Reklama

Reklama

VOD (1)

Nadějný tenista Gary se rozhodl vydat vlastní cestou a se sportem sekl. K tenisu se ale úplnou náhodou vrací jako asistent trenéra na jedné střední škole. Když současný kouč nečekaně zemře, ujímá se jeho místa. Na starost dostane několik puberťáků, jejichž snem je výhra poháru. (oficiální text distributora)

Recenze (139)

ViktorEl 

všechny recenze uživatele

Seann William Scott podal fakt dosť primitívny a debilný herecký výkon. Čakal som aspoň priemernú komédiu, na ktorej sa sem tam zasmejem, ale ako film ubiehal tak úsmev na tvári mi nevykúzlil. Všetko bolo skôr trápne ako smiešne. Na konci ma preklapili a trošku aj rozosmiali niektoré podarené hlášky, ale to bolo asi tak všetko. Dej, ani nič čo sa týka filmu rozoberať nejdem, predsa je to len video film, ale mohlo to byť oveľa lepšie. Radšej nech sa Seann pustí do natáčania prcičiek, lebo takéto role ho len zahanbia. Pre mňa táto nezáživná komédia je na 30% ()

KoRner 

všechny recenze uživatele

Nevtipná komédia zaujímavá iba účasťou Seanna Williama Scotta, ktorý zaobstará pozerateľnosť snímku. Film je zaujímavý iba v tom, že bez okolkov ukazuje ako učiteľ bozkáva žiačku, prípadne objednáva striptérku svojmu zverencovi, pretože ho chce spraviť chlapom. Dej to vôbec nemá a bande outsiderom stačí vyhrať jediný zápas na to, aby sa stali majstrami a získali chýbajúce uznanie. ()

Reklama

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

To ten scénář byl na papíře fakt dobrý? Nedokážu si to totiž představit. Ten scénář je naprosto zoufalej a jeden z nejhorších, co jsem viděl. Trapnej fekální humor a většina gagů vyjde totálně do ztracena. Scott je ucházející a nebýt jeho, bylo by to tady v černých číslech. Nechápu proč tohle někdo natočil a pak to pustil do světa... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Při podání umím zavrtat tenisák půl metru pod antuku, běžně zvládám tenisovou simultánku na osmi kurtech s dvanácti protihráči současně a nečiní mi potíže ani prohodit tenisovou zeď backhandem cross, takže tohle pobíhání živočišného trenéra po kurtech je vyloženě zábavou pro mne. Potíž je v tom, že hranice dobrého vkusu jsou překračovány poměrně často a ani ta zábava není tak zábavná, jak by si trenérův suspenzor zasloužil. To však nic nemění na tom, že Sean William Scott podává se svým fešáckým knírem tak zarputilý výkon, že v budoucnu jistě vystoupá na žebříčku ATP až na neotřesitelnou pozici světové nuly. ()

Bart16 

všechny recenze uživatele

Začátek filmu ve mě vyvolal film pocit,že se jedná o další z mnoha komedií,které hodně slibují,ale nakonec se nic zázračného nekoná.Ovšem naštěstí jsem se po pár minutách spletl.Danny Leiner je,co se týče komedií zkušený režisér(jeho komedie Zahulíme,uvidíme a Hele vole,kde mám káru,považuji v daném žánru za ty nejpovedenější).Navíc měl tentokrát k dispozici Seanna Williama ,,Stiflera,, Scotta,který má komediální talent v sobě.U Garyho výzvy jsem se nakonec bavil jěště víc než třeba u Pana tělocvikáře,takže neváhejte a dejte téhle nenáročné komedii šanci. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Scenár k filmu vyhral v roku 2005 súťaž "BlueCat Screenplay Competition" (súťaž amatérskych scenáristov) a už o niekoľko dní sa dostal k producentovi Petrovi Morganovi. (m.a.t.o.)
  • Když je Gary (Seann William Scott) u Changových doma, Chang (Justin Chon) na dědu mluví mandarínskou čínštinou se silným americkým přízvukem, děda mu ovšem odpoví vietnamsky. Očividně tedy nemluví stejným jazykem. (Axarus)

Reklama

Reklama