Reklama

Reklama

Kurz sebeovládání

(seriál)
  • USA Anger Management (více)
USA, (2012–2014), 35 h (Minutáž: 21 min)

Tvůrci:

Bruce Helford

Hudba:

Raney Shockne

Hrají:

Charlie Sheen, Shawnee Smith, Noureen DeWulf, Michael Arden, Derek Richardson, Barry Corbin, Selma Blair, Daniela Bobadilla, Laura Bell Bundy (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(100)

Baseballová kariéra Charlieho Sheena byla předčasně ukončena, když si v záchvatu vzteku zlomil o nohu baseballovou pálku a přivodil si tím nevyléčitelné zranění. Své zkušenosti se zvládáním vzteku se snaží uplatnit jako terapeut na kurzu sebeovládání. Občas ho ale jeho klienti, spolu s exmanželkou a dospívající dcerou, přivádějí k šílenství… (TV Prima)

(více)

Recenze (184)

longercz 

všechny recenze uživatele

Připadá mi, že Charlie Sheen se chtěl před tím než se (údajně) vydá do důchodu narychlo ještě alespoň jednou sejít se svými známými a s rodinou, a tak trochu se i pomstít svým bývalým zaměstnavatelům a tak si vymyslel seriál o pár dílech. Všechno to působí tak nějak vytvořené na koleně na cestě ráno do práce. Není nijak originální. herecké výkony spíš průměrné a tak jediná věc, co opravdu stojí za shlédnutí je ta pošahaná, neuvěřitelně sexy postava hraná Noureen DeWulfovou. Tak si nejsem úplně jistý, že Cahrliemu ta pomsta tak úplně vyšla... ()

tommy187 

všechny recenze uživatele

Pilot : Musím uznať, že napriek tomu, že má seriál cez dvadsať minút veľmi rýchlo vám jeho sledovanie zbehne a ani si neuvedomíte, že je na konci. Charlie Sheen sa objavil v ďalšom sitcome, v ktorom si zahral Charlieho, ktorý miluje sex (myslím si, že on by v sitcome ani inú postavu nemohol hrať) a znova ukázal, že je späť po všetkých stránkach a hlavne po tej hereckej. Aj keď je potrebné povedať, že na Two and a Half Men to nemá ani zďaleka, tak je to príjemná oddychovka ktorá sa vám bude páčiť. 80% Môj sitcomový objav roka..:) ()

Reklama

flyboyeda 

všechny recenze uživatele

Charlie je zpatky. Zatim ne tak lol hardcore jako 2 a půl, ale je tam velky potencial a Charlie dobrej. Myslim, ze se to jeste vic rozjede, jak uz to tak byva, doladi se postavy, vysperkuji dialogy atd... Prima nahrada za 2 a pul, nejsem hardliner, ale bez Charlieho me to proste nelaka... A osobne teda naopak doufam, ze Sheeen nepřestane s chlastem, tvrdejma drogama a lehkejma holkama, to je jako byste chteli po dexterovi, aby prestal vrazdit... :) No a pak je tu Selma, zeano, pokazde, kdyz prijde na scenu, mam monumentalni OLE... ()

zekkx 

všechny recenze uživatele

Pokus Charlieho vrátit se tam, odkud díky svýmu nenasitnýmu nosu spadl. Na výsluní. Trapný pokus. Úvodní scéna, kterou se to Charlie jakousi alegorií snaží Lorremu vrátit je tak průhledná, že vychází spíše trapně. K seriálu - trapné, infantilní gagy jak z opravdu na rychlo umletého, béčkového sitkomu. Nezajímavé postavy, počínaje Charliem, konče jeho nesnesitelnou manželkou. A mohl bych pokračovat.. přiznávám, tohle je hodnocení po pouze pěti shlédnutých dílech, ale pochybuju, že na těch bodech, co jsem tu vypsal se něco kdy změní ;) Jediný v čem Charlieho lituju je fakt, že podle všeho na Anger Management vsadil allin a svoji velkolepou kariéru s ním zakončuje. ()

RobbieM@N 

všechny recenze uživatele

Anger management je až moc instantní, a to už při počátečních epizodách, tenhle nešvar většinou seriál exhibituje až v pokračujících sezonách. Tvůrci se ani nesnaží logicky propojit to, co se děje na obrazovce a scény podřizují jenom k doručení žádaného gagu. V Dva a Půl Chlapa tohle nebylo viditelné, stále tam byla snaha o uvěřitelnost a hlavně o splynutí s hlavními postavami, tady ani nemá divák šanci se nějak skutečně ztotožnit s hlavní postavou. Charlie Sheen pořád ale ukazuje, že dokáže utáhnout i takovouhle břečku, ikdyž postava psychologa mu taknějak sebrala to neustálé "kurvení se" a to mne opravdu mrzí. ()

Galerie (811)

Zajímavosti (21)

  • Herečka Lindsay Lohan  tvůrce seriálu údajně pořádně naštvala, když zdržovala natáčení a celé dny jen vysedávala ve svém karavanu. (Chris Masters)
  • Hlavní herec Charlie Sheen sám doopravdy navštěvoval podobné terapie, aby dostal svůj vztek pod kontrolu. [Zdroj: cool.iprima.cz] (jurama525)
  • Když Michael říká Charliemu (Charlie Sheen), o čem se mu má zdát, tak ve skutečnosti vyjmenuje jeho dřívější role. (Duoscop)

Reklama

Reklama