Reklama

Reklama

Wrestlingový šampión John Cena se představuje v hlavní roli mariňáka Johna Tritona. Tritona naleznete vždycky tam, kde hrozí nebezpečí a věřte, že rozhodně nebude hrát podle pravidel! Teď byl ale proti své vůli odeslán pryč z irácké mise a jeho překrásná manželka Kate (Kelly CarlsonPlastická chirurgie s.r.o.) byla navíc unesena nemilosrdnými zloději šperků, v jejichž čele stojí zvrácený zabiják (Robert Patrick)! A tak Tritonovi nezbývá než se vrhnout znovu do boje. Aby se mu podařilo jeho ženu zachránit, musí použít svou nejnebezpečnější zbraň – totiž sebe samotného! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (295)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Už asi po třiceti vteřinách jsem ten film začal milovat. John Cena má velký bicáky, hned ze začátku vystřílí celou Al Kajdu, a nosí kevlar v ruce aby tim mohl odrážet kulky. Jo a ještě vůbec neumí hrát, ale to neva. Jen škoda, že nepřišlo nějaké megalomanské finále. Btw Robert Patrick je ultimátní bůh. ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Už úvodní scéna, kdy hlavní hrdina namaškařený jak čertík na Mikuláše likviduje pseudoarabské rádobyteroristy naznačuje celkovou úroveň této podívané. Jedna laciná a směšná scéna střídá druhou a nedotažená erotika (jednou v podání blonďaté manželky, podruhé zločinné brunety) to už nezachrání, stejně jako honičky ala Kobra 11. Vrcholem jsou pak stupidní hlášky typu: NEMÁM RÁD POLICAJTY A BONBÓNY! ()

Reklama

Genero 

všechny recenze uživatele

Jedna pumpa v americkém zapadákově, odkud už koleje dál nevedou, pětice hašteřivých lupičů, vysloužilý kádr od mariny s postavou zhruba středně velkého sešláplého rýče a rukama jako palcáty a dvojka mladých, podezřívavých a ambiciózních policajtů. To je situace úplně na hovno a hádejte, jak to musí dopadnout. Půvabně zábavným, zběsilým a především tupým akčním béčkem, kde kulky sviští, natural 95 hoří, káry rozstřílené na atomy frčí lépe než fungl nový Fiat Panda a obludně vymakané předloktí poslouží jako spolehlivá clona i proti plamenometu. Na sobotní večer úplná pohoda. Podle mě ani ten drsný Honzík není tak zoufalý neherec, jak jsem se tady dozvěděl, a i když ho Zlatý Glóbus protentokrát o chlup minul, až se konečně prowrestuje až do penze, může si v Ordinaci klidně střihnout nějakého toho komatického domovníka s novotvarem na žaludu, nebo tak něco ... ()

kikuka 

všechny recenze uživatele

..ako: "nemam rad policajtov. a cucave cukriky.".. a potom to velky drsny cernoch vybali, ze preco tie cukriky a cele v detaile na jeho trpiacu tvar..a vobec..cele je to krasne kinky drsne "akoze" arnie a spol. z 1980' vratane drsnych poz a vyrazov a velkeho, ale fakt velkeho a pekneho noza..tety obcas prednaskaju repliky a la P, a ono obcas sa hraju na take, ze by sme sa vlasnte mohli zvrhnut a vlastne ktorymkolvek smerom..//ako celok - tiez jedna z veci, ktora moze viest k zdvihnutiu hladiny adrenalinu.. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Jak by řekl Pinďa ze Čtyřlístku:„Johne, ty nemáš bicepsy, ty máš přímo tricepsy..“ Matta Damona nafoukli pumpičkou do tvarů panáčka Michelinu a oblékli ho do směšných kalhot s rozkrokem u kotníků. A já se ptám, má to Cenu? Azbestový wrestler, na něhož mají plameny exploze stejný účinek jako vánek ze stolního ventilátoru a který je tak tvrdý, že by se na něj před vzájemným vítězným soubojem musel Chuck Norris snad i rozcvičit v neostré akční slátanině se špetkou nadhledu. Tu obstarává T-1000, které pochopilo, že když už se někdo objeví v sračce, má se do ní potopit s úsměvem a ta jediná hvězda je za všeříkající pohled do zpětného zrcátka.. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (15)

  • Postavu "Bennet" v skutočnosti hral herec s priezviskom tiež Bennet. (Zeker)

Reklama

Reklama