Reklama

Reklama

Připravte se na úžasné životní dobrodružství v Monte Carlu! Selena Gomez (Ramona) září v roli Grace, temperamentní maturantky, která se už nemůže dočkat prázdnin v Paříži, kam se chystá s nejlepší kamarádkou Emmou (Katie Cassidy) a nevlastní sestrou Meg (Leighton Meester). Když na ně ale v Paříži zapomene hyperaktivní průvodkyně, zdá se, že se jejich výlet ocitl v troskách. Místo toho si Grace spletou s bohatou dědičkou a celá trojice se ocitá v Monte Carlu, kde stráví vzrušující týden plný lesku, nádhery a nezapomenutelné legrace! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (100)

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie z prostředí krásné Francie. Ať už jde o Paříž či nejhezčí město ve kterém jsem byl, a to Monte Carlo. Příběh nedosahuje takové kvality, abych mohl napsat, že to bylo výborné, ale je to ten klasický romantický předvídatelný děj končící happy endem. Musím pochválit Selenu Gomez, která ve svém mladém věku je velice talentovaná jak zpěvačka tak i herečka. Musím i říct, že na film Monte Carlo jsem se chtěl podívat kvůli tomu, že jsem nedávno toto luxusní město navštívil a většinu míst poznal. Za dílo od Thomase Bezucha dávám 50% - tři hvězdy. ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Recyklace Italských prázdnin? Všechna možná klišé holčičích filmů už od Olsenek? Předvídatelný děj? Monte Carlo je přesně takové. Ale stejně neurazí. Díky Leighton Meester, která sice prodělá ukázkovou proměnu z brůči na zamilovanou holku, ale je to její postava, která je dostatečně sympatická a má sympatický protějšek. Selena Gomez má nejnudnější dějovou linku a Katie Cassidy s tím scénářem nic lepšího ani udělat nemohla. Monte Carlo je celkem milý mix všech možných holčičích filmů a alespoň má hezké exteriéry. Navíc, co bych neudělala pro film, kde se objeví i Cary Grant? I když jen v pozadí... ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Pěkná červená knihovna. 1) Na filmech mám rád, když mé pocity odpovídají žánrovému zařazení. U hororu se chci bát, u komedie smát a u dramatu přemýšlet. U červené knihovny chci vypnout a jen koukat na hezké obrázky a hezké lidi a mít pocit příjemně stráveného času. A to tento film poskytuje. 2) Kromě příjemného prostředí nabízí film i pěkné pokoukání nejen na hezké americké "pipiny" (Enšpígl), ale i na jejich "hezounky připomínající propagaci gay festivalu" (opět můj milovaný Enšpígl - on prostě nezklame). Mezi nimi mě zaujal zvláště 24letý Pierre Boulanger. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Monte Carlo?!?!? Měli jste tu čest se sestrami Olsenovými trávícími jeden den v New Yorku, s cukrkandlovým zamilováním Princů do prostých nanynek jako například v Princ a já, s jednou z rádoby moderních Popelek jednadvacátého století, nebo s některým z disneyovských středoškolských opusů, měli? Tak to je Monte Carlo......nic pro Disney Channelu odrostlého diváka. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý teenagerovský film kopírující "Prázdniny v Itálii" s Hillary Duff. Jen, že zde byly holky tři. Myslím si, že své publikum si film najde a to hlavně mezi dívčími "romantičkami". Jinak na podívání toto dobrodružství nebylo úplně špatné. Jen ta hvězdička Selena Gomez se na role hvězd vůbec nehodí. Dá se říct, že mě celý film dost srala. A to hlavně proto, že dívka s desetiletým kukučem by prostě neměla hrát osmnáctileté dívky. I když ve skutečnosti na to věk má. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • Zhruba ve 41. minutě, kdy se Cordelia (Selena Gomez) setká s tetou, její náhrdelník několikrát změní polohu. Jednou ho má níže k prsům, jindy zase výše ke krku. (OndrejKW)
  • Film se natáčel čtyři dny v Paříži a dva týdny v Monacu. Zbytek natáčecí se pak konal v Maďarsku. (maluti)

Reklama

Reklama