Reklama

Reklama

Dr. House - Série 6

(série)
Drama / Mysteriózní
USA, (2009–2010), 16 h 10 min (Minutáž: 44–90 min)

Tvůrci:

David Shore

Kamera:

Gale Tattersall

Hrají:

Annabelle Attanasio, Marcus Toji, Annie Young, Laura Prepon, Denise Dowse, Hugh Laurie, Robert Sean Leonard, Franka Potente, Lin-Manuel Miranda, Megan Dodds (více)
(další profese)

Epizody(21)

Obsahy(1)

V další řadě úspěšného seriálu skončí protivný doktor Gregory House nedobrovolně na psychiatrii, kde ho čeká odvykací kúra. (Netflix)

Recenze (3)

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělý úvod a několik neobvyklých dílů (Od pěti do devíti) a naprosto úchvatný poslední díl trochu napravuje těch několik nudnějších a nicneříkajících epizod. I když nás ke konci nečeká žádná bomba, zase se na sedmičku těším :) ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oceňuji snahu tvůrců narušit rutinní oblouk vyprávění. Mezi to se řadí např. první dva díly na psychiatrii, příběh z pohledu Wilsona či Caddyové. Po závěru čtvrté a páté série jsem očekával nějaký ten twist i u šesté, ale po vysoko nastavené laťce, jsem se nedočkal. ()

Galerie (181)

Zajímavosti (139)

  • Podľa názvu epizódy sa odkazuje na prejav bývalého amerického ministra obrany Donalda Rumsfelda, ktorý sa konal 12. februára 2002 a týkal sa nedostatku dôkazov o zbraniach hromadného ničenia v Iraku. Celý prejav znie nasledovne: "Správy, ktoré hovoria, že sa nič nestalo, sú pre mňa vždy zaujímavé, pretože ako vieme, existujú známe známe veci; sú to veci, o ktorých vieme, že ich poznáme. Vieme tiež, že existujú známe neznáme veci; to znamená, že vieme, že existujú veci, ktoré nepoznáme. Ale existujú aj neznáme neznáme veci - tieto sú tie, o ktorých nevieme, že ich nepoznáme. A ak sa pozrieme na históriu našej krajiny a iných slobodných krajín, práve tá posledná kategória býva tou najťažšou." (Pat.Ko)
  • Keď House (Hugh Laurie) nastupuje do autobusu a sadne si do posledného radu, kým autobus odchádza, je odkaz na film Absolvent (1967). (Pat.Ko)
  • Na plagáte „10 Nation Tour“ v úvodnom zábere je Sydney nesprávne napísané. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama