Reklama

Reklama

VOD (1)

Největší příznivci slavné ságy se vydávají na velkolepou vesmírnou misi. Píše se rok 1998 a blíží se premiéra filmu Star Wars: Episoda I. Pro partičku fanoušků Hvězdných válek je ale tahle první epizoda víc než jen film. Je to cesta, po níž se ubírají jejich osudy, je to jejich vzor, sen i životní náplň. Ještě před plánovanou premiérou však jeden z nich zjistí, že je těžce nemocný a s největší pravděpodobností se slavnostního uvedení nemusí ani dožít. A tak nezbývá než se sebrat a vydat se na dlouhou cestu na Skywalker Ranch. Podaří se jim přemluvit George Lucase k soukromé projekci ještě před oficiálním datem premiéry? V americké dobrodružné komedii hrají Sam Huntington, Chris Marquette, Dan Fogler, Jay Baruchel ad. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (330)

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Řečeno ústy jedné z postav "Tohle nebylo o Star Wars, ale o nás" by velice rádo platilo o celém filmu, bohužel obě strany ( osobní vztahy skvadry roztodivných postav/řada popkulturních odkazů a pohrávání si s SW klišé, formou atd.) zůstaly někde těsně za půlkou cesty a naplno tak nefunguje ani v jednom směru. Přijatelně zábavné, občasně trefné a originální, ale ani zdaleka tak kultovní a nezapomenutelní, jak se Fanboys celé ty roky tvářili. 7/10 ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Sáhni na mě a zabiju ti celou hvězdnou flotilu!" Nikdy jsem nikomu neusekl hlavu světelným mečem, neumím vyjádřit hodnotu Temné strany síly v Newtonech, nedokážu přeložit ani jednoduché věty do klingonštiny a nikdy jsem nevelel žádné hvězdné flotile, ale souboj filmových světů Star Wars vs. Star Trek mne poměrně dost pobavil. ()

Reklama

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Díky za skvělá camea (Seth Rogen, Kevin Smith & Jason Mewes, William Shatner, Carrie Fisher atd atd...) a škoda všech těch sprostejch trapnejch fórů, který tam vůbec bejt nemusely. Ale je to film pro fanoušky a toho si hrozně cenim:) Čtvrtá hvězdička je prostě jen proto, že jsem taky Fanboy. Objektivně si ji ten film vůbec nezaslouží. ()

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Zábavné, napínavé a dojemné. Fanboys je film od fanoušků pro fanoušky. Pokud jste na tom nevyrůstali, či si to nepouštíte každý rok několikrát po sobě, tak asi těžko pochopíte vtipy a hlavně tu touhu, která žene partičku těch nejpodivnějších nýmandů (a jedné sexy holčiny). Nejedná se sice o perfektní komedii (léta v střižně atd. se projevila), ale i přesto se po dlouhé době konečně objevilo v tomhle žánru něco naprosto nového, jenž se stane Svatou Biblí "Star Wars Fanboys". Krátké cameo Jaye a mlčenlivého Boba nehorázně potěší. P.S. Vy co tu píšete ve stylu "ještě než přijde Star Trek", se jděte bodnout! :-P ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

4 kámoši (looseři) se vypraví na ranč George Lucase, aby mohli zhlédnout 1. epizodu Star Wars ještě před uvedením do kin, protože jeden z nich umírá a premiéru nestihne. Je to průměr. Nejvíc mě překvapila a ve filmu vyniká Kristen Bell, kterou bych v podobné roli nečekal, a i díky ní dám 3*, byť to je 50%. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (12)

Související novinky

Další nezletilá zabijácká holka?

Další nezletilá zabijácká holka?

29.08.2013

Je to tak, po Hanně a aktuálně řádící Hit-Girl v Kick-Ass 2 dorazí na plátna kin další dorostenka s povolením zabíjet. A hned ve dvou různých filmech! Tentokrát v podání Hailee Steinfeld, kterou po… (více)

Reklama

Reklama