Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nesmělý dopravní policista Roger se přihlásil do supertajného kurzu, který mu má pomoci získat lásku Amandy. Na místě zjišťuje, že cílem kurzu není získat srdce dívky, ale dostat se jí pod sukni. A účel světí prostředky - rozuměj všechny prostředky. Vedoucí kurzu Dr. P (Billy Bob Thornton) používá drsné a někdy i bolestivé metody, které jsou ovšem mimořádně účinné. Partička studentů složená z ťulpasů a nekňubů, co vždycky stáli někde v rohu, najednou zjišťuje, kde byla chyba a proč dostávali neustále košem. Z plachého Rogera se stává lev salónů. Situace se radikálně mění v okamžiku, kdy Dr. P dostane zálusk na Amandu. Nastává nemilosrdný souboj učitele a žáka. Žádná podpásovka není dost podlá a údery se rozdávají výhradně zezadu.

Režisérem filmu je specialista na komedie Todd Phillips (Starsky & Hutch, Road Trip). Rogera hraje nastupující komediální hvězda Jon Heder a Amandu Jacinda Barrett, známá z filmů Poseidon nebo Bridget Jonesová - S rozumem v koncích. Hereckou sestavu doplňují Michael Clarke Duncan, Luis Guzmán a v menší roli i Ben Stiller. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Opět průměr v komediích, kterých jesm viděl za poslední dobu jak máku a nedokážu si uvědomit, že by mě některá ze scén rozhodně nějak zaujala. Není to špatný film, ale k opravdu povedenému má hodně daleko, dle mého názoru. Herci jsou průměrní a jediné co stojí za povšimnutí je Billy Bob Thornton, od kterého nevíte co čekat od samotného začátku do úplného konce. Špatná tato škola rozhodně není, jen si nepamatuju scénu, která by stála za to. Prostě průměr, který na pár minut potěší, ale nikterak zázračně pobaví. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Ve všech směrech průměrná komedie, kterou drží nad vodou snad jen výborný Billy Bob Thornton. Přitom potenciál tam byl, zvláště v některých scénách a režisér už má taky pár výborných komedií za sebou. Jenomže z toho opravdu nevzniklo nic, u čeho by se člověk hlasitě zasmál, spíše se jenom často pousměje. Navíc Heder tady byl místy až moc velkej blb a někdy i dost nesympatickej a jeho lásce s Jacindou Barrett jsem nevěřil ani minutu. 50% ()

Reklama

Guzo 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem viděl film Anger Management, který mi přišel námětem poměrně dost podobný. V obou filmech chce (nebo je spíš donucen :-) hlavní hrdina pomocí "učitele" změnit své vlastnosti k lepšímu. Zatímco jsem se ale u AM úžasně bavil, Škola svádění zapadla spíš do průměru. Není tu tolik vtípků, jak by být mohlo a bohužel to moc nevyzdvihává ani Ben Stiller s fešnou parukou.. ()

Jufonka 

všechny recenze uživatele

Ani nevim, proč jsem na tento film do kina šla, proč jsem si ho vlastně vybrala... nicméně jsem najednou seděla v kině a byla donucená to sledovat. Musím říct, že jsem se sice párkrát zasmála, trapný okamžiky však 100% převažovaly a hodněkrát jsem si řikala, že to snad ani neni možný... Jinak jak už to tak u komedií bejvá - první půlka byla rozhodně lepší než druhá. Jo a jinak hlavní postava mi byla opravdu VELICE nesympatická. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Pan tělocvikář a Škola svádění, dvě komedie s Billy Bobem v roli podrazácké svině, které vzbudily můj zájem a přitom zcela zbytečně. Obě naprosto o ho*ně s nevyužitým potencionálem, na kterých krom toho Bobíka vážně nic moc zajímavého není. A to jsem ho kdysi neměla vůbec ráda. Zato Jona Hedera jsem ráda mívala, ale čím víc filmů s ním mám zkouknuto, tím častěji si říkám, zavře ten kluk vůbec někdy tu tlamu?! :) ()

Galerie (15)

Zajímavosti (10)

  • Diego (Horatio Sanz) v jedné scéně řekne: "Věci se změní, cítím to", což je citace písně "Loser" od Becka. (HappySmile)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno