Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pro každého, po kom se někdy někdo vozil, koho někdy někdo složil nebo s ním zametl, jsou tady ti praví hrdinové! Rob Schneider, David Spade a Jon Heder se představují v rolích postarších chlápků, kteří moc dobře vědí, jaké to je, když si na ně někdo došlápne. Potom, co načapali partu zákeřných dětí ze sousedství, jak si dovolují na kamarádova syna, rozhodnou se pomstít tím, že dají dohromady tříčlenný baseballový tým a vyzvou nejlepší tým státní juniorské ligy. Největší fanoušky sice získávají mezi místními křupany, potrhlíky a zkrachovalými existencemi, ale naši outsideři si v komedii režiséra Dennise Dugana (Velký táta a Rivalové) a producenta Adama Sandlera užijou a vy jistě také. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (201)

lamps 

všechny recenze uživatele

Je to přesně taková ztřeštěná komedie, která dokonale odpovídá dosavadní Schneiderově kariéře a jaké jsem se obával. Na jednu stranu se jí nedá upřít docela příjemná a pohodová atmosféra a několik momentů, u kterých jsem se musel chtě nechtě hlasitě zasmát. Hlavně postava Jona Lovitze a jeho image zarputilého fanouška Star Wars jsou vynikajícím zpestřením. Ale bohužel záplavu poměrně vydařených a zábavných baseballových sekvencí narušuje až moc trapných a nechutných vtípků, které již klasicky zdobí většinu Duganových filmů. Potenciál nulový, konečný výsledek těsně pod průměrem. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Dementní komedie mam rád a ještě když tam je Rob Schneider, tak už neni co řešít, jenže tohle byl fakt moc velkej náklad i na mě. Když přejdu, že opravdu povedenejch vtípků je jen pár a že to ostatní je většinou nemile trapné a že Jon Heder si opět zahrál(?) retardovaný hovado, tak se bohužel dostanu jen k závěru filmu, kterej už ale opravdu jen tak opominout nejde, takový moralizování o šikaně se jen tak nevidí a ta závěrečná naprosto příšerná udobřovačka mi fakt neudělala dobře ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Sám seba sa po takýchto filmoch pýtam, čo ma donútilo si ho vôbec zapnúť a vydržať až do konca. Pri tomto mi zostáva spomenúť len pár faktov, ktoré robili film ako-tak pozerateľným. Sú to tie lacné vtipy a gagy, ale keď vynecháme tie úchylné a nechutné, ostáva ich naozaj len pár a potom jedna, dve potrhlé postavy, na ktorých sa dá pousmiať. Inak je to slabá úbožina. 35%. ()

Rosana 

všechny recenze uživatele

Já vím, že je vám divné, že dávám jen jednu komedii a dokonce i když tam hraje Rob. Ale tahle komedie je fakt špatná. Je to spíš trapné, než zábavné. Opravdu mě ten film zklamal. Ani to nemá žádnou myšlenku, i když "šikanované" děti je velké téma. A nakonec to dobře dopadne, dokonce líp, než by kdo čekal. SPOILER: v poslední minutě filmu dostanou všichni, co si přáli!!! Hurá! ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Rob Schneider natočil komédiu plnú fekálneho a primitívneho humoru? Aké prekvapujúce. On to snáď ani inak nevie. Tentokrát je ale on za toho cool borca, takže sa dá čakať, že bude obklopený týmy najväčšími loosermi na svete. A je to tak. Jeden z nich (Jon Heder) by mal byť zavretý v ústave pre retardovaných a ten druhý na tom nie je o moc lepšie. Príbeh je tradične schneiderovsky tupý a ubieha presne podľa šablóny. Humor je veľmi repetetívny (neustále niekto niekomu prdí do ksichtu, mláti do hlavy alebo gulí, vracia atď) a momentov kedy som sa úprimne bavil je minimum. 3/10 ()

Galerie (63)

Zajímavosti (9)

  • Na začátku filmu, kdy si jdou hlavní postavy filmu zahrát o to, kdo bude na hřišti trénovat, jeden z protivníků pronese, že jich je 9 proti 3. V dalším záběru, kdy se společně radí, jich je však 10. O chvíli později ve okamžiku, kdy jsou připraveni ke hře, lze hráčů napočítat dokonce 11. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama