Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Byli odsouzeni k trestu smrti, teď však dostávají možnost vybojovat si svůj život. Džungle jednoho tichomořského ostrova se stane záhy krvavým bojištěm. Tato drsná vybíjená má být prostředkována celému světu pomocí internetu. Nikdo ale netuší, že jeden z aktérů této plánované show je vycvičený člen amerického námořnictva... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (331)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Hoďte mě na ten ostrov a dejte mi tam na lov Klause, Grosse, kompletní komunistickou skvadru,Čuňka, Cyrila Svobodu, Němce i s celou jeho kauzou "katarskej princ" Langera, Kateřinu Žaket a předvedu vám nejkravavější a nejbrutálnější divadlo co kdy spatřily vaše kukadla a ne tenhle nudnej pitomě natočenej čajíček s morálním přesahem, kterej má ve výsledku menší smyl než vytlačený hovno na hajzlu. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Tématicky zábavné a pro fanoušky celkem přitažlivé. Akce bohužel lehce slabší (špatný střih). Troufám si řici, že více nápaditě už vyvražďovačka nemohla být postavena, tudíž v rámci žánru solidní průměr. Více přehlednější akce, méně slz a happyendovských scén a mohla z toho být solidní erková řežba pro hardcore fans. Takhle je to někde na půli cesty. Ale Steve Austin je celkem cool. To nelze upřít. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Tak takáto masa svalov by sa s prehľadom vyrovnala aj machrom z Predatora! V tomto určite. Všetko je nablýskané, akcia spája wrestlingové, boxerské a K1 ringy ako nikdy predtým. Po rozjazde som tomu dával veľké nádeje, no postupom času sú to len súboje ako na ktoromkoľvek športovom kanáli. S podobným obsadením a režisérom sa však veľa čakať nedalo. To čo Wiper nemohol nahradiť svojim umením, zachraňovala ešte aspoň hudba a nenudiace tempo, čo mal na svedomí aspoň aký-taký pokus o príbeh v druhej polke, aj keď je to celé vlastne len vykrádačka Battle Royale. Napriek tomu zábavička podobná ako pred rokom s kamošom The Marine a ak si budem môcť každý rok dať takúto jednohubku, budem spokojný. 65%. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

10 people will fight. 9 people will die. You get to watch. Spokojenost. V dnešní době jsem rád za každý akční film staré školy, v případě že se nejedná o vyloženě trapný kousky. Připomíná mi to jak jsem se jako dítě po podobných filmech mohl utlouct. Stallone, Lundgren, Schwarzenegger, Van Damme a tak dál (ne Seagal rozhodně ne), ách jo.... Takže abych se dostal ke Condemned, hlavní roli chytil Steve 'Stone Cold' Austin, wrestler první kategorie. Jako každý takový musí mít v první řadě charisma, jinak by si ve WWE ani neprdnul, což se v tomhle filmu potvrzuje, a ačkoliv mi z těch pár zápasů co jsem s ním viděl moc sympatický nebyl, tady ano. Takže prvních 35 minut bez chyby, zbytek trochu horší. Jednak to chtělo víc brutality a násilí (když už k nějakýmu dojde, vidíme to jen na pozadí scény z kamery instalovaný přímo pro show a film se soustředí na pohoršený reakce některých členů tvůrčího týmu, takže prakticky nevidíme nic), jednak víc Austina. Ale i tak jsem se bavil a nemám důvod jít pod 70%. A myslím, že každý člověk co vyrůstal na podobných filmech nemůže moc čeho litovat. ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Postavy z Running Mana v prostředí Battle Royale? Ano, bohužel se zůstalo jen u toho příslibu kvalitní podívané. Akce je poskrovnu a ten zbytek je příliš obyčejný a neinvenční. Steve Austin jako "hodná mlátička" není špatný, Nathan Jones bohužel zmizí příliš brzy a nejlépe tak z toho vychází Vinnie Jones. Scénárista bohužel nebyl schopen vymyslet ani úderné hlášky, natož zajímavá úmrtí. A opravdu bylo nutné film idealizovat tím klasickým americkým způsobem? ()

Galerie (29)

Zajímavosti (9)

  • V jedné ze scén Jack bodne nožem protivníka do břicha. V dalším záběru má však nepřítel nůž v hrudníku. (Sydney008)
  • Ve scéně v čase 1:22:32 Ewan McStarley (Vinnie Jones) vystřílí ze zbraně Armscor M30R6 12 nábojů, přestože zbraň je na náboje 4. (dc125)
  • Jack Conrad (Steve Austin) použije ve filmu zbraně Jericho 941 F ráže 9x19 mm a Heckler & Koch MP5A3 ráže 9 mm. (dc125)

Související novinky

Jednooký králem... akce

Jednooký králem... akce

22.03.2008

Režisér příjemně tradičního westernu 3:10 Vlak do Yumy James Mangold se z Divokého západu přesune do blízké budoucnosti a kolty vymění za tu nejšpičkovější bojovou techniku. V adaptaci komiksu… (více)

Reklama

Reklama