Reklama

Reklama

Já jsem ty a ty jsi já

  • Kanada It's a Boy Girl Thing (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Nell a Woody jsou už odmalička sousedi, kteří se nesnáší. Každý z nich patří do jiného světa. Nell vyrůstá ve slušné rodině a ve škole má dobré výsledky, ale je spíše jen takovou tichou šedou myškou, kdežto ve Woodyho rodině vládne trošku nepořádek a ve škole jeho výsledky nejsou nejlepší, ale přesto je hvězdou školy, jelikož vyniká ve fotbale. Chodí s krásnou a sexy blondýnkou Breannou, která řídí roztleskávačky. Každý si žije svým životem a ani ve snu by je nenapadlo, že se jejich role jednoho dne prohodí. Jejich duše se nějakou náhodou vymění. A tak se stane, že Woody se ráno probudí v těle Nell a obráceně. Oba dva jsou z toho vystrašení a neví, co se děje. Je to pro ně velice těžká situace a jejich nevraživost vůči sobě se ještě prohloubí, když ten jeden dělá věci, které by ten druhý nikdy neudělal. Takto se ze zakřiknuté Nell stane potrhlá a sebevědomá holka a z tvrďáka Woodyho jen uplakaná holčička... (Ssimca)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (205)

JajinkaBec 

všechny recenze uživatele

Z filmově ztvárněných amerických středních škol coby romantické komedie se mi tohle zdá poměrně originální a méně otřepané. Alespoň po většinu filmu. Jistě, opět jde o jakési hledání sebe sama, nejspíš "životní" lásky, která vydrží navždy, svého osudu. A ano, opět je tam nějaká slečna nevalné inteligence a skupina lidí, která si myslí, že je něco víc než ostatní. Jak je základní pointa filmu nesmyslná, o to víc je ale všechno ostatní uvěřitelné. Ač se to zdá neuvěřitelné :) Mrzí mě posledních 10 minut, kdy se všechno výše popsané vytratilo a zůstalo klasické klišé. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Stále dokola omílané téma různých výměn, proměn a záměn v romantickém hávu. Já jsem ty a ty jsi já je už názvem naprosto jasná nápověda co se bude dít, kdo, co, jak a také už od první minuty víte jak to skončí. Plusem by mohlo být celkem sympatické a pohodové obsazení. Prostě kdybych byl 15ti-letá dívenka, tak bych si film asi královsky užil, ale bohužel nejsem ta dívenka. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Úplně obyčejná americká teenage komedie, kterých je mraky navíc s dost provařenou zápletkou výměny těl. Na jednu stranu to má fakt dobré hlášky a jednoduchou, ale funkční romantiku, na tu druhou je to fakt klišé nad klišé. Obsazení je ale sympatické (Zegers hraje holku místy až výborně) a oceňuji absenci trapností a nechutností, takže ty 3* jsou tak akorát. Freaky Friday je ale přeci jen o něco lepší. ()

burina 

všechny recenze uživatele

Dvaja susedia, každý na opačnej strane amerického stredoškolského spoločenského rebríčka. On populárny, ona outsiderka. Jedného rána sa po výmene názorov pred nejakým totemom v múzeu budia každý v tele druhého. No a my už vieme, čo bude nasledovať. Zblíženie, pochopenie toho druhého, bla, bla, bla...Ten koniec je vôbec asi to najväčšie klišé, aké som za poslednú dobu videla(áno, uhádli ste, je to na záverečnom plese:-) No, ale aby som nebola veľmi zlá, pár podarených vtípkov sa tam nájsť dá..///Edit:Po druhom zhliadnutí pridávam jednu *, predsalen to nebolo také zlé.:) ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Musím spravedlivě přiznat, že jsem se pobavil. Mužský a ženský svět se střetávají a oba světy dostávají na frak při pohledu z opačného pólu. Každopádně je třeba přiznat, že ač se ve filmu výměna těl již několikrát objevila, já se u tohoto filmu zasmál. Příjemně mě překvapily herecké výkony i dobrá hudba. A špatný není ani scénář na tenhle typ filmu. Je to lepší průměr. Znám komedie s mnohem slavnějšími herci a vyšším rozpočtem a spíš jsem se nudil. Tady jsem se zasmál a to u komedie čekám. Vyloženě neselhaly ani další parametry. Uzavřel bych to tedy tím co jsem už řekl. Jde o lepší průměr. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Hudba, kterou Nell (Samaire Armstrong) používá jako budík a taky ji poslouchá v autě jako Woody, je "Candle In The Wind" od Eltona Johna. Elton John je výkonným producentem tohoto filmu a jeho partner David Furnish tento snímek produkoval. (HappySmile)
  • Přední strana žádosti na univerzitu Yale, kterou má Nell v pokoji, a taky hlavička dopisu, kterou dostane od Yaleu, jsou pravé. (HappySmile)
  • V tomto filmu si zahrála Sharon Osbourne. Během plesu je slyšet písnička jejího manžela Ozzyho Osbournea "Goodbye To Romance" a ve škole jeden student nosí tričko s nápisem Ozzy. (HappySmile)

Reklama

Reklama