Reklama

Reklama

Zastav a nepřežiješ

  • USA Crank (více)
Trailer

Existuje tisíc způsobů, jak si zvednout adrenalin v krvi. Chev Chelios ho dnes bude potřebovat hodně. Chev Chelios dnes začíná své ráno neobvyklým způsobem. Celý svět se s ním točí, prakticky se nemůže hýbat a srdce mu stěží bije. Včerejší akce se příliš nezdařila. Tento nájemný vrah nechal svoji oběť uniknout, aby mohl začít nový život... Teď mu však v krvi koluje jed a naživu zůstane jen tehdy, pokud bude v neustálém pohybu a napětí a udrží si tak v těle dostatečnou hladinu adrenalinu. Pomsta je perfektním řešením. Chev drancuje ulice LA a zanechává za sebou spoušť... Musí zachránit Eve a najít protilátky! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (984)

CinemaView.sk (Tomáš Pospíchal)

"Crank je presne ten typ filmu, na ktorý sa mi ťažko píše objektívna kritika. Béčkova akčná produkcia totiž nie je masovka. Je to žáner malých kultov, kde je síce každý vítaný, ale ostane len pár otrlých, skalných. A z tejto škatuľky na nás mrká aj dnešný „pán na holenie“, ktorý (prekvapivo) dostal…" více

Escape-mag.com (Jan Nemček)

"Zastav a nepřežiješ představuje tu nejryzejší filmovou akční zábavu. Bohužel, dá-li se nějakým způsobem ve zkratce charakterizovat, tak nejlépe jednou větou ze samotného filmu - je to adrenalinový feťák bez duše. Byť má snímek Marka Neveldinea a Briana Taylora zvláště u mladších diváků poměrně…"

Filmkabi.net (Jiří Šíma)

"Sympatické na tomhle snímku je fakt, že od samého počátku do konce si jede ve své koleji a nesnaží se vybočit, odbočit či předjíždět. Drží se pevně své linie, což kupodivu vůbec nevadí. Film nepotřebuje nějaké zásadní dějové zvraty, mezi řádky sdělovat moudra a šťastný či nešťastný konec. A i…"

Filmpub.cz (Milada Hrušková)

"Do hlavní role Zastav se a nepřežiješ si opravdu nelze představit nikoho lepšího než Jasona Stathama. Ten už má za ta léta svou drsňáckou fazónu vytrénovanou k dokonalosti a tady do ní přidává sem tam i špetku humoru, občas špetku dojemnosti a emocí a výsledek je vážně impozantní. Statham dokáže…"

Filmweb.cz (Stanislav Šulc)

"Celkově je Zastav a nepřežiješ výtečnou akční komedií. Ničím větším, ale ani ničím menším. Zdálo se, že žánr se již spolu se svými vrcholnými představiteli vyčerpal. Duo Neveldine & Taylor však dokazuje, že stále lze něco zajímavého na tomto poli vypěstovat a divákovi lačnícímu po zábavě servírují…" více

Kinema.sk (Marek Vojtko)

"Zastaneš a neprežiješ sa naozaj na nič nehrá a podobne ako hlavný hrdina, aj divák vhupne rýchlo do deja ... pardon, sledu akčných scén, v ktorých sa Chelios snaží pomocou adrenalínu prežiť, pretože nazvať dejom to, čo sa odohráva na plátne, je urážkou filmu ako takého. Divák sleduje len…" více

MovieZone.cz (Václav Rybář)

"Hrátky s hudbou a kamerou jsou až příliš liberální, stejně jako mnohdy absurdní humor a když to vezmeme kolem dokola, tak je ten film úplně o ničem (což ovšem nevylučuje přítomnost skvělého rozjezdu, vynikajícího finále a skvělé pointy). Jenže proč by se měli autoři držet zpátky, když je na…" více

Rozhlas.cz (Jakub Leníček)

"Zastav se a nepřežiješ je čistokrevná akce a zábava, nehledejte žádnou logiku, žádnou normální myšlenku a rozvinutý příběh. Zhlédnutí vás nijak neobohatí, jenom vám pomůže zabít nějaký ten čas. Zdá se to trochu málo jen mně? Jako letmé pobavení to funguje. Máte pocit jako byste se dívali na jeden…" více

Tiscali.cz (Petr Koten)

"Jednou jedenkrát se takový experiment, který do filmu přenáší poetiku „likvidačních“ počítačových her jako Grand Theft Auto nebo Carmageddon, zrodit může. Opakovat stejný recept by už ale bylo zbytečné. Zastav a nepřežiješ je zkrátka originál, který patří k průkopníkům „cimrmanovských“ slepých…"

Související novinky

Rychlá a zběsilá válka s vlkodlakem

Rychlá a zběsilá válka s vlkodlakem

12.01.2014

Chris Morgan, scenárista posledních čtyř dílů Rychle a zběsile, momentálně přepisuje scénář sedmičky. Společně s Jamesem Wanem musí vymyslet, jak přesně se série vyrovná se smrtí Paula Walkera, svůj… (více)

Zastav... nebo přežiješ i potřetí

Zastav... nebo přežiješ i potřetí

15.12.2011

První recenze Ghost Rider: Spirit of Vengeance sice tvrdí, že je to ještě horší než jednička, ale scénáristicko-režisérská dvojice Mark Neveldine a Brian Taylor není z těch, které by zastavila… (více)

Sandler přeje šťastného Valentýna 2011

Sandler přeje šťastného Valentýna 2011

24.04.2010

Na Valentýna romantika vydělává. Kdykoliv jindy si můžete u přítelkyně vydupat, že půjdete na Zastav a nepřežiješ, ale na svátek všech zamilovaných se prostě chodí na slaďáky. A když v nich hraje… (více)

Neveldine/Taylor – přesun do televize

Neveldine/Taylor – přesun do televize

03.11.2009

Aneb „from Heroes to Zeroes“. To, koneckonců, vystihuje i jejich krátkou kariéru. Scenáristicko-režijní duo zaujalo prvním Zastav a nepřežiješ. Dvojka už diváky tak nenadchla a Gamera mnozí považují… (více)

Reklama

Reklama