Reklama

Reklama

Smrtící nenávist 2

  • Česko Smrtící nenávi2t (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Když někdo zemře v záchvatu zlosti, zůstane po něm stín, který se postupně šíří na další oběti a nedá jim spát, dokud je nedožene k šílenství anebo sebevraždě... Dokáže někdo zastavit kletbu? Tambllyn se dostane pod stejnou kletbu, jaká postihla její sestru Gellar. Nadpřirozené síly, které naplňují člověka zlobou a nenávistí, spojí dohromady několik lidí, kteří se snaží odhalit tajemství a zachránit si životy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (124)

Hakha 

všechny recenze uživatele

Oproti americkému prvnímu dílu slabota, málo děsivých scén, hrozné dialogy a Takashi Shimizu nenabízí žádné překvapující lekací scény(kromě té v ředitelně s ředitelkou...). Mnohokrát jsem se pousmál, že jsem zachytil záměry režiséra, jelikož lekačky, vraždy a vše kolem toho bylo okatě předvídatelné. Jediné co bych přičetl k dobru byl atmosférická rodinka a sousedi kolem nich a Sarah Roemer, která je překrásná. Obrovské mínus má u mě nešťastný casting výběru hlavní postavy, kterou hrála Amber Tamblyn, té jsem nevěřil vůbec nic a také naprosto nepovedená scéna se SM Gellar. Bohužel nezdařilí horor a téma, které mě už nudí. Mé hodnocení 2 hvězdičky... ()

LordBeeDoO 

všechny recenze uživatele

První díl nabídnul zajímavý motiv a docela děsivý děj. Druhý díl se na to snaží navázat, ale příběh je tak nějak nejasně komplikovaný, že tak nějak není jasné o co vlastně jde. Z filmu se vytratil motiv, prostě se jen vraždí. A hláška z filmu: "jen udělala všechno horší" docela vystihuje i film jako takový. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Bez príbehu, bez napätia. Ducharina postavená na princípe, ktorý funguje len vo vyvražďovačkách: kopa pekných herečiek = kopa obetí. Čo strašilo v jednotke, tu nudí... Takmer všetky šikmáčske horory (PHONE, PULSE, OKO, KRUH...) pracujú s rovnakými relikviami, ale tu ani vlasy vo vani, zalepené dvere či chlapec s infantilným makeupom nefungujú... ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Mrazilo mě skoro celou stopáž - tihle bubáci na mě holt fungují. O příběh jde až v poslední řadě, ostatně finální rozuzlení ukáže, že rozdělení filmu do několika časových rovin bylo tentokrát bezúčelné. Vedle toho je tu hromada klišé (hlavní hrdinka je sestrou titulní postavy prvního dílu, pochroumané rodinné vztahy), takže stejně jako v případě první části celek zachraňuje pouze audiovizuální stránka. Tvůrci slušně pracují s atmosférou, lekačky jsou většinou i přes svou předvídatelnost dostatečně intenzivní a našlo by se i několik vcelku zajímavých nápadů (zmizení Miyuki v hotelovém pokoji - podpásová variace na podpásovou scénu z prvního dílu). 5/10 ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Ako som vravel pri 1 že si pozriem aj 2 tak som to splnil a miestami príjemné prekvapenie.Celkom solídny horor s prekvapivo dosť mrazivými momentmi.Síce viem čo tam bude ako to bude vyzerať ale aj tak je to nepríjemné.Akurát mi to príde samoúčelové a príbeh sa vôbec neposúva ďalej.Akurát Kajako dokáže nové triky ktoré sa mi ale vôbec nepáčili.Inak ma to bavilo ale to je všetko ak budem pri dobrej nálade pozriem si aj3 zaťial 3* a 60%.Nádherná Sarah Roemer.. ()

Galerie (105)

Zajímavosti (7)

  • Pokračování dostalo zelenou hned po 39-milionovému debutu prvního dílu. (imro)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 38. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama