Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tajná skupina, která je známá jen jako „Organizace“, je natolik tajná, že o jejím působení se nic neví. Organizace je neutrální, s vazbami na všechny vlády světa. Jejím jediným úkolem je vychovávat zabijáky, které vybírají hned po narození z odložených či nechtěných dětí. Jedním takovým zabijákem je i muž, který byl vychováván a nadále je oslovován jen jako agent 47. Agent 47 je najat, aby zabil ruského prezidenta Belikoffa. Agent 47 jede do Ruska splnit zakázku, má vše připraveno, ale zákazník změní požadavek a přeje si zabít Belikoffa veřejně. Agent 47 tedy změní své plány a zastřelí prezidenta na veřejnosti. Jenže Belikoff se dál objevuje na veřejnosti, protože má dvojníka.... Agent 47 obdrží informaci, že byla jeho identita prozrazena: údajně se objevil svědek. Agent 47 po obdržení identity svědka, jímž je dívka Nika, jde Niku odstranit. Místo odstranění Niky je ale stříleno na něj a jemu dojde, že se ho chce někdo zbavit... Agent 47 začne zjišťovat, kdo má zájem na jeho odstranění, a začne u Niky. Unese ji z jejího bytu a zjistí, že Nika nemá tušení, oč jde; je „vlastnictvím“ Undre Belikoffa, prezidentova bratra, který ji drží jako prostitutku. Agentovi 47 dojde, že vše je jen politická hra, v níž měl on udělat špinavou práci a odměnou za splnění měla být jeho smrt. Navíc je mu v patách agent interpolu Mike Whittier s kolegou Jenkinsem. Sotva však začnou odkrývat politickou hru Ruska, jsou ruskou tajnou policií odvoláni... Agent 47 se snaží Niku ochránit, protože oni dva jsou jediní, kdo může ohrozit plán šéfa tajné policie na převzetí vlády. Agent 47 zabije Undreho, aby nebyla v ohrožení Nika, pak ji odveze vlakem do bezpečí a vrátí se zabít Belikoffa, přičemž odhalí i pozadí celé situace... (TV Prima)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (854)

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Scénář si bere to nejhorší z osmdesátých let, režisér nevystupuje z průměru a celé se to bere až příliš vážně na to, aby to mohlo být zábavné. Olyphant neuškodí, vedlejší postavy nezaujmou a z akce si člověk na zadek rozhodně nesedne. A pár pomrknutí na fanoušky hry nestačí k tomu, aby vznikl zábavný film. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Skip Woods .. Dynamicky odvyprávěné NIC. Scenárista Woods sesmolil něco tak neskutečně plochého, něco tak nehodícího se pro tuto herní předlohu. Vzal celek za špatný konec a vlastně Hitmana narouboval na tuctovou mezivládní konspiraci tajných služeb s úplně zbytečnou ženskou postavou a směšnou porcí dialogů. Odkazů na hru samotnou je absolutní minimum, zajímavá akce také nehrozí, ale vyloženě jsem se nenudil - ne že by byl film dobrý. Je prostě "dobře" blbý!! Xavier Gens ani Timothy Olyphant nejsou zdaleka tím nejhorším, pouze se drží v průměru, kam se ovšem celek nevyškrábal. Poctivá zábava pouze pro děti, co se narodily po roce devadesát a budou tak žrát tyto povrchní adaptace. ()

Reklama

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Sice s překopanou mytologií (Hitman opravdu není sirotek, ale klon...navíc nebyl vychován v kostele, ale pod blázincem), ale i tak se jedná o příjemnou oddechovku s nějakýma těma hláškama s krvavou polevou a navrch přidejme ještě mnoho odkazů na hru samotnou. Lidi, kteří od Hitmana čekali dalšího Bourna klidně osobně oddělám, bo to jsou pyče a tupé hovada. Fanoušci myslím dostali to, co od filmu čekali...Olyphant je celkem fajn (sice ne perfektní, ale fajn) a jeho držka přehrává snad jen 2x za film (pozoroval jsem). Tenhle film určitě žádnou díru do světa videoherních adaptací neudělá, ale o to se snad ani nikdo nesnažil. Silent Hill holt pořád zůstává na vrcholu :) ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Pominu-li fakt, že je to totální vykrádačka Bonda a Bournea, dále, že se to naprosto nedrží "silent assassin" ducha předlohy (nehrál jsem, ale vím o co jde) a také drobnost, že Olyphant je skvělý, ale pouze v místech, kdy nedojde na akci, dostalo se mi svižně a zručně natočeného akčního filmu, který je akorát hloupý a nelogický, až to bolí. Koukalo se mi na to ale dobře, je to svižný a ani na momnt mě to nenudilo, takže ty poctivé tři tomu dám bez sebemenšího problému. Jen škoda, že se tvůrci při bitce 4 Hitmanů nevyvarovali školácké chyby v podobě stejného záběru 2x během půl minuty. ()

Trellíno 

všechny recenze uživatele

Jason Bourne Light - nula procent tuku, minimum kalorií a výsledkem je zdravotně nezávadná chutná jednohubka s hodně fajn Olyphantem (nadávejte si jak chcete, mě tam pasoval). Akce není k zahození, eRko filmu viditelně prospělo, vykrádačka Powella sedí k filmu jak prdel na hrnec a na vrch ještě dostanete Desmonda s šílenym ruskym přízvukem a to vše se navíc zfoukne ani ne za hoďku a půl. Já jsem naprosto spokojen. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (29)

  • V čase 00:36:30 vytahuje hrdina meč z ruky mrtvoly celý od krve, avšak o scénu později, když seskakuje z vlaku, je meč čistý. (Pepy)
  • Studio Fox muselo před premiérou vyvracet zvěsti, že z Hitmana úplně zmizí krev, a že bude přístupný už od třinácti let. (Siriuss)

Související novinky

Kdo se stane novým Hitmanem?

Kdo se stane novým Hitmanem?

11.01.2014

7 let stará adaptace videoherního Hitmana vydělala téměř 100 milionů dolarů (tj. čtyřnásobek svého rozpočtu). Timothy Olyphant se ale do jejího pokračování nikdy nehrnul a tvůrci dlouho zvažovali,… (více)

Hororoví machři a další strašidelný dům

Hororoví machři a další strašidelný dům

28.11.2011

James Wan bez debaty patří k nejlepším současným hororovým tvůrcům. První Saw je kultovka, Zlověstné ticho pěkná pocta staré škole a Insidious jeden z nejděsivějších filmů posledních let. Wan teď pro… (více)

Barbarská (C)onanie

Barbarská (C)onanie

12.02.2008

Nic inteligentnějšího vás nenapadne, když čtete o přístupu společností Millenium Films a Lionsgate Films k výběru režiséra pro novou adaptaci příběhů Roberta E. Howarda o svalnatém dávnověkém… (více)

Všechno, co jste chtěli vědět o Bondovi

Všechno, co jste chtěli vědět o Bondovi

28.01.2008

Možná si říkáte, proč vás v novinkách opět otravujeme s novou bondovkou. Především proto, že je jedním z mála velkých trháků, které se v současnosti opravdu točí a jeho tvůrci nevzdychají něco o… (více)

Reklama

Reklama