Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

U Walkerových je před Vánoci všechno vzhůru nohama. Kvůli vzácnému nebeskému úkazu se totiž rodiče octnou v tělech svých náctiletých dětí, ze kterých jsou naopak dospělí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (53)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Všechno špatně nemám problém s tím, že to bylo už dříve podané a lépe třeba Znovu 17 (2009) , ale s tím jak to vypadá. Rodina má doma problémy a děcka nebaví Vánoce jednou jdou do hvězdárny koukat na nějaký světelný jev po cestě potkají nějakou babku ta nějak ví, že mají  problémy vyfotí je což zničí dalekohled v té hvězdárně a oni se ráno probudí jako jiní. Dcera je v těle matky jde na nějaký pohovor v práci a začne tam prdět a brkat (nechutné) matka je v těle dcery hraje fotbal a pokazí jí to  syn je v těle otce a má zpívat v nějaké otcovské kapele ačkoliv na konci tam zpívají i ženské a nevadí to a otec je v těle syna kdy má pohovor na novou školu  chová se tam jak namistrovaný idiot a tančí tam na židli (trapné) pes si vymění tělo s miminem tak, že chce přebalit  a chodí po dvou (příšerné cgi proti tomuhle je scéna záchran mimin v Flashovi kvalitní) a mimino se chová jak pes. Na konci zachrání tu kapelu a pak nějak dojdou k tomu, že vše posrali  vezmou si chevrolet camaro a zničí ho (tahle scéna nedává ani smysl) spraví ten dalekohled potkají tu ženskou co jim řekne, že museli změnit své životy a ráno se vše změní.  Není to vtipné a všichni zde přehrávají ta jedna hvězda je za tu scénu na té párty měla tam pěknou sukni jinak tam není co ocenit. 4 a 5 hvězd tomu dát je úlet. Jinak ponaučení z filmu je jedno , že hrajete ženský fotbal  jak postižená dostanete druhou šanci a je jedno , že se chováte k dívce co se Vám líbí jako idiot jí to nevadí a miluje Vás pořád. 20 procent ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Predloha filmu je pomerne známa– rodičia si so svojimi deťmi vymenia telá. Hneď od začiatku sa zdá, že ľudia, ktorí na tom pracovali, mali v úmysle zúfalo tlačiť na humor a neustále rozosmievať diváka. Humor má dobré momenty, ale je ich málo, a viac sa mi zdá humor trápny. Keďže tempo je veľmi rýchle a neustále sa snažia o humor, neexistuje dostatočne jasné zameranie filmu a nedostatok času postáv ovplyvňuje ich vzťahy a konflikty. Prinajlepšom je film  priemerný. 4/10 ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Chemie mezi herci je to, co tuhle komedii tlačí alespoň trochu nahoru. Jinak je to ale vlastně dost hrozné - mdlé, nepříliš vtipné a celkově bez jakýchkoli ambicí být čímkoli jiným než jen zcela spotřebním rodinným filmem na jedno použití. Což je škoda, protože zrovna zápletka s výměnou těl má vždycky dostatek potenciálu, aniž by se tvůrci museli uchylovat k low (ne)humoru na téma prdění a krkání. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ďalší zo série filmov, ktoré stavajú dej na zámene tiel medzi deťmi a rodičmi. Je ich už viacero, takže o originalite asi reč byť nemôže. A keď sa to tak vezme, tak vo svojej podstate to malo rovnaké posolstvo - a síce, že deti pochopili aké je to náročné byť dospelým, a naopak, dospelí pochopili aké ťažké je to ocitnúť sa opäť v detskom veku. Takže celkovo to bolo také nenáročné sledovanie, sem tam nejaká dobrá hláška, ale aj kopu zbytočných trápností. Nenudilo, ale ani neohúrilo. Herecké obsadenie to držalo nad vodou. 3* ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Typický produkt, který vznikl proto, aby „byla nějaká práce“. Děj se točí okolo rodiny, která si „vymění těla“. Z matky se stane dcera, z otce syn a pes se převtělí do nejmladšího prcka (ano, CGI dítě prostě nesmělo chybět). Na tom jsou samozřejmě postavené všechny „vtipy“ a trapné situace. Bohužel však s výjimkou Emmy Myers hrají všichni na volnoběh. Nejvíc mě bolel pohled na Jennifer Garner, která se z cool tajné agentky v Alias propracovala do role moderní matky v pitomých filmech, po kterých neštěkne ani pes. Hřebíkem do rakve je Ed Helms, který hraje svou obvyklou polohu. Jak já ho nesnáším. Netflix pokračuje v utápění peněz ve vlastním obsahu. Hodina a půl se tady táhne asi tak dva měsíce. Jediný pozitivní moment z celého filmu, kdy něco fungovalo, byl tanec na středoškolské party a vtip namířený na dnešní mládež, která neustále jen čumí do telefonu. That's it. ()

Galerie (137)

Zajímavosti (11)

  • Během měsíčního setkání matek v domě Walkerových způsobí CC (Emma Myers) a Wyatt (Brady Noon) nepořádek v kuchyni, když se snaží připravit nějaké jídlo. Pak ho naservírují a okamžitě odejdou z domu. Když se rodina vrátí, kuchyně je zcela čistá a uklizená. (Johnny.ARN)
  • CC (Emma Myers) nemohla být povolána do národního týmu USA tak, jak je prezentováno. To je pocta, které se dostává skutečně jen profesionálům nejvyšší úrovně. Vzhledem k implicitní úrovni dovedností by potenciálně mohla být povolána do týmu do 18 let, ale i v takovém případě by šlo o krátkodobou a sezónní poctu, nikoliv o práci, kvůli které se stěhujete natrvalo. Lepším/pravděpodobnějším scénářem by byla klasická cesta vysokoškolského stipendia nebo příchod místního profesionálního týmu, který by ji chtěl podepsat. (Johnny.ARN)
  • Natáčanie sa uskutočnilo v Los Angeles vo februári 2023. (Arsenal83)

Reklama

Reklama