Reklama

Reklama

Raptor Island: Ještěři útočí

(TV film)
  • USA Raptor Island (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Námořní jednotka usiluje o dopadení mezinárodně hledaného teroristy a ozbrojeného pašeráka. Jeho stíhání zavede pronásledovatele až ke korálovým útesům v jihočínském moři, kde v zápětí všechny čeká zběsilý útěk před prehistorickými netvory. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (54)

drackula odpad!

všechny recenze uživatele

Garantujem vám, že tak neuveritelne tupý film ste v živote nevideli. Netuším kam sa podel 2mil. rozpočet, 300 tisicove tržby hovoria sami za seba. L.Lamas nakrátko ostrihaný s partiou mariňákov, špecialistov strieľajúcich zásadne od pása a do všetkého len nie do cieľa. Raptory, ktoré sú animované tak tupo, že by som v painte za 20 minut urobil lepšie efekty..no skratka hrôza. Film odporúčam ľudom, ktorí majú ostych pred natočením vlastného filmu :D 0 % ()

adams89 odpad!

všechny recenze uživatele

Před shlédnutím Raptor Island jsem si nedělal příliš velké servítky a už dopředu jsem odhadl, že nepůjde o nic světoborného. Že mě ale film dokáže tak šokovat, to jsem vážně nečekal! Nevím ani kde mám s kritikou začít, když je tu odfláklé snad všechno! Za celých 90 minut (nebo jak dlouho ta kravina trvá) nelze najít jediný alespoň průměrný záběr či scénu, které by nepůsobily odporně lacině. Chaboučký scénář postrádá jakékoliv napětí a logičnost a divák jen může kroutit hlavou nad některými kroky postav. Dále samotná kamera - kameraman buď pracoval po celé natáčení zadarmo nebo byl věčně pod parou, protože to snad ani není jinak možný. Za ubohé digitální triky by se styděl každý, kdo se v téhle branži alespoň trochu pohybuje a právě tady je nejvíce patrné, že vlastně filmaři na nic neměli peníze. Pak ale nechápu proč se do tak nesmyslného projektu vůbec pouštěli. Vedle absolutně neznámých neherců všichni jistě poznají Lorenza Lamase. Co ten tu proboha dělá? Jeho zoufalství už musí být asi obrovské, když se zviditelňuje tímto způsobem. Na závěr můžu říct jen jedno - jestli nechcete přijít k psychické újmě na zdraví, od filmu ruce pryč! Letos má vzniknout dokonce druhý díl - nevím, jestli se tomu mám už jen smát nebo brečet...0% ()

Reklama

decouble 

všechny recenze uživatele

"Šetřete municí! Ratatatatatatatatatatatatatatata!" Dementní mariňáci v čele s nakrátko ostříhaným Lamasem střílejí ostošest stromy a jiný lesní porost místo veletrapně animovaných raptoru. Šanci vidět takovou blbost máte v životě jen párkrát. Na druhou stranu je to tak hloupé a tak uboze a levně natočené, že se u toho velmi pravděpodobně budete smíchy válet pod gaučem. Proto dávám * z milosti. ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Předevčírem jsem zhlédl mástrpís Jurské komando a jako zákusek jsem si včera dal i Raptor Island. Po zhlédnutí prvního zmíněného a udělení odpadového hodnocení jsem vážně zauvažoval, že se na filmy tohoto typu přestanu dívat. Dokud šlo o zmutované padesátimetrové hady (Python 2) nebo tupé robo-lidi (Ocelový muž), byl můj život veselejší - vychutnával jsem si idiocii tvůrců a smál otřesnému zpracování. Po zkušenosti s Jurským komandem, které mě spíš šíleně štvalo než bavilo, jsem se obával, že se na podobné vlně ponesou i Raptoři. Naštěstí tomu tak nebylo - tento film je sice velmi hloupý, ale není odrazující. Přestože jsem zhruba v polovině usnul, nakonec jsem jej přežil, aniž by mě ke konci začaly bolet zuby. Chtěl jsem napsat něco k obsahu tohoto spektáklu, ale potenciální divák si spíš udělá představu z výčtu logických nesmyslů, které jsem ve filmu (i s pomocí jiných diváků) zachytil: ****** Děj se odehrává v Jihočínském moři, ale místní vegetace nepříjemně připomíná Bělský les v Ostravě. *** Namísto toho, aby si zapezpečili útěk, zabývají se hrdinové likvidací hnízda velociraptorů v sopce, přičemž ona likvidace se nakonec jeví zbytečná. *** V sopce i při výbuchu bomb zůstanou dva lidé a přestože se láva valí všudy (kromě míst, kde stojí neohrožený Lorenzo Lamas), tak tito dva přežijí. *** Když střílíte do raptora, tak po zásahu jeho kůže z něj chlístá krev jako barva při paintballu. Vzpomněl jsem si při tom na ostřelování létajících talířů ve filmu Plán 9 od Eda Wooda. *** Smečka raptorů chce napadnout hrdiny a ti se začnou dohadovat nad tím, jak raptory zlikvidovat. Přestože raptoři stojí asi pět metrů před hrdiny, klidně jim dají čas celý plán náležitě prodiskutovat a zvolit cíl. *** Vojcl pálí do raptorů, ale kulky jakýmsi záhadným způsobem míří do stromu. Půl minuty v kuse. *** Na ostrově není signál, ale když helikoptéra užuž odlétá pryč, najednou se cosi ozve a hrdinové mohou být zachráněni. *** Lorenzo Lamas a hlavní padouch po sobě nekrytí střílejí asi z dvoumetrové vzdálenosti, ale oběma se nějak zakejvá puška a netrefí nic. *** Velociraptora nedokáže skolit ani padesát kulek. ****** To byl zkrácený výčet logických kiksů, ke kterým si čtenáři jistě doplní své vlastní. Nemá snad nijak zvláštní cenu rozepisovat se tady o digitálních efektech (ty jsou vskutku hrůzné) nebo o scénáři. Sledoval jsem sice poměrně nekvalitní a rozostřený rip, ale hádám, že jsem o mnoho nepřišel. No, a to je asi všechno, co jsem vám chtěl říct o tomhle filmu. (551.) ()

Spinosaurus odpad!

všechny recenze uživatele

Začíná to letícím letadlem. Letadlo letí, houpe se a najednou někam spadne. Následně se ocitáme uprostřed Jihočínského moře (spíše počítačové hry), kde banda mariňáků pronásleduje teroristy. Velí jim Lama(s). Všichni se nakonec ocitnou někde ve stromovce. kde je sopka z plastelíny a dinosauři. Tito dinosauři jsou vrcholem evoluce. Nevidí však skrz bahno, takže pokud někde zahlédne bažiny, rovnou do nich skočte. Navíc trpěj nějakou smyslovou poruchou, protože si nevšimnou tyranousaura, dokud po nich nechramstne. Ale teď vážně. S klidným svědomím můžu říct, že ani Wood nebo Boll nenatočili nikdy nic tak stašného. Herci jsou pekelný. Triky ještě horší. Ovšem ani předchozí dva zmiňovaní satani nemají nic na dialogy a kameru. Nejděsivější hlášky: Agentka" Kdo jste??" Lama (s drsným výrazem) "AGENT."--------Agentka: Jak jste se sem dostali? Jsme uprostřed JIhočínského moře! (tato hláška opakovaná 5x)----------Lama: Vzala jste tu pistoli jako by to byla vaše nejlepší kamarádka.------------Lama: Je tu jeden velkej, samotný TÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ - Rex by se před ním třásl strachy-------ALE HLAVNĚ!!!!!-Agentka: To je Kalif. Byl to hnusnej parchant, ale tohle si nezasloužil.---- Tak to byl jen zlomek nekonečných tupých dialogů. Jinak kameramana bych doporučil na vyšetření, protože jsem z té kamery asi dvakrát blil. Epileptici musej umírat. Dále mě zaujalo nasnímaní jízdy na člunu. Pohled ze shora - (hrozná)počítačová grafika¨. Pohled z boku - jízda po řece do které se navíc odrážejí stíny stromů!!!! Tvůrci by navíc měli dostat nějakou cenu za teorii relativity, protože 89ti minutový film mi připadal delší než Titanic. Veškerou hrůznost dovršuje DVD od Mida (s DTS!!!!!), které má hrozný obraz a čertmanský dabing. Skoro mi připadalo, že ho dělal sám satan. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama