Reklama

Reklama

VOD (1)

Po Tarantinově thrilleru Auto zabiják přichází druhý film z projektu Grindhouse. Manželé Dakota a William pracují v nemocnici jako doktoři. Jejich dnešní šichta vypadá spíš na funus. Čekárnu zaplavuje dav lidí, jejichž symptomy jsou podezřele shodné: nepřítomný pohled a odpudivé hnisající rány. Mezi zraněnými je i tanečnice Cherry, která přišla o nohu při jednom z útoků. I když bez nohy, Cherry ještě nezatančila svoje poslední číslo. Budoucnost nenabízí nic než miliony nakažených a nespočet mrtvých. Jen několik šťastných hledá poslední bezpečné útočiště na planetě Teror. (Palace Pictures)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (1 034)

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

DEATH PROOF obsahoval plno ženských dialogů, skvělého napětí o kterém se postaral kaskadér Mike se svou železnou karoserií, výborný scénář a zachycení období 70. Let (hudba, ruční poškození filmové pásky, filtry, šum). PLANET TERROR je jiný - obsahuje akční splatter bez slitování, černý humor (zejména Tarantinovi koule), krásné ženské pohledy a pěkné prdelky (podoba Death Proof). Ve výsledku těchto dvou filmů je mi ale bližší Tarantinův DEATH PROOF, protože není tak prázdný. Rodriguézův TERROR mě trochu připomněl krvavý Braindead a závěrečnou vyvražd’ovačku v From Dusk Till Dawn (trochu čerpal z vlastního srdce), takže velký plus! Série GRINDHOUSE je jen komerční záležitost a s popcornem v ruce si ho jako neutrální divák užívám na maximum! ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

V ramci stylu Rodriguez dokazuje, ze v mladosti z kopirovaneho "videl". Lenze tam kde tridsat rokov dozadu podobne B-ckove filmy burali tabu, dnes Rodriguez jednoduchym kopirovanim stylu bez pridania vlastnej hodnoty nema sancu na celovecernej stopazi plne zaujat divakovu pozornost. Nehovoriac o tom, ze to umyslene poskodenie filmovej kopie je vazne stalym opakovanim neskutocne otravne a navyse aj podlo zbabele (smutno prekvapivo aj u Tarantinovej polky) ;-), pretoze NASLEDUJE SPOILER: pre muzske oko potencialne zaujimava scena je ukoncena oznamenim o missing reel. [NY screening] ()

Reklama

Zeck 

všechny recenze uživatele

Scénář naprosto příšerný, herci přehrávají co to jde, fekální dialogy, nemožné efekty a nekvalitní obraz. Co víc si může člověk přát při sledování tohoto sebepochcávacího hororu, který obsahuje tolik nadsázky, že by se nevešla ani do nekonečných zásobníků hlavních představitelů. Člověk by řekl, že Rodriguez se při psaní scénáře musel zhulovat silnou marihuanou a při samotném režírování zase sjíždět kvalitní extází. Jinak si nedovedu představit, jak někdo střízlivý a normální může vymyslet takovéhle peklo. Při správné náladě se budete smát uplně všemu co vám děj naservíruje. Za vše mluví vystřelení mozku dítěte, minimotorka a výpadek jedny z nejdůležitější části filmu. Snímek je parodie sama na sebe a zároveň je originál, dokonalé dílo v kterém chybí jen mexičan, jehož nasrat, znamená zemřít - MAČETA. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Pred filmem je trailer na Macetu, coz je neskutecnej masakr, doufam, ze skutecne vznikne ten film, protoze neskutecne drsnej Danny Trejo v hlavni roli, to by byla proste lahudka. Nicmene me hodnoceni se tyka ciste filmu. Ze zacatku jde spis o nepatrny vysvetleni "vo co go" a predstavovani postav a i kdyz to je zajimavy, oznacil bych rozjezd spis za pomalejsi. A postavy jsou fakt lahudkovy. Rose McGowan je fakt sexy s raketometem/kulometem/minigunem/nohou od stolu misto nohy a je fuk, ze tvurci nak zapomneli na to, ze by treba mela mackat spoust nebo aspon nabijet. Pak tu mame Joshe Brolina jako desne cool doktora. Dale stoji za zminku jeste Bruce Willis, kterej tu je sice jen chvily, ale tvari se dostatecne drsne a nakonec vlasne vysvetli podruhe "vo co go". Jeste zminim Toma Saviniho jako uchylnyho neschopnyho poldu, kterej je fakt skvelej, zvlast scena pred nemocnici. No a tim se dostavam k ty nejlepsi vedlejsi postave - ano, presne tak, je to mega krutak Quentin. Trosku nam pribral, uchyl jeden, ale prisel mi drsnejsi nez kdy driv a jeho smrt je naprosto lahudkova. Co se tyce hlavni postavy Freddy Rodrigueze, sice vypada jak nakej frajirek, co tak maximalne umi sbalit par holek, ale jakmile dostane do ruky nuz nebo pistoli, tak predvede, ze by obstal i vedle tech nejvetsich drticu. No a po ty uvodni dvacetiminutovce se strhne hodinovej mega ultra giga masakr, kde se neustale strili, vsechno vybuchuje a do toho vsude neskutecny litry krve a spousta masakralnich scen s ruznejma vnitrnostma. Je fajn, ze ale nejde o zombiky, takle ty mutanti aspon muzou hazet hlasky. Robert natocil jednoduchej, ale neskutecne krvavej a neskutecne zabavnej masakr, kterym Quentinovi s jeho Autem zabijak pekne natrh prdel. Jediny, co mi do filmu nesedlo, byl zaver u more, to mi prislo jak z jinyho filmu. ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Nemalá jízda! Jednoznačně o dost lepší polovina Grindhousu (MrHlad to vystihl dokonale) - Robert se zas jednou předvedl jako hračička se solidním talentem, o Bruceovi je už dávno známo, že by se pro pobavení lidu klidně roztrhal (guess who killed Bin Laden) a Quentin se odteď dává jen na hraní perverzáků a končí s režírováním i se sexem. Tu bundu sem hledal dva tejdny...dva tejdny... ()

Galerie (37)

Zajímavosti (45)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 23 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Scéna, v níž Dakota (Marley Shelton) vyskočí z okna a přistane na kontejnerech, byla natáčena dvakrát. Nejdříve vyskočila její dvojnice z původní výšky na velkou žíněnku, potom skočila Marley z malé výšky z lešení na kontejnery. (HappySmile)

Související novinky

Rodriguez zase točí pro děti

Rodriguez zase točí pro děti

01.06.2008

Ano, rozhodli jsme se vám zničit neděli (a čtěte až do konce, bude to ještě horší). Planetou Teror se texaský desperát alespoň částečně rehabilitoval u publika, znechuceného jeho 3-D zrůdnostmi pro… (více)

Conan Nezfilmovatelný?

Conan Nezfilmovatelný?

01.07.2007

Třetí návrat svalnatého barbarského šermíře se pořád dokola propírá už dobrých sedm let. Nejdříve se o vzkříšení fantasy hrdiny snažil sám John Milius, režisér uctívaného i zatracovaného Barbara… (více)

Hříšní lidé města temného

Hříšní lidé města temného

09.04.2007

Hororové kombo Grindhouse je připravené na start a Robert Rodriguez se může konečně pustit do dlouho slibovaného Sin City 2. Premiéra byla původně plánovaná už na léto 2006, ale z rychlovky, kterou… (více)

Robert Rodriguez Competition

Robert Rodriguez Competition

12.03.2007

Někteří jedinci se sice ještě nestihli zpamatovat z toho, že v evropských zemích nebude Grind House uveden jako dvoufilm, ale tvůrci jim to chtějí řádně vynahradit - Quentin Tarantino plánuje… (více)

Reklama

Reklama