Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nora (Jenna Dewan) je studentka elitní umělecké akademie a právě hledá partnera pro své taneční vystoupení. Když se do její školy dostane na veřejně prospěšné práce divoký Tyler (Channing Tatum), je rozhodnuto. Všichni v něm vidí pouze mladíka, jenž má problémy se zákonem, ale Nora odhalí jeho neobyčejné taneční nadání... (SPI Film)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (370)

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Tenhle film si pouštěla moje lepší polovička, zatímco já si stavěl puzzle, takže ho znám spíš díky dialogům a hudbě. Kouknul jsem jenom občas - ale ta hlavní hrdinka vypadala fakt pěkně. Kdybych nebyl pohybově poleno, schopný tak maximálně někomu na fotbale nalomit nohu, hned bych si s ní taky skočil trdlováka. Jinak sama představa někoho, kdo se živí kradením aut a hraním basketu v ghettu s dalšíma gangstas, který najednou pomáhá holce vyhrát taneční soutěž, je hodně obskurní. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Najlepšia z trojice Step Up... Neviem prečo ale tanečné filmy sú skvelé na pohľad, vždy pri nich strácam pojem o čase a taktiež tomu bolo aj pri Step up..................... Soundtrack Aaron Zigman: 1. 'Bout It - Yung Joc/3LW ,2. Get Up - Ciara/Chamillionaire ,3. (When You Gonna) Give It Up To Me - Sean Paul/Keyshia Cole ,4. Show Me The Money - Petey Pablo ,5. 80's Joint - Kelis ,6. Step Up - Samantha Jade ,7. Say Goodbye - Chris Brown ,8. Dear Life - Anthony Hamilton ,9. For the Love - Drew Sidora/Mario ,10. Ain't Cha - Clipse/Re-Up Gang/Roscoe P. Goldchain ,11. I'mma Shine - YoungBloodZ ,12. Feelin' Myself - Dolla ,13. 'Til the Dawn - Drew Sidora ,14. Lovely - Deep Side ,15. U Must Be - Gina Rene ,16. Made - Jamie Scott , ()

Reklama

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Chápu, že každá dorůstající generace potřebuje svoji "Pomádu", "Horečku sobotní noci" nebo "Hříšný tanec"... Všechno se opakuje, tanečníci jsou zpravidla socky z předměstí, toužící vyniknout v tom jediném, k čemu mají vlohy, zařadit se mezi úspěšnější sociální skupinu, zamilovat se a ještě morálně procitnout. K jednoduchému scénáři pak postačí pár chytlavých tanečních odrhovaček podbarvených erotickým napětím a úspěch je zaručen. Až dosud měly postavy alespoň nějaké kouzlo osobnosti a jejich snažení se dalo nazývat tancem. Pak nechápu, proč do mužských tanečních rolí obsazují čím dál větší kolohnáty, s evidentně stále nižším IQ, kterým stále nedochází, že nacvičují baletní vystoupení a dál se vesele klátí v hip hopovém rytmu, zabalení v obřích plandavých hadrech. Ještě, že se toho babička nedožila...:-) ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

No. Takže predtým ako sme s kamarátkami chceli ísť do kina, sme asi dva až tri týždne rozmýšľali, o čom môže byť. Napokon sme šli. A neľutovali sme toho. Bol to úžasný zážitok. Ešte keď bola taká veľká tma v celom kine a pri poslednej tanečnej scéne, pustili hudbu...no to bola len atmosféra. Herci hrali priemerne ale ja som bola úplne očarená Chaningom Tatumom a jeho spôsobom tanca.Nikdy neprestanem cítiť také podivné mrazenie, postupujúce po mojej chrbtici, keď to budem pozerať. Soundtrack úžasný, dej síce nie veĺmi nápaditý, ale tanec nehorázne dobrý. Takže asi tak 75%. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsme koukali ve škole, v nějaké suplované dvouhodinovce. Z počtu 29 studentů, z toho 27 děvčat, se to líbilo oné majoritní skupině. Ano, my 2 kluci jsme se skutečně příliš nebavili. Něco na způsob slavnějšího Hříšného tance. Hned po úvodních snad 10 minutách, naše minorita dokázala odhadnout budoucí průběh filmu. Skutečně naše představa se shodovala s realitou...Nenadchlo, znova bych na to nekoukal a 2* jsou jen za taneční scény, protože sám mám tanec rád, to dovedu ocenit ;) ()

Galerie (62)

Zajímavosti (7)

  • Severoamerické tržby byly 65,3 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 114,1 mil. (NIRO)
  • Celosvětová premiéra proběhla 7. srpna 2006 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)
  • Původně se měl film jmenovat "Music High". (HellFire)

Související novinky

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

G.I. Joe, zastavená Země a Scorseseho změny

31.01.2008

Dnes toho pro vás máme víc, a tak začneme hezky od podlahy. Stephen Sommers, který už v únoru začne v Los Angeles natáčet akční velkofilm G.I. Joe (inspirovaný, stejně jako loňští Transformers, sérií… (více)

Reklama

Reklama