Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ambiciózní Karolina studuje vysokou školu, pracuje jako redaktorka módního časopisu a jako lektorka v kurzech nonverbální komunikace. Její uspořádaný život nečekaně naruší vztah s poněkud egocentrickým burziánem Alexem, který jí přináší řadu hořkých zklamání. Alex je sice pozorný, ale myslí především na sebe a všímá si spíš svých kamarádů než Karoliny. Vztah, plný nejistoty, zklamání a znovu probouzených nadějí, vyvádí Karolinu stále víc z rovnováhy a vyčerpává ji. Přesto dává Alexovi přednost před pozorností nesmělého Honzíka. Když o několik měsíců později zjistí, že Alex žije s mnohem starší Patricií, opustí ho a rozhodne se být stejná potvora, jako jsou podle jejího názoru muži. Nezávislá, sobecká bestie, která bude kosit chlapy. Vyspí se s čerstvě ovdovělým pianistou i přízemním farmářem Markem, flirtuje s duševně nevyrovnaným ministrem Jarmilem Dobrým, ale když to zkusí na Honzíka, zklamaný mladík ji odmítne. Zdá se, že ani jako bestie nebude mít Karolina štěstí. A tak když se po čase znovu ozve Alex, neodolá a přijme jeho nabídku k sňatku. Vzápětí ji však čeká další hořké zklamání. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (495)

pm 

všechny recenze uživatele

Barbaru Nesvadbovou za spisovatelku nepovažuji, respektive jedna její kniha, kterou jsem ani nedočetla, mi stačila bohatě k tomu, abych s dalšími čas neztrácela. Možná proto jsem napoprvé neobjektivně dala 1*, dnes to napodruhé a s odstupem vidím tak na 50%, fakt je, že té dívce svým způsobem velmi dobře rozumím. Každopádně scénář (nikoliv příběh) je skutečně ubohý...má to na víc a mohlo to být něčím víc. A jinak? Čím to, že ve většině současných filmů, je mi tak zajímavého herce, jakým je Karel Roden, většinou líto, protože nemá co předvést? ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem nevidel film, ktery by byl tak totalne o nicem. K tomu nezbytna davka CZ infekce, priserni herci, nesnesitelny zvuk, ale nejvic to ztroskotava skutecne na te nulove story, ve ktere se celou dobu absolutne nic nedeje. Cekate podle nazvu film o nejake zajimave zenske bestii? Zapomente, tohle je nudny portret trosky mentalne na dne, ktera se diky sve nemohoucnosti v zoufale snaze nalezeni vlastni identity a zivotniho ucelu necha prefiknout od kazdeho, koho ve filmu potka, cimz jen ztraci svou vlastni cenu. Jednu hvezdu zachranuji Marek Vasut a jeho pavi show spolu s muzem, co zve zeny na vytribene sushi. 2/10 ()

Reklama

lesumir 

všechny recenze uživatele

Film je bez úvodu, a přímo diváka hází do děje, který je hluchý v každé minutě. Na to, že to má pouze 100 minut, je to "delší" než Návrat krále ve speciální edici, vůbec to neutíká a milion WTF momentů, ze kterých mě bolí obočí, jak jsem ho pořád zvedal. Příběh jako takový určitě není špatný a věřím, že román Nesvadbové je dobrý, ale jako film to moc neobstálo. Ale i tak je to rozhodně jeden z těch lepších filmů, které jsem za poslední léta z české produkce viděl. Za Danicu Jurčovou jsem rád, trošku něco nového a nekonvenčního, ale svojí proměnu v bestii nezvládla vůbec, což na druhou stranu vůbec nevadí, jako by to tak mělo být. __ Na druhou stranu mám chuť dát celkem vysoké hodnocení. Ale nedám. ()

Hwaelos 

všechny recenze uživatele

Mám z toho filmu velice rozporuplnej pocit. Na jedný straně poměrně zajímavej příběh s komplikovanejma hlavníma postavama a Roden:o), na straně druhý velice hloupě napsané dialogy, které navíc zní, jakoby je dabovali v 80 letech. Snímek je taky dost roztaženej do šířky, zbytečně moc epizodních postav a nepodstatných scén. Ubrat třičtvrtě hodiny by bylo to nejlepší, co by režisérka mohla udělat. Takže: klidně víc takových - jen proboha schopnější filmaře.... ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Čas: 30:01 a já se právě dívám, kdy už to bude končit. Zjištění mě deprimuje. Asi se budu muset ožrat a nebo začít film posouvat, protože přede nou jsou ještě další tři stejně dlouhé úseky. Ach. ~ Jsem ochoten přispět na stavbu svatostánku, zasvěcenému tlačítku Vpřed! ~~~ Festivalový anglický název "Bitch's Diary," je perfektní a trefný. Krom pár hereckých výkonů je tak jediným plusem promrhaných 111 minut (i když u mě byl film kratší, resp. rychlejší. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (10)

  • Film byl celý natočen s pomocným zvukem, tedy všechny dialogy, ruchy apod. byly nahrány podruhé ve studiu a poté dodatečně přidány. (camper)
  • Při nočním koupání Karolína (Danica Jurčová) a Alex (Karel Roden) doplavou až k bezpečnostním bojkám. V následujícím záběru však není po bojkách ani stopy. (Pepy)
  • Filmovalo se v Praze, Londýně a Itálii, kde se štá podíval do města Viesta a ke známé skále Arco di san. (M.B)

Související novinky

Pojďte se bavit o filmech – na rádiu Bubble

Pojďte se bavit o filmech – na rádiu Bubble

29.11.2016

O co tady jde? Bubble je unikátní projekt internetového rádia se speciálním posláním. Svým posluchačům totiž zpříjemňuje úklid koupelny. Opravdu to funguje, vyzkoušejte! Kromě porce muziky vás rádio… (více)

Reklama

Reklama