foto

Brando Eaton

  • nar. 17.7.1986 (31 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Brando Eaton se narodil 17. července 1986 v Los Angeles, kde byl vychováván jako jediné dítě svobodné matky. O hraní se začal zajímat již v pěti letech a v 17 se na hraní rozhodl zaměřit jako na svou kariéru. Z domova odešel v 18 a začal pracovat, aby si mohl zaplatit herecké kurzy.

V letech 2009/2010 se objevil po dobu 15 epizod jako Griffin v seriálu THE SECRET LIFE OF THE AMERICAN TEENAGER, dále se objevil v epizodních rolích seriálů PLASTICKÁ CHIRURGIE, S. R. O., SBĚRATELÉ KOSTÍ či MENTALISTA. Ale ani film mu není cizí, objevil se například ve filmech ALVIN A CHIPMUNKOVÉ 2 a BALLS OUT: GARRYHO VÝZVA.

Velkou příležitostí pro něj je též role Jonaha Mitchella v seriálu DEXTER, ve kterém zatím působil v 7 epizodách.

Tomgellar

Herecká filmografie

Filmy

2017 Lake Alice
2016 The Assistant
The Wrong Side of Right
2015 Some Kind of Hate
Woodlawn
2014 Americký sniper
Cabin Fever: Patient Zero
Dibs!
2012 TalhotBlond (TV film)
2011 Born to Race
2009 Alvin a Chipmunkové 2
Balls Out: Garyho výzva
Queerantine!
2008 Bad Mother's Handbook (TV film)
2006 Powder Puff Principle, The

TV seriály

2016 Swedish Dicks (TV seriál)
2012 Sketchy (TV seriál)
2011 American Horror Story (TV seriál)
Prasohlav (S01E06)
Halloween 2/2 (S01E05)
Nešika (TV seriál)
Dexter (TV seriál)
Výlet do Nebrasky (S06E07)
2010 Dexter (TV seriál)
Kráska a zvíře (S05E04)
2009 Doktor Mozek (TV seriál)
Dexter (TV seriál)
Už je po všem (S04E12)
Ztracení chlapci (S04E10)
Velké sousto (S04E09)
další epizody (6)
2008 Do Not Disturb (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
The Secret Life of the American Teenager (TV seriál)
2007 Bejbybum (TV seriál)
Bionická žena (TV seriál)
Cestovatel (TV seriál)
Pearsonovi (TV seriál)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Zoey 101 (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace