Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film vypráví příběh zprvu zcela nenápadného mladého muže Oskara (Kryštof Hádek), který se v podstatě ničím nevymyká svému okolí – má rád počítače a kamarádku své sestry, dívku Lucii. Tu ovšem jenom zbožně pozoruje dalekohledem z okna na půdě. Jinak podstupuje všechno jako každý jiný běžný student, utkává se se svým profesorem (ve filmu se jmenuje Smrtka a neodolatelně ho hraje Petr Čtvrtníček), má problémy s vlastní sestrou a s rodiči. Oskar má kamaráda Filipa, který se přece jenom o něco víc vyzná. Po jednom z večírků se hrdina rozhodne radikálně změnit svůj životní styl. Koupí si nové oblečení, chodí do fit centra, svých znalostí v oblasti počítačů využívá k různým podnikatelským aktivitám. Díky nim se seznamuje s mnoha atraktivními ženami, které okouzluje víc, než jako počítačový "expert", svým mládím a nezkušeností... (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (245)

waits odpad!

všechny recenze uživatele

Vím přesně, že kdybych, nedej bože, šel na tenhle film do kina, vrtěl bych se už po čtvrthodině a někde po polovině bych to zabalil a odešel. Takhle jsem vydržel, pěkně vleže a navíc dopován domácím koláčem, ale nebylo to lehké. Předně, celý film je pekelně nudný, podivně sestříhaný, s nezajímavými dialogy, zbytečnými scénami , bez vtipu, dynamiky, a co nejhúř, bez atmosféry lehké teenagerské komedie. Už dávno nejsem teenager, ale i tak se spokojeně dodívám příkladně na Nekecej a pádluj nebo Inbetweeners Movie i se všemi těmi nechutnostmi a trapnými vtipy. Dokonce i Vorlův Gympl se vším tím afektovaně přehanným přístupem je ke koukání. Experti, stejně jako třeba Panic je nanic, jsou utrápenými pokusy. Jen Čtvrtníček a pár TV záběrů z Choking hazardu, na které se dívala dvojice ve filum mě na chvilku vytrhly z letargie..A to je málo.. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Scénky z chlapeckého života. Hm. Tváří se to sice jako nějaký >nezávisláček< , ale je to prolezlé sponzory a skrytou reklamou. Ukecané pitvoření zvláště starších protagonistů v rolích jakýchsi figurek téhle nesourodé křeče skeče zbytečně kazí i poslední zbytky jisté vtipnosti a zůstává již jen pachuť z pocitu další zcela promarněné šance na téma >nový mladý český film< . - - - P.S. Co jsem ovšem vůbec nepochopil je, že tahle formou i obsahem vpodstatě krotká teenagerská komedie se v televizní projekci nakonec uvádí s hvězdičkou, čili jakože mládeži nepřístojná! (?)... ;-) ()

Reklama

Hakha odpad!

všechny recenze uživatele

Kriste, to snad není možný jak češi mohou natočit takovou ubohost. Tohle je jeden z těch filmů, který mě dokáže vážně zničit náladu a pokaždé nevěříte svým očím ani uším. Absolutně o ničem, nevýrazné postavy, mizerné dialogy a jako žánr komedie ani náhodou(uvedu například scénku s mobilem, jež byla naprosto trapná a ještě k tomu mizerně a násilně podaná…). A navíc, aby toho nebylo málo, tak na některých místech ani kameraman nedokázal zaostřit, a to už je u takového odpadu vážně ubohost. Na film jsem se podíval hlavně kvůli doporučení svého kamaráda, který říkal, že je tento film dobrý, ale po zhlédnutí se ptám v čem? Zbytečný film a opravdu never more.... ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se opravdu nepovedlo. Tušila jsem dopředu, že film nebude nijak dobrý, ale že se mi nebude až tak moc líbit, to jsem si zase nemyslela. Nápad dobrý - ale jen ten původní - prostě natočit komedii pro mladé. Já takové filmy nemusím, ani Janákovy filmy (všichni ti -áci) se mi nijak moc nelíbily. A tohle už vůbec ne. Pokud to chtějí nazvat komedií, mělo by to být asi vtipné. Tohle bylo trapné, ne vtipné. A "herci"? No škoda mluvit, to herci ani nebyli. Aspoň na Hádka se dívat dalo, ale až po nějaké době, když jsem si na něho zvykla. Takhle opravdu ne! ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Šílenství kolem teen komedií, které v roce 2004 spustil Janák, zapříčinilo, že mnoho tvůrců upustilo uzdu fantazii. Coma je zasloužilý střihač, takže si řekl, že poslepuje pubertální nápady z šuplíku a bude to stačit. Přidal ještě několik národních umělců v čele s Vojnarem, Foretem a Vágnerem, ovšem zapomněl na to nejdůležitější. Nesehnal pořádné štěrbiny. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (24)

  • Kryštof Hádek (Oskar) má na zárubni dverí svojej izby nalepený polystyrénový nápis BOHEMIANS. Kryštof Hádek je v skutočnosti fanúšikom klubu Bohemians Praha 1905. (Raccoon.city)
  • Film navštívilo okolo 60 000 divákov, čo bolo na vtedajšiu dobu málo. Vydané DVD bolo nominované na DVD cenu Davida, vďaka bonusom. (Raccoon.city)
  • Český fond odmietol prispieť na film z dôvodu, že išlo až o príliš komerčný projekt. Film bol neskôr natočený, ale s podporou Ministerstva informatiky ČR. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama