Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupinka kamarádek společně slaví Vánoce. Bohužel v domě, kde před patnácti lety došlo k tragédii. Legenda vypráví, že malého Billyho zneužívala vlastní matka. Zamykala ho ve tmě na půdě a dolů směl jen o Vánocích. Když zjistil, že Santa Claus není, brutálně zabil svého otčíma, sestru i nenáviděnou matku. Znuděná děvčata vytrhne z vánoční pohody nejprve několik obscénních telefonátů. Později začne jedna po druhé mizet. Mrazivý sváteční večer a nezvaný host, který si přišel splnit své nejtemnější sny... (Intersonic)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (211)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Takhle nudnej horor jsem už dlouho neviděl. Zápletka je primitivní, i když to by ještě u hororu nevadilo, ale koukat se celou dobu na partu blbej puberťaček, který jsou zavřený v baráku a zabijí je nudnej záporák, to bylo fakt peklo. A vždycky jsem si správně tipnul, kdo zrovna zemře, což se mi často nestává. Prostě slabota ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nie každé Vianoce sú šťastné a veselé. Občas bývajú aj "Čierne Vianoce". A to nemyslím, že ich čiernymi spraví tá banda subsaharských mohamedánov, čo sa nám tlačí do Európy. I keď aj to je hodne desivá predstava. Teraz mám na mysli kanadsko americký slasher horror "Black Christmas". Je to remake rovnomenného snímku z roku 1974. Ten som ešte nevidel. No a po zhliadnutí tejto zmodernizovanej verzie po originále ani moc netúžim. "Čierne Vianoce" ma nezaujali, nepobavili ani nepostrašili. ** ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Při nulových očekáváních ne až tak zlý slasher/ remake. Není to špatně natočený, příběh nepostrádá slušně působivé chvilky (rodinné flashbacky), když už vraždy tak hezky pěkně krvavý, potěší neodfláklá vánoční výzdoba, koukatelný holky. Co ale nestačí, je notorický vrahoun-šílenec, žluťák a půdní typ, Billy Lenz. Zasloužil si zajímavější obsazení. Ale samotná postava to z části vynahradí při svých jednoduše brutálních postupech, kdy například přetáhne oběti pytel přes hlavu a po pár trampotách skrz ní (tu hlavu) nekompromisně vrazí rampouch. Jak říkám, násilí a krev, na to si stěžovat nelze. Ale ani celkově mi to nepřijde jako průser, narozdíl od třeba nedávného remaku APRIL FOOL's DAY se na to dá v pohodě dívat. ()

TomX2 odpad!

všechny recenze uživatele

Na Black Christmas by som hľadal pozitíva asi bezvýsledne. Či už zo stránky formálnej alebo obsahovej, všetko úplne zle. Kamera ani strih dobré nie sú, vraždy tiež nie sú spracované zrovna najlepšie, hudobné vložky sú zlé, scenár plný nezmyslov a hlúpostí, herecky taktiež zle zahrané. Či už v porovnaní s originálom z roku 1974 alebo bez, je to otrasný film bez akýchkoľvek kladov. Dokonca ani Mary Elizabeth Winstead tu nemala čo hrať. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Nové Black Christmas podobne ako nové The Hills Have Eyes II sú rovnako blbé a vôbec to neskrývajú, dokonca sa tým hrdia. Baby sú tupé, jednoducho nie je možné nefandiť vrahovi. Vo filme sa nonstop fuckuje. Neprístupnosť je zrejme vysoká a tým pádom zamrzia nevyužité scénky vrážd ktoré sa odohrajú mimo obraz a my len vidíme špliechať potoky krvi (zrejme hodenej vedrom o stenu, sklo alebo rovno na dlážku). Vrah resp. režisér má zrejme úchylku na oči, vypichovanie, pojedanie, ozdobovanie vianočného stromčeka atď. Splodenie vrahovej sestry – dcéry je tiež ... na pobavenie. Akože vraždí sa dosť, dá sa na tom aj pobaviť ak neočakávate serióznosť a dosť ma to navnadilo na originál. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (15)

  • Film měl původně jiný konec, ale po testovací projekci bylo rozhodnuto, že se musí přetočit. (Dlee)
  • Ke snímky byly natočeny 3 alternativní konce, které ale nebyly nikdy vydány. (Dlee)

Související novinky

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

30.06.2009

Samozřejmě v remaku. Hollywoodská studia už vyzobala snad všechny slavné hororové série, teď půjdou i po těch méně slavných. Americký vlkodlak v Londýně je sice žánrovou klasikou, ale zůstal spíš v… (více)

Reklama

Reklama