Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nora (Jenna Dewan) je studentka elitní umělecké akademie a právě hledá partnera pro své taneční vystoupení. Když se do její školy dostane na veřejně prospěšné práce divoký Tyler (Channing Tatum), je rozhodnuto. Všichni v něm vidí pouze mladíka, jenž má problémy se zákonem, ale Nora odhalí jeho neobyčejné taneční nadání... (SPI Film)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (370)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $12miliónovTržby USA $65,328,121Tržby Celosvetovo $114,194,847Tržby za predaj DVD v USA $51,148,172 //počet predaných kusov 2,863,963║ Príbeh je klasický vývar, hlavné postavy plané, skôr tie vedľajšie majú trošku viac farbistejšieho charakteru, tance zaujmú, potešia ale nemajú až takú dynamiku ako v o niečo svižnejšom pokračovaní. /45%/ ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Nevím čím to bylo, ale v kině se mi to nelíbilo tolik jako potom když jsem to viděla doma na DVDčku. Já si nemůžu pomoct, ale já tenhle film prostě miluju. Má úžasnej soundtrack, hlavní hrdinové umí dobře tancovat, doopavdy to mezi nima jiskří a já nemůžu jinak než pouštět si to pořád dokola a milovat ho pořád víc. Tohle už je pro mě prostě klasika a a asi žádný taneční film už nebudu mít nikdy radši. 5* a TOPka. btw. Ach ten Channing je tak krásnej :D ()

Reklama

cheyene 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsme koukali ve škole, v nějaké suplované dvouhodinovce. Z počtu 29 studentů, z toho 27 děvčat, se to líbilo oné majoritní skupině. Ano, my 2 kluci jsme se skutečně příliš nebavili. Něco na způsob slavnějšího Hříšného tance. Hned po úvodních snad 10 minutách, naše minorita dokázala odhadnout budoucí průběh filmu. Skutečně naše představa se shodovala s realitou...Nenadchlo, znova bych na to nekoukal a 2* jsou jen za taneční scény, protože sám mám tanec rád, to dovedu ocenit ;) ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Chápu, že každá dorůstající generace potřebuje svoji "Pomádu", "Horečku sobotní noci" nebo "Hříšný tanec"... Všechno se opakuje, tanečníci jsou zpravidla socky z předměstí, toužící vyniknout v tom jediném, k čemu mají vlohy, zařadit se mezi úspěšnější sociální skupinu, zamilovat se a ještě morálně procitnout. K jednoduchému scénáři pak postačí pár chytlavých tanečních odrhovaček podbarvených erotickým napětím a úspěch je zaručen. Až dosud měly postavy alespoň nějaké kouzlo osobnosti a jejich snažení se dalo nazývat tancem. Pak nechápu, proč do mužských tanečních rolí obsazují čím dál větší kolohnáty, s evidentně stále nižším IQ, kterým stále nedochází, že nacvičují baletní vystoupení a dál se vesele klátí v hip hopovém rytmu, zabalení v obřích plandavých hadrech. Ještě, že se toho babička nedožila...:-) ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Film s nejpředvídatelnějším dějem za poslední 3 miliony let. A kdyby si tvůrci odpustili debilní moralizování a soustředili se jen na tancování a drsný niggas, byla by to určitě příjemnější podívaná. Když vám nevadí, že v hlavní roli není herec, ale tanečník a že Jenna Dewan už není taková bohyně jako v "Tamaře"(tady je jen strašně hezká), tak by se vám to mohlo i líbit. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (7)

  • Původně se měl film jmenovat "Music High". (HellFire)
  • Všechny kresby, které se ve filmu objevily, pocházejí od studentů prvních ročníků střední školy v Baltimoru (Carver Center for the Arts and Technology). (HellFire)
  • Představitelé ústřední dvojice Channing Tatum (Tyler Gage) a Jenna Dewan (Nora Clark) byli od července roku 2009 do roku 2019 manželé. Dohromady se dali krátce po skončení natáčení tohoto filmu. (Václavička)

Související novinky

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

31.01.2008

Dnes toho pro vás máme víc, a tak začneme hezky od podlahy. Stephen Sommers, který už v únoru začne v Los Angeles natáčet akční velkofilm G.I. Joe (inspirovaný, stejně jako loňští Transformers, sérií… (více)

Reklama

Reklama