizi, v časopisech, v Happy Mealu - měl jsem i pogy s Monstrákama a byly sakra cenný! Film samotný jsem viděl ale o několik let později a jako malýmu se mi to líbilo - a možná i proto se mi to líbí i teď (na rozdíl od králíka Rogera). Trapný cameo Billa Murrayho se dá přežít, basketbalisti byli fajn. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack James Newton Howard: 1. Fly Like an Eagle ,2. The Winner ,3. Space Jam ,4. I Believe I Can Fly ,5. Hit 'Em High (The Monstars' Anthem) ,6. I Found My Smile Again ,7. For You I Will ,8. Upside Down ('Round-n-'Round) ,9. Givin U All That I ve Got ,10. Basketball Jones ,11. I Turn to You ,12. All of My Days ,13. That s the Way (I Like It) ,14. Buggin , ()

Reklama

F.man 

všechny recenze uživatele

Jejda - Michael Jordan jakožto herec a po jeho boku Bugs Bunny? What the? Jedna z posledních komedií 90. let a taky hřebíček do rakve bandičče s trademarkem WB Looney Tunes. Pamatuji si, že jsem Space Jama viděl jakožto ještě malej klučina a ani tenkrát jsem z něho nebyl nijak odvázaný. Už tenkrát jsem byl tak bystrý... :) Ani tentokrát, po velké řádce let ve mě filmec zanechal... Vlastně nic. Tím pádem ani nevím co k němu napsat. :) Jordan se snaží, ale herec to prostě není, LT se předvádějí své kousky, ale ty jsou už obroušené časem a značně ohrané... 2 hvězdy a to ještě z odřenýma ušima. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Tak tuhle slátaninu nezachrání ani Michael Jordan ... Anebo možná naopak - ono se to celé natočilo a naanimovalo právě jen kvůli němu... Je to klasický produkt americké entertainmentové éry - basketbalová hvězda musí být marketingově zhodnocena, tak se nejprve objeví repliky jejích dresů, pak se její tvář a jméno ocitne na čemkoliv byť jen trochu představitelném a zobchodovatelném, až nakonec někoho napadne velkou mediální celebritu obsadit do filmu... Neumí hrát? Žádný problém, ušijeme mu scénář na míru - bude hrát basketbal... a to ne ledajaký (na to bychom se ostatně nemuseli chodit dívat do kina, že?), ale rovnou o galaktický osud postaviček z Looney Tunes... Řeknu vám tedy, to je mi ale zápletka... ()

joora1 

všechny recenze uživatele

2 hvězdičky celkově za film a třetí za výčet tohoto. Za to, že mi film obohatil dětství, když jsem tento film dostal na VHS k Vánocům a hlavně protože jsem a stále mám rád legendu basketbalu Michaela Jordana. Kreslouni jsou vtipní, do toho klasik Bill Murray a skvělý úvodní nebo i konečný song. Není to žádný umělecký výtvor, ale film pro pobavení spíš mladší generace, což jsem v tu dobu splňoval. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (19)

  • Chuck Jones, který má na svědomí mnoho původních Looney Tunes/Merrie Melodies grotesek a i některé postavy vyšly z jeho hlavy, silně neměl rád tento film. Nevěřil už premise, že by Bugs Bunny potřeboval pomoci od Michaela Jordana i zbytku kreslených postaviček porazit Monstrars, dokázal by to prý za 7,5 minut (čemuž odpovídá délka původních grotesek). Také přihodil, že by Porky Pig nikdy neřekl, že se pomočil. (Zodd)
  • Jedná se o filmový debut Loly Bunny, Bugsovy lásky. (PußyMagnet)

Související novinky

O čem bude druhý Space Jam?

O čem bude druhý Space Jam?

22.10.2020

Na Twitter před pár dny unikla synopse pokračování Space Jamu, v němž legendárního Michaela Jordana nahradí basketbalista LeBron James. A zdá se, že filmové pokračování populární hrané i částečně… (více)

Druhý Space Jam má zelenou

Druhý Space Jam má zelenou

20.09.2018

Dvojka basketbalové komedie Space Jam se oficiálně hýbe kupředu. V hlavní roli vystřídá Michaela Jordana basketbalista LeBron James, asi nejzajímavější to ovšem je na producentské židli. Tam totiž… (více)

Space Jam 2 našlo režiséra

Space Jam 2 našlo režiséra

09.08.2018

Pokračování basketbalové komedie Space Jam, ve které se v roce 1996 objevil v hlavní roli legendární Michael Jordan, zdá se našlo režiséra. Studio Warner Bros. momentálně jedná s Terencem Nancem (An… (více)

Justin Lin natočí Space Jam 2?

Justin Lin natočí Space Jam 2?

03.05.2016

Basketbalová komedie, v níž se kreslení hrdinové od Looney Tunes spojili s Michaelem Jordanem, aby napráskali zlým mimozemšťanům, se dočká pokračování. Kdekdo si myslel, že je druhý Space Jam jen… (více)

Reklama

Reklama