Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pro každého, po kom se někdy někdo vozil, koho někdy někdo složil nebo s ním zametl, jsou tady ti praví hrdinové! Rob Schneider, David Spade a Jon Heder se představují v rolích postarších chlápků, kteří moc dobře vědí, jaké to je, když si na ně někdo došlápne. Potom, co načapali partu zákeřných dětí ze sousedství, jak si dovolují na kamarádova syna, rozhodnou se pomstít tím, že dají dohromady tříčlenný baseballový tým a vyzvou nejlepší tým státní juniorské ligy. Největší fanoušky sice získávají mezi místními křupany, potrhlíky a zkrachovalými existencemi, ale naši outsideři si v komedii režiséra Dennise Dugana (Velký táta a Rivalové) a producenta Adama Sandlera užijou a vy jistě také. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

bobstock 

všechny recenze uživatele

Happy naivní comedy ze sklepa Adama Sandlera o klucích, které si vždycky na těláku vybírali do týmů jako poslední loosery/nerdy...no divíte se, já ne. Taky sem byl jeden z nich. Od těch dob narozdíl od filmu se nic moc nezměnilo, nikdy sem nic pořádnýho nevyhrál a ani tenhle film mě kdovíproč nerozesmál. :D  40% ()

choze 

všechny recenze uživatele

Kupodivu svižná, vtipná a silně obsazená kombinace buranské komedie plné fekálního humoru a vysmívání se loserům a dementům i jejich glorifikace a sportovního filmu v produkci Adama Sandlera a v režii jeho dvorního režiséra. Jak už napsali ostatní a čeho si opravdu nelze nevšimnout je, že Rob Schneider tu hraje normální postavu a to zcela jinak než jak hraje obvykle a je to příjemná změna. Střízlivá stopáž, dobrá hudba, pár pěkných herních zpomalovaček a pohodová rolička Amauryho Nolasco z "PRISON BREAK". Chechtal jsem se v jednom kuse, ale rozhodně to mohlo být lepší. STAR WARS fani si přičtou k hodnocení hvězdičku. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Keby na csfd bol rebríček najobľúbenejších trapných hercov, tak u mňa má v ňom prvé miesto zaručené Rob Schneider. Točí filmy plné nechutného primitívneho humoru, ale prekvapivo to vždy nejak vytiahne aspoň na dve hviezdičky. "Jelita zo striedačky" pokračujú v tomto trende. Prdenie, pľuvanie, rýpanie sa v nose, zvracanie, proste takzvaný fekálny humor. No i tak som sa pri tejto dementnej športovej komédii pár krát schuti zasmial. ** ()

Rosana 

všechny recenze uživatele

Já vím, že je vám divné, že dávám jen jednu komedii a dokonce i když tam hraje Rob. Ale tahle komedie je fakt špatná. Je to spíš trapné, než zábavné. Opravdu mě ten film zklamal. Ani to nemá žádnou myšlenku, i když "šikanované" děti je velké téma. A nakonec to dobře dopadne, dokonce líp, než by kdo čekal. SPOILER: v poslední minutě filmu dostanou všichni, co si přáli!!! Hurá! ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Patrí to do typu zbytočných amerických komédií, ktoré chcú svojou občasnou zábavou a trápnosťou pobaviť čo najviac ľudí. Nevravím, že som sa pár krát nezasmial, ale je to fakt dosť stupidné. Dejovo strašné, komediálne priemerné, herecky pod úroveň. Nepotešil ma ani Rob Schneider, ktorého mám ako komika veľmi rád. Tu ma jednoducho o ničom nepresvedčil, vie natočiť aj lepšie komédie. Je to len taká malá americká bezúčelná kravina. Pri zažmúrení obidvoch očí môžu byť aj 3*. 50% ()

Galerie (63)

Zajímavosti (9)

  • Po první hře jde David Spade s dalšími dvěma herci a na nose má sluneční brýle. Je to jediná scéna, kde má Richie brýle, protože režisér zakázal, aby je postavy nosily. Nicméně zde je David Spade zapomněl sundat, když se vrátil ze zákulisí a režisér usoudil, že scéna byla tak dobrá, že se nebude obtěžovat s tím, aby ji točil znovu. (HappySmile)

Reklama

Reklama