Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nora (Jenna Dewan) je studentka elitní umělecké akademie a právě hledá partnera pro své taneční vystoupení. Když se do její školy dostane na veřejně prospěšné práce divoký Tyler (Channing Tatum), je rozhodnuto. Všichni v něm vidí pouze mladíka, jenž má problémy se zákonem, ale Nora odhalí jeho neobyčejné taneční nadání... (SPI Film)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (370)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Videl som (zo solidárnosti k frajerke, ktorá mala náladu práve na takýto výplach) a presne podľa očakávania som trpel. Asi by som to vôbec nemal hodnotiť, pretože tanečné filmy a muzikály z duše nenávidím (samozrejme okrem Moulin Rouge a South Park: Peklo na Zemi :-)), ale predsa: tá smršť klišé a predvídateľných "zvratov" by mi až tak nevadila. Ale že sú hlavní predstavitelia totálne nesympatickí, niet medzi nimi ani štipky chémie a podávajú najhoršie herecké výkony, aké som videl za posledných 10 rokov (a to som minule pozeral kúsok ruskej telenovely Úbohá Nasťa!), to ma dostalo. Dve hviezdy za slušne zvládnutú choreografiu a dobré tanečné výkony. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Příjemný taneční film se sympatickým Channingem Tatumem. Jako oddechovka dobré, ale pro vyšší hodnocení by to chtělo ještě aspoň o kapku chytlavější hudbu a taneční čísla. V tanečním ohledu si mě to stoprocentně nezískalo, ale určitě dám ještě šanci dalším dílům. PS: Vážně nechápu ten "český" překlad názvu, to už rovnou mohli nechat původní název, který zní aspoň originálněji než nicneříkající a trapné "Let's Dance." ~(3,2)~ ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Najlepšia z trojice Step Up... Neviem prečo ale tanečné filmy sú skvelé na pohľad, vždy pri nich strácam pojem o čase a taktiež tomu bolo aj pri Step up..................... Soundtrack Aaron Zigman: 1. 'Bout It - Yung Joc/3LW ,2. Get Up - Ciara/Chamillionaire ,3. (When You Gonna) Give It Up To Me - Sean Paul/Keyshia Cole ,4. Show Me The Money - Petey Pablo ,5. 80's Joint - Kelis ,6. Step Up - Samantha Jade ,7. Say Goodbye - Chris Brown ,8. Dear Life - Anthony Hamilton ,9. For the Love - Drew Sidora/Mario ,10. Ain't Cha - Clipse/Re-Up Gang/Roscoe P. Goldchain ,11. I'mma Shine - YoungBloodZ ,12. Feelin' Myself - Dolla ,13. 'Til the Dawn - Drew Sidora ,14. Lovely - Deep Side ,15. U Must Be - Gina Rene ,16. Made - Jamie Scott , ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Aj keď napísať, že aspoň kvôli choreografii sa film oplatí vidieť je trošku blbosť, keď podobné choreografie, tance je teraz možné vidieť v každom druhom videoklipe, tanečnej súťaži. No je to spojené aspoň, aj keď už so skoro vyschnutou kvapkou ľudského príbehu, sympatickými hercami a chytľavými nielen tanečnými, ale aj hudobnými rytmami. Alebo inak povedané stopercentné klišé zabalené do príťažlivého obalu. 60%. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $12miliónovTržby USA $65,328,121Tržby Celosvetovo $114,194,847Tržby za predaj DVD v USA $51,148,172 //počet predaných kusov 2,863,963║ Príbeh je klasický vývar, hlavné postavy plané, skôr tie vedľajšie majú trošku viac farbistejšieho charakteru, tance zaujmú, potešia ale nemajú až takú dynamiku ako v o niečo svižnejšom pokračovaní. /45%/ ()

Galerie (62)

Zajímavosti (7)

  • Celosvětová premiéra proběhla 7. srpna 2006 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Všechny kresby, které se ve filmu objevily, pocházejí od studentů prvních ročníků střední školy v Baltimoru (Carver Center for the Arts and Technology). (HellFire)
  • Původně se měl film jmenovat "Music High". (HellFire)

Související novinky

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

31.01.2008

Dnes toho pro vás máme víc, a tak začneme hezky od podlahy. Stephen Sommers, který už v únoru začne v Los Angeles natáčet akční velkofilm G.I. Joe (inspirovaný, stejně jako loňští Transformers, sérií… (více)

Reklama

Reklama