Reklama

Reklama

Dva soupeřící motorkářské gangy, Victors a Six-Six-Six's, oživí svou desítky let starou rivalitu... The Deuce (David Carradine) a Billy Wings (Vinnie Jones) jsou vůdci motorkářského gangu známého jako Six-Six-Sixers. Zavraždí členku nepřátelského gangu Victors Cherokee Kisumovou (Julia Jones), aby dokázali svou převahu a potrestali ji za ulití peněz z obchodu s drogami. Byly pro jejího syna, který po její smrti zmizel. Po letech se The Deuce a Wings vracejí do města jako byznysmeni. Pistolero (Larry Bishop), bývalý přítel Cherokee to vidí jako příležitost konečně se pomstít. Na pomoc si najme dva staré přátele, Genta (Michael Madsen) a Eddieho Zero (Dennis Hopper). (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Pomerne zábavné béčko, ktoré sa na nič nehrá a nesnaží sa byť najlepším filmom. Ide o motorkársku zábavu, plnú drsných výrazov, motoriek, žien, nezbytnej krvi, násilia a hlavne hudby, ktorá sa presne do filmu hodí. Michael Madsen sa narodil presne pre takéto filmy a je to bezpochyby najlepšia postava. Príbeh je vydarený, mnohí si prídu na svoje kvôli drsnému štýlu motorkárov. Veľa filmov o motorkároch som nevidel ale toto je jeden z tých lepších, ktoré som videl. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Áno Visáč invalidný spaghetti western „on wheels" bez kostry, ktorý sa nemotorne prevaluje od pózy k póze a nezachránia ho ani 80-tkové bobry, ani béčkové modly (Madsen, Hopper, Carradine), ani Tarantino v titulkoch, ani 3K (kozy, kvéry, krvinky). Toľko zbytočných a namachrovaných kidov dokáže splodiť snáď len Kontrafakt a Bishop. Milujem úprimný, fanovský, naivný, živelný (proste nejaký) trash, ale Larry na to poste nemá. 20% ()

Reklama

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Pořád se nemůžu rozhodnout, jestli je Larry Bishop mizernější herec, režisér nebo scénárista, ale jsem si jistý, že kdyby se nesral do všeho, tak by tahle parta možná splácala dobrý film. Takhle vznikl plytký, rádoby cool blábol, vykrádající své kvalitní bratříčky, ale sám jim nesahá ani po špičku žaludu. Jasně, sraz veteránů zabrnká na strunu nostalgie, ale co se dá dělat, když je to taková sračka. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Pozérský filmy, který si hraje na to, co není. Celkový dojem je ten, jakoby to natočil dvacetiletý fanda Leoneho filmů a také chtěl Leoneho prvky do filmu vpasovat. Výsledek je potom velice málo povedená karikatura, kdy herecké výkony vyznívají dost trapně. Místo toho, aby hlavní postavy hrály přirozené drsňáky, tak si na to jen hrají. Nakonec je budu podezřívat z toho, že to byl vlastně záměr. Značný důraz se klade na posturiku a ostatní výrazové prostředky, přičemž musím opakovat, že to vyznívá celkem trapně a hlavně školácky. Vůdce "Victorů" - Pistolero - vypadá jako nějaký druhořadý člen gangu, takový chcípáček. Ale proč by se do té role neobsadil, když je i režisérem... Nakonec je tedy nejlépe zahranou postavou "Gentlas" ztvárněn M. Madsenem, který takovéto role zvládne levou zadní. Slušně vypadá ještě postava mladého "Comanche". Dennis Hopper se svou středně malou rolí to do výšin nezvedne a hlavně ženské role jsou spíše epizodní. Připadá mi jako kdyby režisér řekl na přání svých kamarádek a známých: "Chceš si zahrát ve filmu? Jo, zrovna jeden točím. Něco ti tam najdu" A prostě jí (každé jedné) vymyslí nicneříkající desetiminutovku. Mě tedy tento film zklamal. Film, který si hraje na to, co prostě být nemůže ani s přivřením obou očí. PS: Chci ještě poznamenat, že scéna v závěru, kdy M. Madsen vystřílí na silnici všehny příslušníky nepřátelského gangu na jeden zátah, byla velmi povedená, neboť si na nic nehrála. Žádná dlouhá střílečka, pár sekund a byl klid. To bylo tak na čtyři hvězdy - ale jednalo se fakt jen o pár minut filmu. ()

RAiken 

všechny recenze uživatele

Takhle to dopadne, když někdo začne točit z pouhé euforie a scénář se mu v ruce příliš neohřeje. Larry Bishop chtěl zkrátka natočit bombastický šovinistický film, tak tam narve motorky, cool styl, hlášky parazitující na Tarantinových filmech a jelikož má každý chlap rád porno, tak tam nacpe i něco z tohohle krásnýho řemesla. O filmu jako takovém nemůže být řeč, spíše jde o takové pitomé leporelo jednoho omšelého herce o tom, jak natočit zpackaný film… ()

Galerie (6)

Zajímavosti (14)

  • Dennis Hopper ve filmu jezdí na své vlastní motorce. (don corleone)
  • Jméno hlavní postavy Larryho Bishopa - Pistolero, je původní název filmu Roberta Rodrigueze Desperado (1995). (don corleone)
  • Pro roli Pistolera se zvažovalo o obsazení Bruce Willise. (don corleone)

Reklama

Reklama