Reklama

Reklama

Dva soupeřící motorkářské gangy, Victors a Six-Six-Six's, oživí svou desítky let starou rivalitu... The Deuce (David Carradine) a Billy Wings (Vinnie Jones) jsou vůdci motorkářského gangu známého jako Six-Six-Sixers. Zavraždí členku nepřátelského gangu Victors Cherokee Kisumovou (Julia Jones), aby dokázali svou převahu a potrestali ji za ulití peněz z obchodu s drogami. Byly pro jejího syna, který po její smrti zmizel. Po letech se The Deuce a Wings vracejí do města jako byznysmeni. Pistolero (Larry Bishop), bývalý přítel Cherokee to vidí jako příležitost konečně se pomstít. Na pomoc si najme dva staré přátele, Genta (Michael Madsen) a Eddieho Zero (Dennis Hopper). (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

klerik 

všechny recenze uživatele

Jednotlivé ingrediencie skvelé. Ale je to úplná sprostosť bez príbehu, s debilnými dialógmi (a tak veľmi to chce byť v štýle Tarantina), akcia nie je ani nachvíľu ozaj gulervúca (a tak veľmi to chce byť v štýle Rodriqueza). Hooper ako vtipný odkaz na BEZSTAROSTNÚ JAZDU trochu otravný, Vinnie Jones opäť raz prehnane vyšinutý a hlavný drsňák Pistolero, vyzerá nebezpečne len keď má slnečné okuliare. Aspoňže ten Madsen si to užíva tamer rovanko ako v KILL BILL. No hej, aj Carradine by si zaslúžil lepší výstup. Nahé a pekné dievčatá potešia takmer ako v BITCH SLAP (ak chcete béčkový príspevok ku Grindhouse fimom, pozrite si radšej to). Nejaké to gore je fajn. Najlepším motorárskym filmom pre mňa asi ostane HARLEY DAVIDSON A MARLBORO MAN... ()

movie 

všechny recenze uživatele

Na HELL RIDE jsem se upřímně těšil, ale nebylo na co. Výsledkem je břidké, nijak extra natočené (samozřejmě) béčko, které tak tak zachraňuje vtipný Dennis Hopper a Michael Madsen v o číslo větším obleku nasunutým do "kanad". Pokud byste se na HR chtěli podívat jen kvůli vysokému množství zadků a koz, jděte radši ztrácet čas někam jinam. ()

Reklama

Satan 

všechny recenze uživatele

Moc cool, aby to cool bylo. Moc blbých keců, aby se mi to líbilo. Tarantino ukázal, že jako jeden z mála umí opravdu poutavě kecat o hovně a Bishop je jen levná náhražka, jehož postava mi kurevsky lezla krkem, což neznamená, že bych s ním nechtěl natáčet. Těch žhavých ženských čekajících na přeříznutí tam teda panečku bylo požehnaně. Avšak ani Madsen s nadváhou, přivázaný Carradine, Hopper na prdítku a ani potetovaný a kuší holdující Vinnie Jones nestačili na to, aby mě Bishop něčím vtáhnul doprostřed dění. Nudit se ale nedá, protože je co k vidění. [Přesná stopáž: 80 min] ()

bourec odpad!

všechny recenze uživatele

Hodně velká sračka.Tady musim dát jen jedno hodnocení,protože když film nedokoukám,tak stojí za hovno.Larry toho hodně vokoukal,vzal si tam příšernýho D.Hoppera a už vpravidelně stejně oblečenýho M.Madsena,kterýho nesnášim.Asi někdo nostalgicky vzpomíná na tvrdý motorkářský doby,ale ten film je příšernej,a jako hodnocení bych Hooperovi ty boty ještě poblil.Quentine,není ztráta produkovat takovou pitomost,která tady už stokrát byla. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Hodně nepovedená motorkářská movie, prostá pořádné akce a plná naprosto nesmyslného tupého kecání, které snad mělo nahradit chybějící děj. To vše korunoval naprosto příšerný výkon Larryho Bishopa v hlavní roli. Ten se na režisérské židličce tak soustředil sám na sebe, že opomenul pořádně využít trojici Madsen-Carradien-Jones, která s tim mohla aspoň něco udělat. 15% za zmíněné trio a za pár hezkých holek. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (14)

  • Ako názvy pre film boli zvažované aj "Pistolero", "The Savage Riders Return", "The Wild Riders", "The Three Victors", a "Route 666 to Hell". (Smok)
  • Producent Quentin Tarantino měl hrát původně postavu Comanche. (don corleone)

Reklama

Reklama